Nem duci, sőt normális. Ez egészségesebb a "kint van a bordám, de még azért fogyózok" alkatnál. Pont ilyen test-zsír-arányt szeretnék, mint ami neki van.
Ilyennek kell lenni!
Selena Gomez nem érzi magát ducinak
2015. április 18. 13:06
2015. április 18. 13:26
Szerintem sincs rossz alakja, de be kell ismerni, h a bikinis képeken egy kicsit duci...
2015. április 18. 13:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
A cikkben még az előnyösebb fotói lettek betéve szerintem,ezen például sokkal jobban látszik,hogy ritka rosszul választott fürdőruhát.Szerintem szó sincs arról,hogy "elhízott volna",én mindössze úgy gondolom,hogy sikerült azt a fürdőruhát/bikinit felvennie,amit azokra a lányokra terveztek,akik rettenetesen soványak.Tény,hogy az utóbbi időben teltebb lett,de nem hinném,hogy ez akkora probléma lenne,egyáltalán nem "borzalmas" a helyzet.
2015. április 18. 13:34
|
|
TVDpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 242326 offline
|
Ha ebben a bikiniben nézzük tényleg lehet hogy felszedett egy kis felesleget, de szerintem előnytelen is volt neki az a bikini. A második képen is látszik, de őt ez nem zavarja (engem sem )és így érzi jól magát...
2015. április 18. 13:35
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Haha, tényleg duci..plusz hülyén néz ki de ezt már meg kellet volna szoknom..
2015. április 18. 13:36
|
|
Audriana Mooreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 228881 offline
|
Nem vagyok Selena Gomez rajongó, de az évek során én is végigkísértem az életét, a média által. Mint tudjuk a mai világban azok kapják a soványnak titulálást, akiknek már a bordájuk is kilátszik, és a combjuk sem vastagabb egy deszkánál. Selena nem duci. Bár nem csodálom, hogy ilyeneket mondanak róla, mikor egy teljesen átlagos testalkatú nőt Plus size modellnek állítanak be. Igen felszedett egy- két kilót, na és? Szerintem bomba formában van, s csak az a lényeg, hogy jól érzi magát a bőrében.
2015. április 18. 13:41
|
|
Desteny419új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 241922 offline
|
Már bocs, de tényleg DUCI
Méghogy nem érzi magát ducinak!Pfff!
Méghogy nem érzi magát ducinak!Pfff!
2015. április 18. 13:57
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Az egész bikini alapból ront a képen ugyanis valami borzasztóan áll neki és igen ény is való,hogy van rajta némi plusz szúly.Szerintem tehetne ezellen,hogy az a kis felesleg is eltűnjön róla,de amíg őt nem zavarja addig szerintem semmi baj sincs.
2015. április 18. 14:08
Nekem a bikini egyáltalán nem tetszik, szerintem borzalmas
Egyébként attól, mert nem egy pálcika vékony Victoria's Secret modell attól még érezheti jól magát a bőrében.
2015. április 18. 14:12
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
jaj nemtom mért kell mostanság beszólogatni ennyit a test alaktok miatt???szerintem jobb,ha van rajtad egy picivel több,mintha kilátszódnak a bordáid meg a többi...és szerintem jól nézz ki csak az a rózsaszín bikini nem
2015. április 18. 14:28
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Baromi érdekes, mert mikor én egy előző Selenás cikknél meg merészeltem pendíteni, hogy "felcsúszott rá pár kiló", mindenki habzó szájjal nekem esett, hogy az isteni nőszemélyt hogy lehet ily súlyos szavakkal illetni.
Hát, így. Igenis, felszedett pár kilót. Az instagramos kép meg nagyon meggyőző, mikor tudnivaló, hogyha az ember a hátára fekszik, máshogy oszlik el a súly, nem úgy, ahol állva.
Hát, így. Igenis, felszedett pár kilót. Az instagramos kép meg nagyon meggyőző, mikor tudnivaló, hogyha az ember a hátára fekszik, máshogy oszlik el a súly, nem úgy, ahol állva.
2015. április 18. 14:32
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Tényleg lehet, hogy van rajta egy kis súlyfelesleg, de attól még nem nevezném kövérnek!
2015. április 18. 14:32
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Jézus emberek, gusztustalanok vagytok ti, mert annyival nem elégedtek meg, hogy valaki jól néz ki, még ha nem is egy ropi alkat a személy. Volt már egy csomó híresség aki kiállt amellett, hogy nem az anorexia kinézet a tökéletes alkat.
Nem kell már megint egy olyan ember akit anorexiába sodor az emberek kritikája. Mert ha az meg bekövetkezik, akkor meg mindenki előadja az aggódó személyt..
Nem kell már megint egy olyan ember akit anorexiába sodor az emberek kritikája. Mert ha az meg bekövetkezik, akkor meg mindenki előadja az aggódó személyt..
2015. április 18. 14:43
Szerintem csinos
és szép is
( persze tényleg hízott és ez a fürdőruha tényleg nem a legjobb )
2015. április 18. 14:50
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Egyetértek CaliforniaGirl-el
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: