Vasárnap került sor Madonna és Drake fellépésére az idei Coachella fesztiválon, amikor is Madonna váratlanul nyelves csókot váltott Drake-kel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csókkal lepte meg Drake-et Madonna
2015. április 13. 21:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. április 13. 21:49
OMG! És ennek nem örül? Minden férfi álma egy Madonna csók
Bár elég ciki lehetett neki
2015. április 13. 22:11
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát ez fúj. Madonnát mindig undorítónak tartottam, bár erről a Drakeről nem sokat tudok, de sajnálom...
2015. április 13. 22:39
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Mondjuk az, hogy ő Madonna, még nem jeleti azt, hogy az összes fellépőtársát le kell nyelvelnie.
Bár az ilyen aranyos kis mondatocskáihoz már hozzászokhattunk...
2015. április 13. 22:59
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Bár miután Madonna visszahúzódott a szájából, ugyan undorodó arckifejezést vágott Drake, viszont ahogy a haját buzerálta közben, nem ezt tanúsítja. Persze az is lehet, hogy csak kereste a fogást Madonna fején, hogy odébb húzhassa.
2015. április 13. 23:25
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
hát a csók közben nem úgy látszott mintha nagyon ellenkezne ,egyes oldalakon úgy írják hogy Madonna meg is harapta a végén ami szerintem is jó magyarázat az arckifejezésre,
Ami a legjobb az Madonna válasza igen ő Madonna megteheti
Ami a legjobb az Madonna válasza igen ő Madonna megteheti
2015. április 13. 23:56
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szerintem nincs ebbe semmi nagy dolog, ahogy szokták mondani, ilyen ez a popszakma..
Madonna pedig tényleg megteheti, hiszen ő maga a pop.
Madonna pedig tényleg megteheti, hiszen ő maga a pop.
2015. április 14. 00:16
Most komolyan,60 éves korára ennyi esze van.Megértem ha májlika lesmárol valakit a szimpadon,de ez..nem tudom mit mondjak,csak röhögök Drake fején.
2015. április 14. 00:31
|
|
VivianDarkbloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 240093 offline
|
Komolyan nem értem, hogy lehet ezen kiakadni. Ez csak egy csók volt. Nála idősebb emberek is csókolóznak, de ha gondolom egy vele egykorú férfi sztár tette volna ugyan ezt, arról még cikk se lenne. De jól mondta: Ő Madonna és rohadtul megteheti.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: