Rihanna VEVO-csatornáján is debütált az American Oxygenhez forgatott videoklip, ami ezúttal komoly témákat dolgoz fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Történelmi videoklippel jelentkezett Rihanna
2015. április 17. 06:47
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Tényleg, annyira jó lett! Ez legalább nem arról szól, hogy: szakítsunk, vagy legyünk együtt, vagy depressziós vagyok, vagy csak értelmetlenül írok egy dalt... Ez annál sokkal több és jobb!!!
2015. április 17. 09:02
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Nagyon, de nagyon tetszik a videóklipp és épp ezért nem kell félreérteni amit most mondok, de itt is úgy van az egész Amerika meg az amerikaiak bemutatva mintha csak velük történnének rossz dolgok, meg nekik lett volna a legrosszabb sorsuk és milyen erősek. Hát van egy hírem, ez ami benne van a videóklippben nem csak Amerikára érvényes hanem az egész világra. Nem volt nekik se jobb se rosszabb, csak azt utálom, hogy annyira különlegesnek hiszik magukat. Még az is érdekes, hogy Rihanna ha jól tudom nem is amerikai, na mindegy. Hogy a számról is mondjak valamit, hát nem az a hű, de nagy sláger, de úgyis mindenki imádja majd, mert Riri drága énekli. -.-
2015. április 17. 09:47
Nekem a FourFiveSeconds és a Bitch Better Have My Money jobban tetszett.
2015. április 17. 11:13
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
némi újítás mellett megmaradt a "rihannás" hangzás, abszolút bejövős, nagyon vártam már valami hasonlót Rihannától. ehhez illik is a klip, de láthattunk már jobbat is tőle.
2015. április 17. 12:17
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Szerintem az emberek fel se tudják mérni, milyen fontos ez a videó. Bevitte a zeneiparba a társadalmi problémákat és nem csak a történelmieket. Ott vannak a fergusoni tüntetések. Mike Brown. Minden elismerésem ezért a videóért.
Ezt cáfolnám. A jelenlegi problémákról nem igen beszélt egy híresség sem, ő pedig igen, ahogy fentebb említettem.
Idézet (ciel @ 2015.04.17. 11:26)
Az a baj, hogy ezt a témát annyian feldolgozták már előtte, ő meg semmi újat nem adott hozzá. És még a dal sem a legjobb.
Ezt cáfolnám. A jelenlegi problémákról nem igen beszélt egy híresség sem, ő pedig igen, ahogy fentebb említettem.
2015. április 17. 13:16
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
tetszik, de hangzásra lesz még ennél is jobb dal az albumon:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: