Az Indul a risza sztárja egy kegyetlen gyilkos áldozata lesz, mivel a Scream című film újra feldolgozásában kapott szerepet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Horrorsorozatban kapott szerepet Bella Thorne
2015. április 16. 13:00
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nálam is. A Filmet imádom. Úgyhogy a sorozatot imádni fogom.
2015. április 16. 13:39
Látom, az MTV most nagyon ráment a misztikus/horror műfajra.
2015. április 16. 13:56
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Alig várom
2015. április 16. 13:59
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem tudnám Bellát elképzelni egy horrorsoroztban.
2015. április 16. 14:14
Bella egy horrorsorozatban? Hm, kíváncsi vagyok hogy fog alakítani. Ha nem lesz annyira durva, akkor megnézem.
2015. április 16. 14:31
Bella egy horrorban? háát nem is tudom,,,, kíváncs vagyok!
2015. április 16. 14:36
Kíváncsi leszek erre a sorozatra. Szerintem a film mindegyik része nagyon jó volt. Arra is kíváncsi leszek, hogy Bella hogy fog játszani benne. Sok sikert neki!
2015. április 16. 15:16
Nagyon várom már
A film nagyon jó volt, úgyhogy sztm a sorozat is nagyon jó lesz. ^^ Bellának meg sok sikert a szerephez!!
2015. április 16. 15:40
Bellát nem bírom, de a Scream eredetijét igen. :3 Majd meglátjuk, mi lesz. Bár... lehet, hogy ez is oda fog tartozni, ahol a remake rosszabb az eredetinél.
Vagy nem. (: Mindenesetre kíváncsi leszek rá.
2015. április 16. 15:44
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
nem lehet rossz
2015. április 16. 15:48
Nem nagyon szeretem a horrort, de azt a részt amiben Bella lesz, biztos megnézem!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: