Leforgatta utolsó jelenetét Nina Dobrev
2015. április 14. 19:49
|
|
TVDpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 242326 offline
|
Most olyan érzésem van amit nem tudok elmondani. A TVD az egyik kedvenc sorozatom és nagyon sajnálom. Már akkor nagyon rossz hangulatom volt mikor meghallottam hogy VALÓSZÍNÜLEG kilép....de reménykedtem.Nagyon sajnálom!
Elképzelhetetlen ez számomra, olyan felfoghatatlan. De azért sok sikert kívánok Ninának a továbbiakban.
2015. április 14. 20:03
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Lassan mindenki ki fog lépni.. elképzelhetetlenek tartom a 7. évadot nélküle, viszont kivi vagyok mit hoznak össze Nina nélkül
2015. április 14. 20:07
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
Hát az biztos, hogy nem lesz ugyan az Nina nélkül... de majd meglátjuk.
2015. április 14. 20:08
Engem nem nagyon zavar... Én jobban szeretem az Ősöket (originals) Én sok sikert kívánok neki bármihez is fog kezdeni. Chris Wood Remélem még benne lesz!
(bocsi ha rosszul írtam a neveket) Ui.: Anyázást, szidásokat és ilyesmiket nem kérek.
2015. április 14. 21:18
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Hiányozni fog de a vámpírnaplóktalán az maradhat a végén elena meghal vagy valami ilyesmi
2015. április 14. 22:16
|
|
Izzy2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 204291 offline
|
ezek után hogy lesz 7.évad? ember nincs főszereplő! (ha más színész játszaná az eléggé zavaros lenne...) ez ennyi, vége, nincs 7.évad NINCS FŐSZEREPLŐ!!!!!
2015. április 14. 22:52
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
ha az írók igazán profik talán még új lendületet is vehet a sorozat ,amúgy is Elena karaktere már 2 évad óta tök fölösleges,,amúy szerintem nem övé lesz a gyógyír első gondolatom az hogy Stefan megüli
2015. április 15. 18:14
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok az utolsó részre, amiben még játszik Nina. Vajon, hogy kell búcsúznunk Elena karakterétől?! Elképzeléseim vannak, de általában a Vámpírnaplók egyébként sem követik az elképzeléseimet.
Sajnálom, hogy kilép. Nem is tudom, hogy nézzem-e még utána is a sorozatot. Mindegy kíváncsi vagyok azért, hogy mit hoznak ki az "utolsó részből".
Sajnálom, hogy kilép. Nem is tudom, hogy nézzem-e még utána is a sorozatot. Mindegy kíváncsi vagyok azért, hogy mit hoznak ki az "utolsó részből".
2015. április 16. 06:50
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Sajnálom hogy kilép
leinte nem kedveltem de így a végére már jobban szimpatibált. #tvdforever
2015. április 17. 09:45
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Miért van az ,hogy Ian kivételével minden kolléga képes volt egy fénykép erejéig átöleleni Ninát és mosolyogni ( Kat esetében bőgni) ennyire nem utálhatja vagy meg van tiltva neki talán?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: