Türkizkék hajjal hódít Kylie Jenner
2015. április 11. 10:45
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Olyan mű nekem lassan. És látszik, hogy kissé tucat ízlése van ,amit nem dob fel egy különálló hajszín, sőt rosszabbá teszi.
De csak érdekesség képen, a csaj így néz ki, ha egyáltalán nincs rajta máz: Linkelt szöveg
Ugye nagyon is feltűnő a különbség a kettő kép között. Ha engem kérdeztek, így még csinosabb is.
De csak érdekesség képen, a csaj így néz ki, ha egyáltalán nincs rajta máz: Linkelt szöveg
Ugye nagyon is feltűnő a különbség a kettő kép között. Ha engem kérdeztek, így még csinosabb is.
2015. április 11. 11:03
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
hát nem a legjobb!!!!!!!!!
2015. április 11. 11:52
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nekem ez a szín nem tetszik. Egyébként meg alig látszik valami az arcából, így nem igazán tudom megállapítani, hogy jól áll-e neki.
2015. április 11. 12:02
Ez a szín nekem csak úgy tetszett amikor ombre formában viselte. Így viszont nem a legjobb, ellenben a fekete szerintem az ő színe, az tényleg jól állt neki.
2015. április 11. 12:18
Ha világosabb lenne a bőre, akkor sokkal szebb lenne. Szerintem jól áll neki.
2015. április 11. 12:43
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
„de olyan is akadt, aki szerint így még műbbnek hat a külseje.”
Ha egyszer valami a természetben nem fordul elő, akkor az mű, akárhogyan is nézzük.
Ha egyszer valami a természetben nem fordul elő, akkor az mű, akárhogyan is nézzük.
2015. április 11. 13:35
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Igazából Kylie "munkája" az, hogy minél nagyobb feltűnést keltsen, a célja, hogy beszéljenek róla, véleményem szerint emellett a türkizkék szín mellett is ennek fényében döntött; ha már a szájával kapcsolatban a közvélemény hallgat az utóbbi időben, íme egy újabb csont, amin cupponghatnak a rajongók és kritikusok egyaránt. Szerintem nem rossz, bár nálam ő a rövid fekete frizurájával volt a legmegnyerőbb.
2015. április 11. 15:16
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
nem néz ki rosszul. Nem nézki úgy mint egy 17 éves!
2015. április 11. 15:17
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
nekem bejön.
nagyon sellőlánykás.
azért ahhoz hogy ilyenre be lehessen festeni a haját rendesen ki kellett bleachelni előtte. tapasztalatból beszélek. nem lehet, hogy csak paróka?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: