Hivatalosan is elbúcsúzott Nina Dobrev és Michael Trevino
2015. április 18. 17:15
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Michael távozása meg egyszerűen bosszantó! Hihetetlen mennyire hagyták ellaposodni a kis vérfarkas Tyler karakterét. Nagyon jól indult a 2. évadban és hibridként a 3. évadban is, majd valahogy elfogyott Tyler. Ez mindenképp a készítők hibája volt. Sajnálom, hogy Michaelnél ez így alakult, mert nagyon kedveltem.
2015. április 18. 20:50
Elég kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ennyi szereplő nélkül. Az biztos, hogy más.
2015. április 18. 23:10
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Sajnálom, hogy többet nem lesz Elena és Tyler! Annak ellenére, hogy néha elég idegesítő volt a csaj karaktere, szerettem és nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz a sorozat nélküle. Remélem kitalálnak valami jót!
Tylerről csak annyit, hogy eléggé elrontották a karaktert. Ahoz, hogy milyen jól indult a vérfarkas dolog, uncsi és ellenszenves lett az egész.
Tylerről csak annyit, hogy eléggé elrontották a karaktert. Ahoz, hogy milyen jól indult a vérfarkas dolog, uncsi és ellenszenves lett az egész.
2015. április 19. 16:36
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nagyon fognak hiányozni :'(
2015. április 19. 18:42
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Jó képek csak az a furcsa ,hogy egy sincs amin Ian rajta lenne megerőltethette volna magát egy kép erejéig. Amúgy ideje volt ,hogy Nina elmenjen a sorozatbol mert a karakterét elcseszték már vagy 3 évaddal ezelőtt és egy önző libát csináltak belőle aki csak magával foglalkozik
2015. április 19. 19:11
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
elhiszem,hogy nehezek voltak az utolsó napok...eljött ez az idő is...
2015. április 20. 00:02
Szeretném megsúgni, hogy van egy kép Nina Instagramján, ahol Ian-nel vannak közösen, amint az utolsó jelenetüket forgatták. Ugyan nem egy összebújós, mittudomén milyen Nian-stílusú fotó, de Nina rakta fel és ezzel szerintem ő le is tudta ezt a részt, plusz senki nem mondhatja, hogy nincs.
Egyébként furcsa lesz a 7. évad nélküle, de ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor Elena karaktere eléggé eltompult, talán nem lesz túl nagy veszteség, de Nina azért nagyon fog hiányozni és csak jót kívánok neki!!! Csodás lány!
Egyébként furcsa lesz a 7. évad nélküle, de ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor Elena karaktere eléggé eltompult, talán nem lesz túl nagy veszteség, de Nina azért nagyon fog hiányozni és csak jót kívánok neki!!! Csodás lány!
2015. április 20. 09:54
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Az egy dolog hogy Nina feltett egy fotót amin épp rajta van Ian is de az egy jelenet a sorozatból a 6 év közös munkát és a kapcsolatukat ennyivel zárták le. Nina legaláb rakott fel képet Ian le se szarja mi van Ninával úgy néz ki
2015. április 22. 17:16
|
|
violetta0000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 227803 offline
|
Pedig én nagyon szerettem Elenát és Tylert. Nagyon hiányozni fognak, nem tudom, hogy fogják csinálni a 7. évadot Elena nélkül.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: