A napokban végleg búcsút intett a két színész a sorozatnak, mely meghozta számukra az áttörő sikert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalosan is elbúcsúzott Nina Dobrev és Michael Trevino
2015. április 17. 23:58
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Olyan szomorú hogy kilépnek, de közben örülök is hogy minden szépen alakul. Biztos nagyon nehéz lehetet a bucsú. Am. nem is tudtam hogy Michael is kilép. Minden esetre további sikereket kívánok nekik.
2015. április 18. 00:11
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát szomorú ezt hallani,hogy a csapat egyre csak darabjaira hullik...De azért remélem majd meglesznek.Most kicsit sok nekem ez,ez a sok kilépés!Hajrá azoknak akik megmaradtak..!
2015. április 18. 00:39
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Jeremy.....Elena....Tyler...
Megéri vajon még mindig nézni a sorozatot???
Az új évad elején tartok most, de nem tudom, hogy van-e kedvem még így is folytatni.....
2015. április 18. 06:59
Egyetértek Average Girlel. Ha majdnem minden fontos szereplőt kivesznek mi lesz a következő évadban. Ami a stábot tekintve szerintem az utolsó lesz...
2015. április 18. 07:36
Nagyon jó képek lettek.
Az már más dolog hogy a szívem majd ki szakad és valami nyomást érzek a gyomromban.
Az már más dolog hogy a szívem majd ki szakad és valami nyomást érzek a gyomromban.
2015. április 18. 07:37
Annyira szomorú hogy kiléptek
Viszont további sok sikert nekik!
No de mi lesz most??Minden fontos szereplő kilép, talán hamarosan be is fejezik a sorozatot
No de mi lesz most??Minden fontos szereplő kilép, talán hamarosan be is fejezik a sorozatot
2015. április 18. 08:52
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
El nem tudom képzelni mi lesz a sorozattal Nina (Elena) nélkül.
2015. április 18. 08:59
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
szomorú
2015. április 18. 09:03
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gyönyörű az a torta*.*
Ha jól tudom, ez már a harmadik cikk a kilépéséről. Most komolyan! Mennyi lesz még??
Ha jól tudom, ez már a harmadik cikk a kilépéséről. Most komolyan! Mennyi lesz még??
2015. április 18. 09:25
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez azért tényleg szomorú. De igazából nem lenne miszáj menni. Ők tudták.Az ő dolguk. Csak aztán nehogy lekerüljenek a térképről.
2015. április 18. 09:49
Sajnálom hogy kiléptek a sorozatból...
de sok sikert nekik a továbbiakban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: