Selena Gomez nem érzi magát ducinak
2015. április 18. 11:20
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Na igen, erre a testalkatra mondják azt, hogy arányos. Selena egyáltalán nem duci.
2015. április 18. 11:27
Nem Duci se dagadt ! Az a fürdő ruha mindenkin úgy állna ...
2015. április 18. 11:40
Nincsen vele semmi baj. A duciság nem itt kezdődik.
2015. április 18. 11:48
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Szó sincs duciságról, teljesen egészséges és nőies a testalkata... Amúgy meg röhejes, amit ezek az újságok írnak, hiszen folyamatosan arról cikkeznek, hogy fogadjuk el magunkat úgy, ahogy vagyunk... Selena elfogadja, és pár kiló felszedése után is büszke az alakjára. Igazán példamutató hozzáállás, erre kéne fókuszálni, nem pedig arra, hogy "mennyire kövér lett"...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. április 18. 11:52
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
a fürdőruhaalsó előnytelen neki. de Selena abszolút nem duci, teljesen jó alakja van.
a fölső részből meg alul kilóg a cicije. szóval úgy borzalmas az a fürdőruha ahogy van.
2015. április 18. 11:57
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én szálkás, izmos srác vagyok, de pont, az ilyen testalkatú csajok jönnek be, mint amilyen most Selena, bár nem rajongok érte, de most, hogy így meghízott ( pozitív értelemben ) eszméletlenül felkeltette az érdeklődésemet.
Na jó, persze volt 1-2 jó száma, ami tetszett.
2015. április 18. 11:57
Szerintem sincs vele baj,és örülök,hogy legalább ő nem látja ducinak magát.
2015. április 18. 12:02
Igen ezen a képen tényleg nem néz ki csontropinak, de hát akkor mi van? Legalább Neki tetszik az alakja, amivel szerintem sincsen semmi baj! Az utálkozók meg nevetségesek, még a kákán is a csomót keresik... De amúgy meg szerintem semmi baj az alakjával, sőt nekem nagyon is tetszik!
2015. április 18. 12:03
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Örülök hogy kiállt magáért!! :*
2015. április 18. 12:09
Talán egy kicsit magára szedett,de szerintem csak a fürdőruha választás elég szar:ennyi a probléma.
Selenát lehet igazán példaképnek mondani,tehetséges,kedves,illedelmes és nem egy deszka-léc párosítás. Igazi nő!
Selenát lehet igazán példaképnek mondani,tehetséges,kedves,illedelmes és nem egy deszka-léc párosítás. Igazi nő!
2015. április 18. 12:13
|
|
Teqlaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 242803 offline
|
Hát, lehet jobb lett volna, ha más fürdőrucit választ
De az jó dolog, ha így érzi magát jól, meg amúgy is! Attól még ugyanúgy gyönyörű, hogy nem egy nádszál vékony csaj!
2015. április 18. 12:16
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nem az alkatával van baj. Legalábbis, nekem nem a teste tűnt fel először, hanem az a szörnyű bikini, amiben csak egy csont sovány lány néz ki normálisan. Még ő sem biztosan. Selena a rózsaszín bikiniben tényleg kötözött sonkára hasonlít, de nem azért, mert duci lenne. A fekete fürdőruhájában például sokkal jobban néz ki.
Egyébként örülök, hogy kiállt magáért.
2015. április 18. 12:16
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Valo igaz, hogy ez a pink bikininek nevezett valami nem all jol neki. Elnezve a regebbi (2009-2010) furdoruhas fotoit, tenyleg szedett fel magara nehany folos kg-t. De ez legyen a legnagyobb baja!!! Azokon a kepeken 'elol deszka-hatul lec' volt, nem volt melle, se segge. Sokkal noisebb ezzel az alakkal, es 1000x jobnan all neki ez, hogy vannak domborulatai, es hogy kicsit csunyabban fogalmazzak, 'van mit rajta fogni'. A fiuk/ferfiak sem szeretik a csontvazakat!!
Az utalkozokrol meg annyit, hogy bizonyara onbizalomhianyos, irigy emberek azok, akiknek ez a par kilo problemat jelent... Hajra Sel, mi veled vagyunk
2015. április 18. 12:18
Én nem bírom Selenát, de azt bevallom, hogy nem duci. Csak körte alakja van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.