Csókkal lepte meg Drake-et Madonna
2015. április 15. 19:34
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Már maga a korkülönbség gusztustalan de ráadásul az a tény, hogy Drake beleegyezése nélkül smárolta le ezzel kínös helyzetbe hozva több tízezer ember előtt, az felháborító. Ha egy férfi csinálta volna ezt egy nővel, már előzetesben ülne szexuális zaklatásért. Mert ugye ez bőven kimeríti annak a fogalmát, de úgy néz ki, Madonna mindent megtehet, csak nem értem mire fel...
Borzasztó, hogy hogy lecsúszott ez a nő, 15-20 éve még kiemelkedő és meghatározó alakja volt a zeneiparnak, stílusteremtő, egy művész, de ma már csak egy szánalmas öregasszony, aki nem képes elfogadni, hogy már nem húsz éves és még mindig a lázadó tini korszakát akarja élni, zeneileg pedig már egyáltalán nem a minőségre ad, hanem arra, hogy minél "divaosabb" hangzása legyen és éppen aktuális celebekkel működik közre, hogy legyen valaki, aki még veszi a zenéjét.
Lehet engem támadni, de a tény az tény, a vak is látja, hogy ez a nő egy vicc...
Borzasztó, hogy hogy lecsúszott ez a nő, 15-20 éve még kiemelkedő és meghatározó alakja volt a zeneiparnak, stílusteremtő, egy művész, de ma már csak egy szánalmas öregasszony, aki nem képes elfogadni, hogy már nem húsz éves és még mindig a lázadó tini korszakát akarja élni, zeneileg pedig már egyáltalán nem a minőségre ad, hanem arra, hogy minél "divaosabb" hangzása legyen és éppen aktuális celebekkel működik közre, hogy legyen valaki, aki még veszi a zenéjét.
Lehet engem támadni, de a tény az tény, a vak is látja, hogy ez a nő egy vicc...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. április 15. 21:26
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2015.04.15. 19:34)
Már maga a korkülönbség gusztustalan de ráadásul az a tény, hogy Drake beleegyezése nélkül smárolta le ezzel kínös helyzetbe hozva több tízezer ember előtt, az felháborító. Ha egy férfi csinálta volna ezt egy nővel, már előzetesben ülne szexuális zaklatásért. Mert ugye ez bőven kimeríti annak a fogalmát, de úgy néz ki, Madonna mindent megtehet, csak nem értem mire fel...
Ámen.
2015. április 15. 21:36
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Ejj..Ez a meglepés kicsit rossz kifejezés erre:PP Imádom Madonnát, tényleg elképesztő hangja és tényleg fiatalnak néz ki de ez? Dikk ez a nő ahogy öregszik úgy hülyül.. Már bocsánat a rajongóknak. Persze Drake tényleg helyes csávó ez nem tagadás de kicsit durva, hogy színpadon smárolja le de ő ilyen. Ahol ő ott van neki kell a középpontba lennie,, meg eleve ez a mondata: "Én vagyok Madonna" kicsit beképzelt volt. Bár ki tudja.. lehet tényleg nézettség növelés volt ://
2015. április 15. 21:49
|
sophie_gaskarthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 241825 offline
|
,,Én vagyok Madonna"...-.-
2015. április 18. 15:28
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Jó hát egyet éretek Drake-kel
Attól még Madonna sem tehet megmindent !!
2015. augusztus 01. 11:00
Úristen... Szerintem nagyra van magával. Szegény Drake.
2015. augusztus 01. 11:03
oh my god
Nincs egy kicsit nagyra magával ez a nő?
Le lehetne állni, rég nem húsz éves már....
Nincs egy kicsit nagyra magával ez a nő?
Le lehetne állni, rég nem húsz éves már....
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.