Az HBO sorozatának karakternevei meghódítják az Államokat – derült ki a The Huffington Postnak köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyre több újszülöttet neveznek el a Trónok Harca karaktereiről
2015. április 17. 14:58
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
2015. április 17. 15:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Mondjuk Theon kábé annyira "gonosz" mint Tywin vagy Cersei, úgyhogy szerintem az az utolsó bekezdés úgy nem teljesen fair. (Személy szerint egyiküket se nevezném "gonosz"-nak, Joffrey pedig már nem is a gonosz, hanem a mentálisan beteg kategória.) A 2010 előtti keresztszülők közt meg nyilván sok volt a könyvrajongó, hisz a kötetek már a 90-es évek óta léteznek.
2015. április 17. 16:07
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Ez undorító..
2015. április 17. 16:09
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Tywin, mint a Trónok harca gonosz karaktere? Dafuq. Az ő karaktere komplexebb ennél. Jaime meg kilökött egy gyereket az ablakon, na ő nem gonosz? : D. Pont ez a sorozat az, ahol nem lehet így általánosítani, Joffrey sem gonosz, rá inkább azt mondaná az ember, hogy fejben valami bibi van.
Na, hogy a névadáshoz hozzászóljak, ez elég gyakori jelenség, én mondjuk egy színésznő után kaptam a nevemet. Arya meg Daenerys, ezekkel nincs is nagyon gond, de a khaleesi az egy titulus basszus. Mintha elnevezné valaki a gyerekét őrmesternek vagy királynak, vagy mit tudom én. A Snow meg szimplán béna, a Stark meg családnév, szóval ezeket nem tudom hova tenni.
Na, hogy a névadáshoz hozzászóljak, ez elég gyakori jelenség, én mondjuk egy színésznő után kaptam a nevemet. Arya meg Daenerys, ezekkel nincs is nagyon gond, de a khaleesi az egy titulus basszus. Mintha elnevezné valaki a gyerekét őrmesternek vagy királynak, vagy mit tudom én. A Snow meg szimplán béna, a Stark meg családnév, szóval ezeket nem tudom hova tenni.
2015. április 17. 16:12
Szerintem nem meglepő; Jó film/sorozat, jó név= "Nevezzük el róla és róla a gyereket!" - mondja egy nagy rajongó.
2015. április 17. 16:19
Ez sokszor előfordul egy-egy népszerűbb sorozat, vagy film kapcsán. A Twilight-mánia idején, 2008-ban a második legnépszerűbb név volt az Isabella Amerikában, 2014-ben már csak a 28. helyen van ugyanez a név.
2015. április 17. 16:20
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Tényleg, Jaime, aki a saját ikertestvérével folytat vérfertőző kapcsolatot és gyerekeik is vannak, az egy tök jófiú. Igaz, mostanság nagy fejlődésen ment/megy át a karaktere, de akkor is.
2015. április 17. 16:24
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Ha választanom kéne egyedül talán a Jaime vagy az Arya nevet adnám a gyerekemnek, esetleg a Tyrion-t. De a Khaleesi teljesen nevetséges, hiába vagyok rajongója a sorozatnak, sosem hagynám, hogy a gyerekem ilyen névvel nevelkedjen.
2015. április 17. 16:30
Értem, mit gondoltak ilyenkor ezek az emberek. És is szívesen választanék sorozatból, de azért nem baromságot.
2015. április 17. 18:07
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Érdekes.
nekem valahogy a Daenerys név nagyon megtetszett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: