Galambos Lajcsi nagyszabású showműsorral tér vissza a tévéképernyőkre. Minden idők legnépszerűbb magyar trombitásának vadonatúj műsora április 19-én debütál a Sláger TV-n és minden vasárnap este két órás felhőtlen szórakozást garantál. Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában feltűnnek többek között a Rising Star ifjú tehetségei – Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek és Singh Viki, valamint fellép az Ének iskolájának egyik legnagyobb kedvence, Karcagi Janika is. Rajtuk kívül olyan befutott sztárok is szerepelnek majd, mint Zoltán Erika, Dankó Szilvi, Patai Anna, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Bangó Margit és Emilio, Mészáros Árpád Zsolt, Kefir és az Irigy Hónaljmirigy.
A teljes cikkhez kattints ide!
Galambos Lajcsi vadonatúj showműsorral tér vissza
2015. április 17. 21:33
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Én sem nézek Sláger tv-t de grat
2015. április 19. 08:33
egy plakátra ki volt írva, hogy Magyarország legnézettebb tévéje a Sláger tv kellemes ünnepeket kíván
én még mindíg nem találtam egy embert, aki nézni
én még mindíg nem találtam egy embert, aki nézni
2015. április 22. 16:07
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
eeeez meg kit érdekel????
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: