Türkizkék hajjal hódít Kylie Jenner
2015. április 13. 21:24
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
Szerintem paróka. Ha megnézzük az intagramját láthatjuk, hogy ebben a türkizkék hajjal pózolni csak sapkában láthatjuk. Ha látok egy sapka nélküli képet elhiszem.
2015. április 14. 19:30
17 évesnek egy csöppet sem néz ki, és ezt nem csak azért mondom, mert én is annyi vagyok. Nevetséges, amit ő és az egész családja csinál, de jobban sajnálom azokat, akik még szeretik is.
2015. április 14. 19:45
Mondjuk ha a végét festette volna csak be kékre, akkor talán még el is viselném, de utálom őt főleg a mostani hajával együtt!!!
Egy undármány kis 17 évesecske, saját palotája van, a haj türkizkék...hova "fejlődik" még a mai világ???
Egy undármány kis 17 évesecske, saját palotája van, a haj türkizkék...hova "fejlődik" még a mai világ???
2015. április 15. 11:09
Érdekes! Nem tudom mi ez a kék haj mánia, de előtte Hilary Duff festette be hasonlóra a haját, most meg Kylie... Nem szokványos hajszín, mondhatjuk azt, hogy extrém szín... Remélem olyan sokáig nem fog tartani ez a fellángolás!
2015. április 18. 15:34
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nekem nagyon tetszik a színe :3
2015. május 03. 00:53
Egy 10-15 évvel biztos kinéz többnek a valódi koránál.Viszont engem nem is a hajszíne botránkoztat meg legjobban,hanem az a méteres karma.Oké,hogy minden a hátsója alá van tolva -többek között lehetőség a plasztikáztatásra is-,de most komolyan így kell kinéznie egy 17 éves lánynak?Szegény nagyon nagynak akar tűnni,illetve divatosnak,ami azt diktálja;hogy minél műbbnek lássák az embert,de mi lesz,amennyiben változik az a bizonyos fashion-mérce?Mi lesz,ha a gyerek fejével kinövi a folytonos tinédzserkori szereplési vágyát?
Egyáltalán nem is értem,milyen szülő az,aki ilyenhez asszisztál.Pont Nekik kéne tudni a legjobban,milyen veszélyei vannak egy ilyen beavatkozásnak,ráadásul ilyen fiatalon.
Kezdem komolyan úgy gondolni,ennek a famíliának nem gyerekek kellettek volna,hanem egy ingyé'&bérmentes elköttetés.
Egyáltalán nem is értem,milyen szülő az,aki ilyenhez asszisztál.Pont Nekik kéne tudni a legjobban,milyen veszélyei vannak egy ilyen beavatkozásnak,ráadásul ilyen fiatalon.
Kezdem komolyan úgy gondolni,ennek a famíliának nem gyerekek kellettek volna,hanem egy ingyé'&bérmentes elköttetés.
2015. július 24. 13:51
nekem nagyon bejönnek az ilyen színes hajak! kylie-nek pedig nagyon jól áll!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: