Ruhamustra: MTV Movie Awards 2015
2015. április 17. 22:46
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Shailene és Victoria ruhája tetszik a legjobban mindketten gyönyörűek.
Bella ruhája most bem jön be annyira, mint ahogy szokott, de nem rossz. És Scarlett meg sztem most el lett szúrva ezzel a szettel, amit NAGYON sajnálok, mert am olyan szééép!!
<3
2015. április 18. 07:31
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Hol a többi előadó? Amúgy a legrosszabb Amber Rose.
2015. április 18. 11:03
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
JeLo és Emily ruhája nagyon tetszik
2015. április 18. 12:00
A cikkből nagyon hiányzik Maia Mitchell, ugyanis ő volt a legszebb az egész díjátadón. Innen talán Cara volt az, aki kitűnt a tömegből, a többiek nem varázsoltak el
2015. április 18. 12:13
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
vannak azért elég rondák,de pl. JLo és Cara nagyon jól néztek ki
2015. április 18. 12:23
Shailene, Victoria, Jennifer és Cara szettje volt a legjobb.
2015. április 18. 12:52
|
|
Arianator_Belieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 242805 offline
|
Bella nagyon jól néz ki
2015. április 18. 16:28
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Shailene Woodley:senki sem gondolja úgy,hogy egy ilyen gatyóhoz egy abban megjelenő színű felső kellene?Ez így kicist furcsa.7 pont.
Amy Schumer:Nagyon tetszi ez a ruha,viszont sokkal szélesebbnek tűnik benne,mint Pink azokon a képeken,ami miatt meg lett kritizálva.9 pont
Charli XCX:A ruha érdekes,és szerintem tényleg tök jó!De a cipellő pöppet otromba.9 pont
Victoria Justice:ez tényleg tökéletes összeállítás! 10 pont
Holland Roden:aranyos a ruci,és szép a cipő,bár nekem furcsa a kettő összepasszintása,én nem biztos,hogy bevállalnám így,hogy még a tatyója sem kék,de nem is néz ki rosszul! 9,5 pont
Jennifer Lopez:Tökéletes!Most is gyönyörű,és lepipálja feleannyi idős kollegináit.10+pont
Scarlett Johansson:Jó a ruci,csak nem rajta!Nem az ő színe egyszerűen.6 pont
Spencer Grammer:Hol az üde tavaszi smink a tavasztündérnek?7,5 pont.
Amber Rose:Egy sima fehér/ezüst ruha jobban nézne ki…7,5 pont
Bella Thorne:Nagyon helyes!10 pont!
Cara Delevingne:A haj nem tetszik,a ruha dögös! 9,5 pont nálam.
Emily Ratajkowski:a nem menta színű melltartóban dupla akkorának látszik a melle.8 pont
Amy Schumer:Nagyon tetszi ez a ruha,viszont sokkal szélesebbnek tűnik benne,mint Pink azokon a képeken,ami miatt meg lett kritizálva.9 pont
Charli XCX:A ruha érdekes,és szerintem tényleg tök jó!De a cipellő pöppet otromba.9 pont
Victoria Justice:ez tényleg tökéletes összeállítás! 10 pont
Holland Roden:aranyos a ruci,és szép a cipő,bár nekem furcsa a kettő összepasszintása,én nem biztos,hogy bevállalnám így,hogy még a tatyója sem kék,de nem is néz ki rosszul! 9,5 pont
Jennifer Lopez:Tökéletes!Most is gyönyörű,és lepipálja feleannyi idős kollegináit.10+pont
Scarlett Johansson:Jó a ruci,csak nem rajta!Nem az ő színe egyszerűen.6 pont
Spencer Grammer:Hol az üde tavaszi smink a tavasztündérnek?7,5 pont.
Amber Rose:Egy sima fehér/ezüst ruha jobban nézne ki…7,5 pont
Bella Thorne:Nagyon helyes!10 pont!
Cara Delevingne:A haj nem tetszik,a ruha dögös! 9,5 pont nálam.
Emily Ratajkowski:a nem menta színű melltartóban dupla akkorának látszik a melle.8 pont
2015. április 18. 17:56
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Szerintem Scarlett-é nem is olyan rossz
Még Shailene-é tetszett, a többi nem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: