Már csak 33 nap van hátra az új évad premierjéig, így a napokban megérkezett az első trailer is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beauty and the Beast: nagy lépésre készül Vincent
2015. április 18. 15:37
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Meglepődtem, azt hittem, kaszát adnak neki, mert eléggé alacsony volt a nézettsége.
Kezdetben én is néztem, de olyan kiszámítható volt az egész, kezdve Cat és Vincent kapcsolatával, hogy inkább abbahagytam.
Remélem, akik szeretik, és nézik, átérzik, milyen nagy dolog az, ha egy csatorna nem kaszálja el a sorozatát, hanem az alacsony nézettsége ellenére is berendeli új évadokra!
A S.H.I.E.L.D.-et is berendelhetnék már végre!
Kezdetben én is néztem, de olyan kiszámítható volt az egész, kezdve Cat és Vincent kapcsolatával, hogy inkább abbahagytam.
Remélem, akik szeretik, és nézik, átérzik, milyen nagy dolog az, ha egy csatorna nem kaszálja el a sorozatát, hanem az alacsony nézettsége ellenére is berendeli új évadokra!
A S.H.I.E.L.D.-et is berendelhetnék már végre!
2015. április 18. 18:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A második évad elején abbahagytam, úgyhogy a folytatás előtt mindenképp bepótolom a hiányzásokat.
Annak örülök, hogy lesz bőven folytatása, viszont azt sajnálom, hogy pár évvel ezelőtt a The Secret Circle-nek nem adtak újabb esélyt
2015. április 18. 19:55
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Konvektor számból vetted ki a szót
2015. április 19. 14:53
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ennek nagyon örülök!Már nagyon vártam,hogy jöjjön a következő évad!Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle!
2015. április 19. 17:26
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Már nagyon vártam, úgyhogy örülök!
2015. április 20. 09:53
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Mikor elkezdték játszani ezt a sorozatot én imádtam,hamar a kedvencemmé vált,aztán jött a második évad és egyre unalmasabb és unalmasabb lett.Néha 1-1 rész jól sikerült,de akkor sem tudtak már mit kezdeni magukkal,folyamatosan csak a mentsük meg Vincentet,most szaladok utánad,most mégsem menekülök veled téma ment ami fárasztó.A 3.évadnak örülök és várom,de egy 4. nagyon felesleges.Nem tudnak már mit kitalálni.De végül is ne legyen igazam és kapjunk egy fantasztikus folytatást.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.