A héten leplezték le Hollywoodban Chris Hemsworth szobrát, amivel a rajongók nincsenek teljességgel megelégedve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elkészült Thor viaszfigurája
2015. április 17. 21:54
Ez a viaszszobor szörnyű.
A platinaszőke haj borzalmas.
2015. április 17. 21:56
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Hát ez borzalmas...
2015. április 17. 21:57
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Ez a viaszszobor borzalmasan ronda
nem is hasonlít rá
2015. április 17. 22:08
|
|
StopandStareúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 240802 offline
|
Azt hittem az összes viaszszobor lenyűgöző és élethű... Erre jött ez és visszarángatott a valóságba. Nem, köszönöm.
Konvektor, tartós tejet már ne vegyél
Konvektor, tartós tejet már ne vegyél
2015. április 17. 22:16
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Na, az amcsi, szörfös, kiszívott hajú, csúnya Thor xD Meg jó, hogy Chris ott van. Bár szegény... Remélem nem hiszi azt, hogy így néz ki igazából
2015. április 17. 22:21
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Az ember azt hinné, hogy mikor egy viaszszobrot készítenek, akkor az valamelyest hasonlít a személyre. Ennek ellenére ez nem lett egy mestermű, sőt. Egyáltalán nem hasonlít Chris-re, de még a karakterre sem.
Amúgy, Chris-nek jól áll a rövid haj.
Amúgy, Chris-nek jól áll a rövid haj.
2015. április 17. 22:31
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez most... egy vicc?! A hollywoodi Madame Tussauds-ban csak ennyire fussa? Az még érthető, ha pl a bécsi panoptikumban kicsit eltérnek a figurák az eredeti személyektől, hiszen nem az a legnagyobb múzeumuk, de azért LA-ben, ahol kvázi a filmiparból élnek? És ennyit tudott a viaszszobrász kiizzadni magából?
Vicc. Chris szerintem csak kínjában mosolyog, mert egyébként semennyire sem hasonlít rá ez a nagy kupac... viasz.
Vicc. Chris szerintem csak kínjában mosolyog, mert egyébként semennyire sem hasonlít rá ez a nagy kupac... viasz.
2015. április 17. 23:13
Hát ez elég gagyi lett, mint egy platina szőke Barbie szuperhős jelmezben.
2015. április 18. 06:21
Az a platina szőke haj
Az nagyon-de nagyon nem kellene rá- Chris valahogy - érhető módon - ezerszer jobban fest Thor szerepében,de azért én egy kicsit többet vártam. Én egy ilyen "hanyag" munkát biztos, hogy nem adtam volna ki a kezemből. Ez igazából kicsit sértő is Chris-re és az általa megformázott Thor számára is...
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2015. április 18. 08:58
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon ügyes volt, aki készítette, szerintem nagyon profi! Tetszik!
2015. április 18. 09:16
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Jézusom, nekem kicsit ijesztő
szegény Chris, na meg szegény Thor
))
2015. április 18. 09:41
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
enyhén fogalmazok ha azt mondom egyáltalán nem hasonlít rá xdddd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.