Megvált hajától Zayn Malik
2015. április 19. 10:02
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Mille írta:
Idézet
díjat is vehetett át közösségi munkájáért, amit első sorban a családjának, Naughty Boynak, majd végezetül a One Directionnek köszönt meg.
Tudod Zayn, menj a p*csába, hogy ennek a jött ment, semmirekellő haverodnak előbb köszönöd meg a dolgokat, mint annak a négy fiúnak, akikkel együtt nőttél fel és váltál híressé. Valóban, Naughty Boy sokkal inkább közrejátszott a díjban, mint a One Direction.
Mellesleg erre a hajra annyit tudok mondani, hogy húsz év szigorított. Akármennyire is szeretem Zaynt, ez már egy másik srác. Akárki akármit mond, ez nem Zayn Malik. Nézzetek a képekre. Ő nem az a fiú, akit évek óta ismerünk.
Teljesen igazad van!
Idézet
díjat is vehetett át közösségi munkájáért, amit első sorban a családjának, Naughty Boynak, majd végezetül a One Directionnek köszönt meg.
Tudod Zayn, menj a p*csába, hogy ennek a jött ment, semmirekellő haverodnak előbb köszönöd meg a dolgokat, mint annak a négy fiúnak, akikkel együtt nőttél fel és váltál híressé. Valóban, Naughty Boy sokkal inkább közrejátszott a díjban, mint a One Direction.
Mellesleg erre a hajra annyit tudok mondani, hogy húsz év szigorított. Akármennyire is szeretem Zaynt, ez már egy másik srác. Akárki akármit mond, ez nem Zayn Malik. Nézzetek a képekre. Ő nem az a fiú, akit évek óta ismerünk.
Teljesen igazad van!
2015. április 19. 10:49
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nem néz ki jól, de a nagy haja se volt sokkal jobb
2015. április 19. 11:01
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Hát.. sose hittem hogy lehet csúnyább mint volt... tévedtem..
2015. április 19. 11:45
Szerintem meg egész egyszerűen ronda.És hálátlan,mert csak harmadsorban köszönte meg az 1D nek.De rosszul tette,hogy kilépett.
2015. április 19. 13:05
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
WOOW!!!!????
2015. április 19. 13:57
|
|
Becky01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 241048 offline
|
bevallom hoszsabb hajjal jobban tetszett de ja neki így jó akkor nekem is!
és könyörgöm ez CSAK HAJ!!! meg fog nőni mindenkinek nől a haja akár hiszitek akár nem nekem is mindig nől -.-"
2015. április 19. 14:40
|
|
Gumi Cukorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 241220 offline
|
Nagyon szeretem Zayn-t még azután is hogy kilépett a bandából, de nagyon megváltozott. És szerintem a rossz irányba
2015. április 19. 14:52
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Még jó is lenne, ha nem lenne bent az a pc és a fülbevaló. Nem mintha bajom lenne vele, csak így elég vicces.
2015. április 19. 15:00
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát én még csak most szólok hozzá a cikk-hez de láttam már a haját.Őszintén szerintem ez a fajta haj nem áll neki olyan jól,de ha ő így jól érzi magát akkor nekem így is jó.A hosszú hajat tanácsolnám neki inkább!
2015. április 19. 15:26
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Becky01
2015. április 19. 15:42
|
|
Hanggaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.03. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 235497 offline
|
szjg love forever szjg love forever
Mille írta:
Idézet
Teljesen igazad van!
Én is így gondolom!!
Mille írta:
Idézet
Teljesen igazad van!
Én is így gondolom!!
2015. április 19. 16:16
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nagyon megváltozott.:(Ettől még nem szeretem kevésbé,de kérjük vissza a régi Zaynt!!!!:'(
2015. április 19. 16:29
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Ó, jézusom, szerintem egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogyan azt néhányan lefestik. Az pedig, hogy figyelem felkeltés lenne, csak ti és a média találtátok ki.
A saját útjára lépett, és megpróbál szóló karriert építeni. Nem értem miért olyan nagy probléma ez, azt hiszem valójában mindenki tudta, hogy ennek egyszer eljön az ideje, csak azt nem tudtuk, hogy ki lép ki először a bandából. Én egyáltalán nem ítélem el őt ezért, s azt sem gondolom, hogy a lejtőn haladna lefelé. Nem is értem milyen "mostani dolgokról" írtok itt. Kicsit próbáljatok már meg érettebben gondolkodni. Ő is ember, önálló döntésekkel, ha két hónapja még ájuldoztatok érte, akkor most mi a fenéért szánalmas, undorító? Ennyi? Ha az ember akiért úgy rajongsz, hogy tűzbe mennél érte, egyszer csak úgy dönt, hogy a saját lábára áll, és kilép a OneDirection-ból, akkor már nem is ember többé? Mi van, ha a valódi probléma nem is ezzel a szerencsétlen sráccal van?
A saját útjára lépett, és megpróbál szóló karriert építeni. Nem értem miért olyan nagy probléma ez, azt hiszem valójában mindenki tudta, hogy ennek egyszer eljön az ideje, csak azt nem tudtuk, hogy ki lép ki először a bandából. Én egyáltalán nem ítélem el őt ezért, s azt sem gondolom, hogy a lejtőn haladna lefelé. Nem is értem milyen "mostani dolgokról" írtok itt. Kicsit próbáljatok már meg érettebben gondolkodni. Ő is ember, önálló döntésekkel, ha két hónapja még ájuldoztatok érte, akkor most mi a fenéért szánalmas, undorító? Ennyi? Ha az ember akiért úgy rajongsz, hogy tűzbe mennél érte, egyszer csak úgy dönt, hogy a saját lábára áll, és kilép a OneDirection-ból, akkor már nem is ember többé? Mi van, ha a valódi probléma nem is ezzel a szerencsétlen sráccal van?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: