Megvált hajától Zayn Malik
2015. április 18. 19:14
|
|
SherlockedHiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 235896 offline
|
Kesty: egyetértek!
Minden Petra: De de, az bizony egy orrpc!
Minden Petra: De de, az bizony egy orrpc!
2015. április 18. 19:23
Új élet,új én,új külső-nemdebár?Egyébként még mindig úgy néz ki,mint egy szanatóriumból szökött farkasember.Nem oszt,nem szoroz az új frizu.
2015. április 18. 21:23
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szerintem ennek a srácnak komoly problémái vannak...vagy csak beállt valami maffiába :DDD
2015. április 18. 21:46
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Idézet
díjat is vehetett át közösségi munkájáért, amit első sorban a családjának, Naughty Boynak, majd végezetül a One Directionnek köszönt meg.
Tudod Zayn, menj a p*csába, hogy ennek a jött ment, semmirekellő haverodnak előbb köszönöd meg a dolgokat, mint annak a négy fiúnak, akikkel együtt nőttél fel és váltál híressé. Valóban, Naughty Boy sokkal inkább közrejátszott a díjban, mint a One Direction.
Mellesleg erre a hajra annyit tudok mondani, hogy húsz év szigorított. Akármennyire is szeretem Zaynt, ez már egy másik srác. Akárki akármit mond, ez nem Zayn Malik. Nézzetek a képekre. Ő nem az a fiú, akit évek óta ismerünk.
2015. április 18. 22:14
Véhezetül a One Directionnak??? Miért nem végezetül annak a hülye Naughty Boy-nak, mondjuk annak nem is kellett volna megköszönni, tudod Zayn, egyre jobban kezdesz távol állni tőlem, nem igazán jössz be, pedig te voltál a One Directionből a 2. kedvencem!
2015. április 18. 23:03
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Hát ez a csávó egyre jobban meglepi az embereket! Az egy dolog, hogy a kinézetével ezt művelte, de a 1D talán jobbat érdemelt volna. Lehet, hogy soha nem fogom megérteni, hogy miért tette ezt de az én szememben már soha nem lesz az a srác aki volt, akit talán még bírtam is.
2015. április 18. 23:19
Mintha egykor bátyámat látnám olyan tojás feje van és annyira nem áll jól neki!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: