Együtt forgatott Britney Spears és Iggy Azalea - fotók!
2015. április 13. 08:47
|
britbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 242571 offline
|
Mind a kettő nagyon eszes,mivel Britney(az előző albumából tanulva)ha egy ,,most"felkapott sztárral énekel akkor Britney is visszanyerheti nagy hírnevét,hála Iggyinek...de Iggyt nm fogjak ,,sztárocskának"nevezni mivel a pop hercegnőjével énekel,ami nagy dolog.......mind a kettejüknek meg fogja érni ez a dal
2015. április 13. 13:04
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
úúú, izgi:D
2015. április 13. 20:15
|
|
cherrybaby89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 233369 offline
|
Szerintem jó lesz
2015. április 13. 21:35
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Britneynek szerintem már nem kéne erőltetnie... Az első kép, mintha egy 50 éves ment volna ki a sarokra - önszántából.
2015. április 18. 09:35
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
+ előadják május 17-én a Billboard Music Awards-on.
Szerintem Britney egyik legjobb klipje lesz és hála a magasságosnak h a dal Britney-é és nem Iggy-é :DDD
Szerintem Britney egyik legjobb klipje lesz és hála a magasságosnak h a dal Britney-é és nem Iggy-é :DDD
2015. május 05. 17:09
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Britney az első képen elég durván néz ki.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: