Paul Walker: „Öt perc múlva visszajövök”
2015. április 12. 20:39
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Még mindig megrázó ez a hír és feldolgozhatatlan.Ilyen fiatalon senki se érdemli ezt...
2015. április 12. 22:47
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (Hailie95 @ 2015.04.12. 19:09)
Miert kell meg ezt is megosztani
(( Igyis eltelt mar masfel ev szinte es mai napig szivfajdito ez az egesz.
Marmint..annyit tunodtem azon, vajon mi lehetett az utolso szava es kinek vagy mi volt a legutolso kepe...hogy koszonhetett el a csaladtagjaitol vagy barataitol mikor erre a rendezvenyre ment.
Szamomra ez felfoghatatlan. Marmint minden kozeli ismerose tudta jotekonysagi rendezvenyre ment egy gyonyoru napon es kigondolna, hogy ez tortenne vele.
Az hogy a hobbija oli meg es pont egy jo cselekedetet miatt ment oda..
Paul egy angyal volt mar a Foldon is es orokre az is marad.
Szeretunk draga Paul! <3
Marmint..annyit tunodtem azon, vajon mi lehetett az utolso szava es kinek vagy mi volt a legutolso kepe...hogy koszonhetett el a csaladtagjaitol vagy barataitol mikor erre a rendezvenyre ment.
Szamomra ez felfoghatatlan. Marmint minden kozeli ismerose tudta jotekonysagi rendezvenyre ment egy gyonyoru napon es kigondolna, hogy ez tortenne vele.
Az hogy a hobbija oli meg es pont egy jo cselekedetet miatt ment oda..
Paul egy angyal volt mar a Foldon is es orokre az is marad.
Szeretunk draga Paul! <3
2015. április 12. 23:48
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Lehet, hogy nem akar érzéketlennek tűnni, aki ilyeneket ír, de annak tűnik, rohadtul. Mi az, hogy mások is meghalnak? Elég kevés dolog van, amit kizárólag egy ember csinál, akkor ne írjunk cikket arról, hogy xy ezt meg azt csinálta, soha, senkiről, mert biztos más is csinálta, mással is történt ilyen? Egy haláleset is ilyen. Azt, hogy mi a különbség híresség halála és olyan ember halála között, akit nem ismernek, nem kezdem el fejtegetni újra. Más hírességekről meg lehet írni cikket, lehet olvasni, bármi. Minden hírességről sok cikk van haláluk után, és igenis érzéketlen dolog pampogni emiatt, mert a rajongókat érdekli. Nem hiszem el, hogy lehet valakinek annyira üres élete, hogy eléri az ingerküszöbét egy cikknek a címe, ha utána továbbmegy és nem foglalkozik vele. Megérdemli, hogy foglalkozzanak vele és nem tudom, hogy lehet elvárni azt, hogy meghalt, oké, akkor felejtsük el. "Elegem van a siratásából" úúúristen, ember, hallod magad?
Az meg, hogy a halálából pénzt csinálnak, ne ilyen ártatlan cikkeknél legyen már probléma.
Az meg, hogy a halálából pénzt csinálnak, ne ilyen ártatlan cikkeknél legyen már probléma.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. április 13. 00:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Na megint jönnek az agyament baromságok, hozzászólások! Igen, sokan halnak meg a világban, és fognak is, de az a tisztelet jele, hogy a mai napig emlékszünk rá, nem feledjük el.
Akinek nem tetszik akkor ne szóljon már hozzá, nem kötelező minden cikket végig kommentelni. Egyébként meg sokan emlékeznek rá, nem véletlenül. Hírességek is, akik a barátaik voltak. Mi is megemlékezünk elhunyt szeretteinkre. Más miért nem teheti meg?
Akinek nem tetszik akkor ne szóljon már hozzá, nem kötelező minden cikket végig kommentelni. Egyébként meg sokan emlékeznek rá, nem véletlenül. Hírességek is, akik a barátaik voltak. Mi is megemlékezünk elhunyt szeretteinkre. Más miért nem teheti meg?
2015. április 13. 00:43
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Idézet (janet7 @ 2015.04.12. 23:48)
Lehet, hogy nem akar érzéketlennek tűnni, aki ilyeneket ír, de annak tűnik, rohadtul. Mi az, hogy mások is meghalnak? Elég kevés dolog van, amit kizárólag egy ember csinál, akkor ne írjunk cikket arról, hogy xy ezt meg azt csinálta, soha, senkiről, mert biztos más is csinálta, mással is történt ilyen? Egy haláleset is ilyen. Azt, hogy mi a különbség híresség halála és olyan ember halála között, akit nem ismernek, nem kezdem el fejtegetni újra. Más hírességekről meg lehet írni cikket, lehet olvasni, bármi. Minden hírességről sok cikk van haláluk után, és igenis érzéketlen dolog pampogni emiatt, mert a rajongókat érdekli. Nem hiszem el, hogy lehet valakinek annyira üres élete, hogy eléri az ingerküszöbét egy cikknek a címe, ha utána továbbmegy és nem foglalkozik vele. Megérdemli, hogy foglalkozzanak vele és nem tudom, hogy lehet elvárni azt, hogy meghalt, oké, akkor felejtsük el. "Elegem van a siratásából" úúúristen, ember, hallod magad?
Nekem konkrétan elegem van abból, hogy egy ember, egy híresség halálán ennyit csámcsog a sajtó, persze Paul Walker munkássága nem lebecsülendő, csak túlhypeolt. Én személy szerint, a "sokan meghalnak" alatt, azt értettem, hogy rengeteg nála sokkal értékesebb ( nagyobb, jobb, tehetségesebb kinek mit jelent ez a szó ) színész halt meg és kevés, sőt szinte semennyi cikket nem írnak róluk. És szenzációhajhászásnak tartom az utolsó mondat előkotrását, így másfél év után, gusztustalan és bizony ez biznisz! Csak itt a starity-n 20-30 cikk jelent meg róla és pl.: Robin Williams-ről csak pár... holott a kettő nem egy kategória. Én senkinek nem vagyok rajongója, a rajongóknak van a legkevésbé helyén az értékrendjük, engem nem érdekel, ha megbántom őket, talán kicsit körülnéznek, hogy nem csak Paul Walker van a világon, meg a Halálos Iramban filmek.
Természetesen nyugodjon békében és mikor ezt kívánom, valóban így is gondolom, de Paul Walker nem nyugszik békében, ontják a sok cikket róla, mintha ő egy messiás lett volna. Még egyszer R.I.P. neki, de ez már túlzás.
2015. április 13. 01:01
|
|
sAINTháromságúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242341 offline
|
Paul Walker halálát a film kampányolásához használják ki... Sajnálom de egyszerűen nem lehet nem észre venni. Meghalt oké sajnaljuk. De nem kell még 2 év múlva is UGYANAZT a cikket leírni. Semmi újat nem írtak le ide.
2015. április 13. 07:06
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Miért nem lehet fogni, hogy valakinek hiányzik és meg akar róla emlékezni, akár két, akár tíz év múlva is? Bánt ez titeket? Zavar a sok vándájreksönös cikk mellett? Esetleg elveszik a helyet szelénagombeztől meg a fiúkájától? Bocsánatért esedezem, de inkább Paulról olvasok el itt bármilyen cikket, mint bárki másról, mert tudom, hogy azt a cikket szeretettel írták.
Akinek nem tetszik, hogy egyes emberek igyekeznek életben tartani az emlékét egy ilyen fantasztikus embernek, az elmehet a sunyiba. Tartsuk már tiszteletben mások érzéseit. Köszöntem. És iszonyúan sajnálom, hogy a sok buta hozzászólás úgy felhúzott, hogy a cikkhez érdemben nem is tudok hozzászólni. De inkább majd privátban elmondom az írójának az érzéseimet. Ide úgy sem érdemes.
2015. április 13. 13:02
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Hát tényleg elég sokan vagytok.... akiknek nem tetszik hogy Paul Walkerről még a mai napig olvashatunk!Nem értem!!!Nem muszáj elolvasni...
Én pedig azok közé tartozok akik nagyon szerették,és bármikor tudok örülni egy - egy cikknek ami róla szól!
Hisz szeretteink ha meghallnak azokat egy két napig gyászoljuk hanem elkísér ez a fájó érzés mindvégig míg élünk!
A gyász, a szeretett ember hiánya sosem múlik el!
Ő egy nagyszerű ember,színész,apa .... volt! Nagyon sok emberen segített,sajnos már nincs köztünk és nem láthatjuk, miért kellene őt elfelejteni????????
Én pedig azok közé tartozok akik nagyon szerették,és bármikor tudok örülni egy - egy cikknek ami róla szól!
Hisz szeretteink ha meghallnak azokat egy két napig gyászoljuk hanem elkísér ez a fájó érzés mindvégig míg élünk!
A gyász, a szeretett ember hiánya sosem múlik el!
Ő egy nagyszerű ember,színész,apa .... volt! Nagyon sok emberen segített,sajnos már nincs köztünk és nem láthatjuk, miért kellene őt elfelejteni????????
2015. április 13. 14:29
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Csak itt a starity-n 20-30 cikk jelent meg róla és pl.: Robin Williams-ről csak pár... holott a kettő nem egy kategória.
Forrás: http://starity.hu/magazin/55436-paul-walker-ot-perc-mulva-visszajovok/#ixzz3XBwJtzsK
A profil szerkesztőjétől is függ hogy mennyit ír róla!Paul Walker szerkesztője nagyon kedvelte őt,és gondolom a mai napig is ha olvas róla bármit is,azt megírja - ezzel nincs gond,R.Williams-sel meg ezek szerint akik be is jelölték őt kedvencnek nem foglalkoznak vele annyira hogy cikket írjanak róla!Gondolom én!
Forrás: http://starity.hu/magazin/55436-paul-walker-ot-perc-mulva-visszajovok/#ixzz3XBwJtzsK
A profil szerkesztőjétől is függ hogy mennyit ír róla!Paul Walker szerkesztője nagyon kedvelte őt,és gondolom a mai napig is ha olvas róla bármit is,azt megírja - ezzel nincs gond,R.Williams-sel meg ezek szerint akik be is jelölték őt kedvencnek nem foglalkoznak vele annyira hogy cikket írjanak róla!Gondolom én!
Grace Benning
2015. április 13. 14:57
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szörnyű! Nyugodjon békében!:"(
2015. április 13. 15:12
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Alig várták azt az öt percet, de nem jött vissza:(
2015. április 13. 15:21
|
|
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline
|
Én, még mindig megkönnyezem, ha egy cikket olvasok róla. Számomra egy halhatatlan színész . Ameddig beszélnek és megemlékeznek róla addig az emléke is él. Úgy gondolom, hogy sose unalmas róla egyetlen cikk sem. Egy értékes emberről beszélünk, ((nem holmi jött-ment celebről)) akinek kijár a tisztelet a munkássága miatt,mert nem csak Brian volt a Halálos Iramból,hanem iszonyatos erőket fektetett jótékonykodásba.Akiknek meg nem tetszik,hogy róla írnak, annak ajánlok más cikkeket az oldalon.
Lehet szemezgetni bátran.
A cikket meg köszönöm az írójának!
A cikket meg köszönöm az írójának!
Grace Benning
2015. április 13. 15:21
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Borzasztó!
nyugodjon békében:(
2015. április 13. 15:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Hushpush @ 2015.04.13. 13:48)
Nem elfelejteni, hanem hagyni békében nyugodni és magunkban emlékezni rá... Szegény forog a sírjában.
Mit tudod te mitől forog a sírjában? Én sem tudom, persze, de attól biztos nem hogy valakinek olyan sokat jelentett az ő léte a világban hogy a maga módján mindent megtesz azért, hogy még "öt percig" mégis köztünk maradhasson. Paul szeretett élni és ahogy őt képzelem, most is mosolyog az Örök Óceán partján, élvezi a hullámokat és nem érinti rosszul hogy szeretik, hiányolják és emlékeznek rá. Még 5 percig, 5 napig, hétig, évig. Ameddig csak kedvük és lehetőségük van rá. Mert az élők ideje mindig véges. A mi örökkénk nagyon is véges, de megteszi mindenki amit tud. Ő is megtette, mi is megtesszük, bármi kicsi is legyen az, amit tudunk. Én biztosan tudom, hogy ez neki nem fájhat.
Jolie_77
2015. április 13. 15:41
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
sajnálom!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.