Paul Walker: „Öt perc múlva visszajövök”
2015. április 13. 16:54
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Milyen szomorú
Nyugodjon békében
2015. április 13. 17:38
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jaj szegény...
tragédia,ami vele történt...
2015. április 13. 18:23
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Értem én, hogy Furious , és most mindenhol erről olvasunk... de másfl éve halt meg, akkor volt róla rengeteg cikk a halála miatt, utána semmi. Kicsit képmutató dolog, hogy most minden második nap van róla egy cikk, előtte meg mindenki toj a fejére, kivéve a film rajongóit.
Nem értem a lényegét ezeknek a cikkeknek, csak fáj tőlük a szívem/szívünk...
2015. április 13. 18:44
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Te jó ég... mindenekelőtt tisztáznám, hogy nem vagyok fan, össz-vissz két filmet láttam tőle. Viszont becsültem a karitatív munkájáért. Éppen ezért úgy gondolom, hogy megérdemli ő is (és Robin Williams is, ha már idekevertük tök feleslegesen), hogy még jó sokáig megemlékezzenek róla. Fizika fájdalmat okoznak nektek ezek a cikkek? Netán szívesebben olvassátok a napi beszámolót a vándí-tagok lábkörméről vagy a szeleníta-jusztina rege legújabb epizódjáról? A cikkírás lehetősége mindenki számára nyitott...
Valahogy az ilyen jellegű utolsó ismert mondatok még fájóbbak, mint azok, amikben már konkrétan búcsúzik az illető.
Az ilyenek sajnos emlékeztetnek arra, hogy ha nem szól közbe az élet, akkor vissza is ment volna öt perc múlva.
Valahogy az ilyen jellegű utolsó ismert mondatok még fájóbbak, mint azok, amikben már konkrétan búcsúzik az illető.
2015. április 13. 19:23
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Szerintem most már zárjuk le ezeket a Paul-os témákat. Mostanában elég sűrűn jelent meg róla cikk, de én nem olvastam el őket. Nem bírnám ki sírás nélkül.Nyilván nem csak nekem, hanem nagyon sok mindenkinek hiányzik, mert egy csodálatos ember ment el közülünk.
Persze nem azt mondom, hogy ezek a cikkek bántóak vagy rosszak!Csak már sok, hogy naponta jelenik meg egy cikk...
Persze nem azt mondom, hogy ezek a cikkek bántóak vagy rosszak!Csak már sok, hogy naponta jelenik meg egy cikk...
2015. április 13. 19:50
|
|
dreamer girl00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 240311 offline
|
Uramisten, ez hátborzongató...
2015. április 14. 15:10
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nekem már kezd elegem lenni ezekből a cikkekből! Nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment...
De ezt le kell zárni! Nincs mit tenni, csak így lehet ezt a tragédiát feldolgozni, ha beletörődünk, nem pedig újra kezdjük!
2015. április 14. 15:53
Szegény, senki nem kívánta volna neki ezt a halált, nyugodjon bék3ven, szegény!
2015. április 14. 17:20
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
2015. április 15. 00:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Hushpush @ 2015.04.13. 00:43)
Én személy szerint, a "sokan meghalnak" alatt, azt értettem, hogy rengeteg nála sokkal értékesebb ( nagyobb, jobb, tehetségesebb kinek mit jelent ez a szó ) színész halt meg
Inkább ne magyaráztad volna meg...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: