Hivatalos: érkezik a Halálos iramban 8.
2015. április 14. 16:36
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Szerintem 8 részes film már nem film, hanem olyan mint egy rágó - vagy a meleg sajt -, csak nyújtják és húzzák, és a végén már inkább köszönöd szépen nem kérsz.
2015. április 14. 16:41
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Én nem igazán szeretném, hogy Brian O'Connort a két másik Walker srác játssza el.. az oké volt, hogy mivel félig volt kész a hetedik rész, és be kellet fejezni, bevonták őket, hogy egyszerűbb legyen megoldani, de az, hogy a nyolcadik részben is felváltva játsszák el Brian karakterét.. az nekem sok lenne. Paul nélkül nem az igazi a széria, de szerintem érdemesebb lett volna a hetedik rész végén kiírni a filmből Briant, hogy méltóképpen vessenek véget a karakternek - és Paulnak is. Paul tudja csak eljátszani az ex-ügynököt, ne adják másnak és ne is próbálkozzanak vele... Nem lenne tisztességes.
2015. április 14. 16:41
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Imádom a Halálos Iram filmeket... a kedvencem volt benne Paul Walker... De nagyon de nagyon remélem azt, hogy nem szúrják el a 8. és egyben az utolsó részt !!!
2015. április 14. 16:44
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Az összes rész iszonyat jó volt főleg a 7., de szerintem a 8. rész már nagyon felesleges lenne! Szépen fejezték be végét a 8.résznek és akkor már ennyi lenne a film! Pont így lenne a jó
2015. április 14. 17:05
A hetedik részt még mindig alig tudom megemészteni
Csodálatos volt és a búcsú jelenet(ek) Paulért szívbemarkolóan hatottak. Hihetetlen ember volt, és alig hittem a szememnek amikor megláttam a cikket,de ha lesz nyolc, nagy örömmel fogom várni*-*Bár nagyon kiváncsi vagyok mit fognak belőle hozni,végelegesen Paul - és karaktere - nélkül.
2015. április 14. 17:38
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez már megint csak a pénzről szól. Én nem láttam az első hat részt, de a hetediket meg fogom tekinteni. Megérintett szegény sorsa, szerintem sokak vannak ezzel így. A hetedik rész csúcsokat dönget, de azért át kéne gondolni, hogy érdemes e folytatni....
2015. április 14. 17:44
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hogy oszinte legyen en nem szerettem volna meg 1 reszt. Marmint hatalmas rajongoja vagyok kis korom ota a filmsorozatnak, de Paul nelkul szamomra a 8.nak nem latom ertelmet es a 7. egy gyonyoru befejezes volt.
Igazabol elkepzelni se tudom mi lesz a 8. reszben es kikkel. A 7. resz utan gondoltam Jason karaktere kiszabadul es akkor vele egy bosszu meg vagy hogy?
Amugy most hogy igy mar tudom Vintol, hogy Paul is 8 reszt szeretett volna es ez tole lesz egy ajandek, mar sokkal jobban hangzik hogy lesz meg 1 utolso resz
Ez csak annyiban rossz, hogy mikor az megjelnik ujra Paul halala es a sok fajdalom jelen lesz. Pl nekem a 7. resz nagyon erosen visszahozta a fajdalmat :/
Na, de annak kell orulni hogy meg 1 resz erejeig lehet latni a familiat
<3
Igazabol elkepzelni se tudom mi lesz a 8. reszben es kikkel. A 7. resz utan gondoltam Jason karaktere kiszabadul es akkor vele egy bosszu meg vagy hogy?
Amugy most hogy igy mar tudom Vintol, hogy Paul is 8 reszt szeretett volna es ez tole lesz egy ajandek, mar sokkal jobban hangzik hogy lesz meg 1 utolso resz
Ez csak annyiban rossz, hogy mikor az megjelnik ujra Paul halala es a sok fajdalom jelen lesz. Pl nekem a 7. resz nagyon erosen visszahozta a fajdalmat :/
Na, de annak kell orulni hogy meg 1 resz erejeig lehet latni a familiat
2015. április 14. 18:18
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Mi ez a Barátok közt ? Vagy világrekordot akarnak felállítani ? Más értelmét nem nagyon látom ... ja de igen; a pénz ...
2015. április 14. 18:48
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nézem itt a kommenteket
...háát emberek oda van írva,hogy Paul mindig azt mondogatta,hogy 8 rész lesz ...ezért csinálnak 8. részt
meg amugyis mikor még Paul nem halt meg és még else kezdték forgatni a 7. részt már akkor aztmondták,hogy lesz 8.
Szoval gondolom ez egyfajta tisztelet kinyílvánítás Paul felé,hogy meglegyen a kívánsága szoval én nagyon is helyeslem ^^ és várom...eddig mindegyik jól sikerült és sztem ez is nagyon jó lesz
2015. április 14. 19:21
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Alig várom ár a 8-adik részt,de azt írták hogy végső búcsú lessz Paultol és én ennek nem örülök ...
2015. április 14. 19:27
Még a 7. részt se láttam, de már az is fura lesz a spoilereket olvasva.. Szerintem ez a 8. rész már sok, de meglátjuk. Az viszont biztos, hogy Paul nélkül nem lesz ugyanolyan.
2015. április 14. 19:43
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát érdekes lesz...nem azért az már miről fog majd szólni,mert így nem tudom...
2015. április 14. 19:59
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Háátt érdekes lesz... de most jött ki a 7 és máris a 8-ról beszélnek ?wft??? de azért bizti jó lesz
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: