Megvált hajától Zayn Malik
2015. április 18. 11:49
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Láttam twitteren,alig hittem a szememnek,h holy shit,mi az h Zayn-nek már nemhogy becsülete,de még haja sincs...
2015. április 18. 11:56
Zaaayn..Hova lett a sexy hajad?
De így is tökéletes.
2015. április 18. 11:58
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
eddig se volt kifogástalan a haja de most..............
2015. április 18. 12:01
Engem egy irányból teljesen hidegen hagy hogy néz ki,mert a hangja miatt szerettem belé,de azért amint meglátok róla egy képet,persze az ugrik be,milyen kis édi
Zaynnek nagyon érdekes arca és fejformája van szerintem nem áll neki rosszul,csak még kicsit szokatlan.Ami viszont aggaszt,az az,hogy instagramon egy lány írta:mi van,ha rákos?úgy ment el a bandából hogy pihenni akar és sok stressz éri,így ez az egészsége rovására is mehet...-bár meglehet hogy ez csak a paranoiám van,amiért látok benne valóságot.De különben meg nem kéne minden egyes helyen lenullázni,ő most boldog!
2015. április 18. 12:05
Zaynnel kapcsolatban én már semmin nem lepődök meg..Kilépett,új dal, a haja a legkisebb probléma ebben az egész szarságban.
2015. április 18. 12:05
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Szerintem mindenféleképpen jól nézne ki, tehát nincs semmi baj így sem vele.
Amúgy olyan büszke voltam rá, hogy díjat kapott. :3 Egyszerűen imádom őt, és nagyon tehetségesnek tartom, én teljesen megértem hogy miért vált ki a bandából, új dolgokat akar kipróbálni, ami teljesen rendben van (mint az is hogy Louis pedig valamiféle zene producer lett, mindekettejükre nagyon büszke vagyok)
Amúgy olyan büszke voltam rá, hogy díjat kapott. :3 Egyszerűen imádom őt, és nagyon tehetségesnek tartom, én teljesen megértem hogy miért vált ki a bandából, új dolgokat akar kipróbálni, ami teljesen rendben van (mint az is hogy Louis pedig valamiféle zene producer lett, mindekettejükre nagyon büszke vagyok)
2015. április 18. 12:11
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Öhhm..uhh..hát hol is kezdjem..Nem mondom hogy jól áll neki ez a haj de azt se hogy rosszul!
Elején még szokatlan lesz de egy idő után úgyis megtetszik majd.Télleg szép boci szemei vannak!! *-* A piercing se áll neki rosszul sőt,egész jó!!
Szerintem hamar megfog nőni a haja amit nagyon remélek hogy nem vágat le!! :'D
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: