Horrorsorozatban kapott szerepet Bella Thorne
2015. április 16. 15:55
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nem nagyon szeretem a horrort, de Bella miatt lehet, hogy belekukkantok majd egy-két részbe
2015. április 16. 16:35
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Szeretem a horrort, szóval szerintem meg fogom nézni! már nagyon várom
2015. április 16. 17:34
Imádom a horrorfilmeket úgy hogy várom már...kíváncsi leszek. :)Amúgy tudom hogy na nem ide tartozik de Bella olyan gyönyörűű...
2015. április 16. 17:47
Szeretem a horrort, de ettől a csajtól lever a víz.
2015. április 16. 20:49
Kivancsi vagyok hogy milyen lesz es hogy fog alkitani Bella.
2015. április 16. 22:23
Bella mostanában nagyon sok szerepet kap. Sosem gondoltam volna róla hogy ilyen nagy hírneve lesz. Annyira nem vagyok oda a horrorokért, de nem kizárt hogy ez jó lesz szóval, kíváncsi vagyok!
2015. április 17. 14:45
El nem tudnám őt képzelni gyilkosok közt, de biztos jó lesz
2015. április 17. 16:54
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Szerintem túl gyermeki és bájos arca van egy horrorban... de nem ellenzem, hogy az ember több féle stílusban is kipróbálja magát. Mostanában rákaptam az ihesztőbb dolgokra, úgyhogy adok esélyt ennek a horrornak is.
2015. április 17. 18:26
|
|
encike264visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.14. Hozzászólás: 197 Csatolások: 10 Azonosító: 239015 offline
|
én már láttam őt szerepelni egy másik horrorban is, a zAmityville -The Awakening-ben (2015). abban is nagyon jó szerepet nyújtott, úgy ahogyan a többi filmjében és sorozatában is tette. Alig várom már ezt a sorozatot! <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: