Clarkson és Groban az egyik leghíresebb Webber-musical romantikus duettjét énekli közösen, mely a hamarosan megjelenő Stages című albumon kap helyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Josh Groban és Kelly Clarkson duettje
2015. április 15. 14:30
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Ááá hogy vártam már ezt !! XD Kicsit féltem Kellytől, mert én Emmy Rossum kevésbé popos hangjával szerettem meg ezt a dalt ... de hát jólesően csalódtam ! Ez nagyon szép lett
Szóval garatul Joshnak is Kellynek is ! Ez egy jó ötlet volt
2015. április 15. 17:53
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ez a dal volt nekem is a legnagyobb félelmem. Bármennyire is kedvelem Kellyt, azért Christine Daaé magasságokig nem tör fel a hangja, így nagyon féltem, hogy elbaltázza. Ahhoz képest egész kellemesre sikerült a duett, tényleg sikerült tökéletesen idomulniuk egymáshoz.
Bár azért egy helyen levittem volna egy picit Kellynek a hangot, hogy könnyebben kiénekelhesse.
2015. április 15. 21:52
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Kiváncsi leszek,hogy milyen.
2015. április 28. 16:32
|
|
CumberLockedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 243183 offline
|
Ügyes lett a cikk!
A duett nagyon szép. Annak ellenére, hogy azt hittem nem passzol össze Josh és Kelly hangja most öröm volt õket hallani.
1 felhasználónak tetszik:
WhollyGrobanite
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.