Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát
2015. április 18. 19:53
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
egyre hulyebb ez az ember!!!
2015. április 18. 20:14
anyukám éppen ekkora volt párizsban
az eifel tornyon összeütközött vele, másnap pedig történt ez
hát ez tipikus olyan, hogy már nem tudja mivel felhívni magára a figyelmet.
2015. április 18. 20:22
Az emberiség fejlődésében ő az egyik intelligenciahiányos láncszem.
2015. április 18. 20:25
Idézet (janet7 @ 2015.04.18. 19:43)
Furcsa, hogy mindenkit csak akkor kezd el k urvára érdekelni a művészet, mikor mocskolódni kell
Szerintem vicces volt. Nyugi.
Ne magadból indulj ki.
Egyébként bevallom kissé meglepett a kommented, azt hittem Lisa női jogaiért fogsz felszólalni, és Viktort elküldöd melegebb éghajlatra szexuális zaklatásért...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. április 18. 21:09
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
nagyon nem abban a vilagban el,ahol a normalis emberek. óriási feltunesi maniaja van,nem h nem erzi ezt cikinek meg meg is hajol ,mintha valami geci nagyott alkotott volna.rosszul vagyok ettol a selejttol.amit o muvel,az nem vicces mar szanalmasnak sem mondhato nincs ra szo .ritka nagy szegyen
2015. április 18. 21:10
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hát csak gratulálni tudok.
2015. április 18. 21:22
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hmm...elég gáz de nem nagyon foglalkoztat mit csinál
2015. április 18. 22:16
Ez komoly? Valaki ezzel akar híres lenni? és pont Magyarországról? persze miért is ne...Az viszont eléggég gáz hogy egy ÉNEKES így akar híres lenni...bár már abba sem vagyok biztos hogy énekes...ezek után csak örültnek mondanám...szörnyű.
2015. április 18. 22:39
|
|
mahomieforever12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 231882 offline
|
Én azon röhögök h milyen büszke magára
2015. április 18. 22:40
hát..ez meg mit érez???? -.-"mekkora egy *****************************!!!!!hogy száradna össze a hülyeségével együtt!!!látszik hogy itt nincs iQ!!!
2015. április 18. 22:45
,,művészeti tevékenység"
Ez,mint művészeti tevékenység?Okkéj,végül is,ha a művész úrnak ehhez fűlik a foga,esetleg ennyire nem jött be az éneklősdi,egész nyugodtan tevékenykedjen ilyen téren.Idővel majd még sikeres utcai szatír is válhat belőle.
Ez,mint művészeti tevékenység?Okkéj,végül is,ha a művész úrnak ehhez fűlik a foga,esetleg ennyire nem jött be az éneklősdi,egész nyugodtan tevékenykedjen ilyen téren.Idővel majd még sikeres utcai szatír is válhat belőle.
2015. április 19. 00:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2015.04.18. 20:25)
Ne magadból indulj ki.
Szerintem meg az vicces, hogy próbálsz lealázni itt mindenki, mintha valami k*rva okosat mondtál volna ezzel. Mondjuk annyiban egyet értek, hogy sokaknak most csak a szája jár, de én például már négy éve tanulok művészettörit, úgyhogy szerintem elmondhatom, hogy konyítok valamennyire a festőkhöz és festményeikhez, ahhoz, hogy ezt igen is illetlenségnek és szánalmasnak találjam, úgyhogy légyszi ne vegyél már mindenkit egy kalap alá azokkal, akik most hallottak először Mona Lisáról.
Egyébként bevallom kissé meglepett a kommented, azt hittem Lisa női jogaiért fogsz felszólalni, és Viktort elküldöd melegebb éghajlatra szexuális zaklatásért...
Ki vagy te, ember? Szállj már le rólam, mert kezd bosszantani, hogy ennyire megszállott vagy velem.
2015. április 19. 00:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Szánalom, hogy énekesként máshogy nem tud külföldön is hírnevet szerezni, csak azzal, hogy ilyen "művészeti tevékenységet" folytat... bár valamennyivel valószínűleg így is feljebb tornászta a klipjeinek nézettségét.
p.s.: Notre Dame, Louvre... ezek miatt viszont nagyon irigylem.
p.s.: Notre Dame, Louvre... ezek miatt viszont nagyon irigylem.
Kapcsolódó sztárok
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.