On: Egyébként Blake szerintem nagyszerûen választott, a helyében én is a nõvéremet kértem volna fel. Biztosan nagyszerû keresztanyja lesz.
Blake Lively megcáfolta lánya keresztanyukáiról szóló pletykákat
2015. április 15. 18:52
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Off: Jesszus, hányszor kell még elmondani? Amerikában nem tesznek különbséget a lány- és fiúnevek között, mivel ezek uniszex nevek. Ergó egy lányt hívhatnak James-nek, de még David-nek is. Tessék szépen utánaolvasni!
Az meg, hogy Blake és Ryan milyen nevet választanak a saját (!) lányuknak egyedül rájuk tartozik, nem a közvélemény pozítiv visszhangja volt a céluk, hanem, hogy nekik tetszen.
On: Egyébként Blake szerintem nagyszerûen választott, a helyében én is a nõvéremet kértem volna fel. Biztosan nagyszerû keresztanyja lesz.
2015. április 18. 11:49
Blake nővére biztos jó keresztanyukája lesz a picinek.
2015. április 18. 15:30
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Normális dolog
Attól, hogy a embernek vannak barátai még nem kell keresztszülőnek adni mindet...
Normális eset, hogy a testvére a keresztszülő!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: