Csókkal lepte meg Drake-et Madonna
2015. április 14. 18:07
|
|
MarilynMonroeforevorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 234113 offline
|
Madonna szép nő nem azért de akkor se kéne szerintem ilyen nagy kor különbséggel ilyeneket csinálni az anyja lehetne
2015. április 14. 18:10
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Már a cikk olvasása közben gondoltam, hogy biztos mindenki fogja osztani Madonnát, hogy "mennyire undorító". Hát így is lett
2015. április 14. 19:36
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
madonnától nem lepődöm meg...
2015. április 14. 20:00
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Ez a nő bolond
2015. április 14. 20:35
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
Ez a nő beteg
de ő Madonna
Btw: Draken nem úgy látszott az elején hogy ellenkezik.
Btw: Draken nem úgy látszott az elején hogy ellenkezik.
2015. április 14. 22:30
Én már azn sem lepődnék meg,ha ezt az egészet előre kitervelték volna.Botrány=nézettség,ezt mindenki tudja.
2015. április 15. 05:21
Hát gyerekek, szakadok, haláliak voltak mind a ketten!
Amúgy tényleg nem az látszott Draken, hogy ellenkezte, szerintem élvezte is. És véleményem szerint nem is undorodott különösebben,csak sokkot kapott, annyira meglepték az események.
Madonna kijelentése a csók után pedig fantasztikus, kellett ehhez a remek showhoz, komolyan!
Nagyon szórakoztató volt, bárcsak élőben láttam volna. XD
Amúgy tényleg nem az látszott Draken, hogy ellenkezte, szerintem élvezte is. És véleményem szerint nem is undorodott különösebben,csak sokkot kapott, annyira meglepték az események.
2015. április 15. 07:25
Hopá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. április 15. 09:32
Madonnan meg sem lepődöm, ő ilyen mindig is szeretett a középpontban lenni és ez ennyi év után sincs másképp, van hogy túlzásba viszi, de ő mindig is ilyen volt. És egyesek jönnek a korával,kíváncsi leszek az ők kedvenceik pár éven belül hol lesznek, nekem lenne egy tippem (süllyesztőben). És Madonna még akkor is a topon lesz.
2015. április 15. 17:00
Madonna has no chill
Szegény Draket azért sajnálom
Szegény Draket azért sajnálom
2015. április 15. 17:07
Gáz ez a nő! Nem az a baj h nem tűnt el a süllyesztőben hanem az h meg mindig úgy próbál öltözködni meg viselkednie mint egy 20on éves! Ami mar szánalmas!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: