miért kellett meghalnia..
Paul Walker: „Öt perc múlva visszajövök”
2015. április 12. 18:06
|
|
BálintEsztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 201149 offline
|
ez annyira szomorú
2015. április 12. 18:23
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Paul Walker nem egy hétköznapi ember volt! A lelke tisztasága, a belőle áradó jósága, kedvessége, az együttérzése, az önzetlensége, az emberek és állatok iránti szeretete, tette Őt halhatatlanná világszerte!Paul igazán érdemes a tiszteletre,és arra, hogy emlékezzünk a számtalan jó cselekedeteire!! ( Nem halnak ők meg, kik szívünkben élnek. Hiába múlnak,, álmok, árnyak, évek.....)
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. április 12. 18:25
Jaj, de borzasztó, főleg ez a mondat. Nagyon sajnálom, hogy nincs közöttünk
2015. április 12. 18:37
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (rammievengeance @ 2015.04.12. 18:05)
Nem akarok érzéketlennek tűnni, de egyet kell hogy értsek. Sajnálom a történteket, de ez a sokk cikk kicsit kiakasztó tud lenni ennyi idő után, hiszen valóban rengetegen halnak meg nap, mint nap, átlagemberek és hírességek is, sajnálatos dolog, és nem kéne ebből is pénzt csinálni (nem konkrétan erre az oldalra gondolok, mert mindenhol Paul Walkeres hírek vannak a neten). Eddig nem kommentáltam az eseményeket, de most muszáj volt. És mielőtt valaki írná, hogy akkor én se olvassam el: nem tettem. Már az is elég volt, hogy fellépve látom, hogy van egy újabb cikk, és még mindig nem hagyjuk őt és az emlékét.
Mindenkinek van véleménye, az enyém az, hogy a fórumon én szívesen olvasok Paulról és arról, amiket tett a környezetéért(természetesen a balesetére való célzásokat szívesebben mellőzném), és inkább őt akarom látni a címlapon, mint a semmitmondó hírecskéket a hasonlóan értéktelen sztárocskákról.
Más kérdés, hogy engem nem érintett annyira érzékenyen az elvesztése, mint a rajongóit, viszont úgy gondolom, hogy vannak olyanok, akik számára a Paulról való írás/olvasás a gyógyulás módja.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2015. április 12. 18:38
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
oh:( ez durva
2015. április 12. 18:41
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Ilyen cikkektől sírni tudnék. Nagyon szerettem, bárcsak visszajött volna 5 perc múlva...
2015. április 12. 18:54
Ez a történet, akármilyen régen történt is, még mindig sirítattó!
2015. április 12. 19:09
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Miert kell meg ezt is megosztani
(( Igyis eltelt mar masfel ev szinte es mai napig szivfajdito ez az egesz.
Marmint..annyit tunodtem azon, vajon mi lehetett az utolso szava es kinek vagy mi volt a legutolso kepe...hogy koszonhetett el a csaladtagjaitol vagy barataitol mikor erre a rendezvenyre ment.
Szamomra ez felfoghatatlan. Marmint minden kozeli ismerose tudta jotekonysagi rendezvenyre ment egy gyonyoru napon es kigondolna, hogy ez tortenne vele.
Az hogy a hobbija oli meg es pont egy jo cselekedetet miatt ment oda..
Paul egy angyal volt mar a Foldon is es orokre az is marad.
Szeretunk draga Paul! <3
Marmint..annyit tunodtem azon, vajon mi lehetett az utolso szava es kinek vagy mi volt a legutolso kepe...hogy koszonhetett el a csaladtagjaitol vagy barataitol mikor erre a rendezvenyre ment.
Szamomra ez felfoghatatlan. Marmint minden kozeli ismerose tudta jotekonysagi rendezvenyre ment egy gyonyoru napon es kigondolna, hogy ez tortenne vele.
Az hogy a hobbija oli meg es pont egy jo cselekedetet miatt ment oda..
Paul egy angyal volt mar a Foldon is es orokre az is marad.
Szeretunk draga Paul! <3
2015. április 12. 20:29
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Ez szörnyű.
szegény Paul.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.