Starity

Klippremier: Madonna - Ghosttown

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 10. 16:54 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (AvrilSmile @ 2015.04.10. 15:28)
Szerintem az nagyon szép dolog, és dicséretes, hogy valaki még mindig aktív és ilyen sokáig folytatja, amit szeret s amiben jó.... de szerintem ezt lehetne olyan keretek között is, hgoy korához illő maradjon...

Mégis mit csináljon? Pelenkát cseréljen klímaxos tatákon? Palántákat ültessen? Ágytálat cseréljen? Készítsen gobelin varrásmintákat, vagy csak kötögessen? Nyílván ezek az opciók elfogadhatóbbak lennének számodra.
....mert a kedvenced aztán tényleg a korának megfeleő módon viselkedik. Nem kicsit paradox gondolkodásmód.....
2015. április 10. 16:57 #22
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Elkövettem megint egy szarvas hibát. Tudtam hülyeség beleolvasni mások kommentjeibe, úgyis csak felhúzom magam, hát így is lett. rohog.gif
Hogy a fenében lehet megint azon pörögni, hogy mennyi smink van rajta? Jó lehet hogy van rajta, de melyik fiatal sztárocskán nincs? 110.gif Ráadásul sokan nem azt értékelik amit csinál, hanem a külsőségekre mennek rá. Korára. Basszus ilyen idősen szeretnék én így kinézni, ilyen energikus lenni, és ennyire jó, és aktív lenni a munkámban! Most komolyan, hány olyan embert ismertek, aki ezt mind elérte?
Esküszöm ilyenkor a gyerekeket legszívesebben lezavarnám a homokozóba, vagy elküldeném barbizni/ játék autózni. cool.gif

drága utálkozók, megnézném én, hogy ti ilyen idősen mit fogtok csinálni és hogy fogtok kinézni. És akkor jusson eszetekbe, hogy fiatalon milyen baromságokat irtatok. cool.gif
2015. április 10. 19:28 #23
- törölt felhasználó -    
A dal és a klip is nagyon jó!!!! smileeee.gif
2015. április 10. 20:10 #24
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 941
Csatolások: 0
Azonosító: 235813
jó a szám és a klipp is biggrin.gif
2015. április 10. 20:58 #25
- törölt felhasználó -    
Maga a dal és a klip is jó smileeee.gif
2015. április 10. 21:12 #26
- törölt felhasználó -    
Madonna egyre csak jobb és jobb
2015. április 10. 21:30 #27
Emmus9
Emmus9
visszatérő vendég

StátuszKeresed a jót, keresed a szépet, és meg nem találod! Ez az élet...
Hozzászólás: 102
Azonosító: 234234
nekem az egesz olyan fura.....nem tom miert...
2015. április 10. 22:18 #28
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nem lett olyan jó szerintem ...
2015. április 11. 11:03 #29
candyxoxo
candyxoxo
új tag

StátuszNobody is perfect
Hozzászólás: 25
Azonosító: 239242
hányingerem van ettől a nőtől... és ez a fogrés...
szerintem a szám is borzalmas...
2015. április 11. 12:41 #30
- törölt felhasználó -    
A szám eddig is nagy kedvencem volt és a klip is nagyon tetszik. smileeee.gif
2015. április 11. 13:06 #31
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon jó lett a klip. Madonna fantasztikus. Megunhatatlan heart.gif
2015. április 11. 18:11 #32
- törölt felhasználó -    
Engem ezzel a klippel és számmal Madame Madonna megvett kilóra laugh.gif A képi világa iszonyatosan jó lett, nem is emlékszem rá, hogy lett volna hasonló videója az énekesnőnek. Végre nem a magamutogatás lett előtérbe helyezve, hanem a díva oldala mutatkozik meg, ami ízig-vérig Madonna. Wááá a tangót imádtam heart.gif A dal sem tucatzene, valószínű párszor még meg fogom hallgatni.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. április 11. 18:35 #33
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
madonna előtt tényleg le a kalappal,hogy még most is nyomatja! smileeee.gif nekem kissé fura a klip,de a hangulata tényleg jó a számhoz smileeee.gif
2015. április 11. 21:20 #34
- törölt felhasználó -    
Szerintem a klip iszonyatosan jó lett, legjobban nekem is a képvilága nyerte meg tetszésemet. ^^ A dal se lett rossz. Csak azt sajnálom, hogy még nem volt alkalmam meghallgatni az új albumát. Sebaj, ez hamarosan változni fog. ^^
2015. április 14. 00:25 #35
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Nem lett rossz dal smileeee.gif A klip nagyon erdekes.
2015. április 18. 18:52 #36
- törölt felhasználó -    
Konkrétan a legjobb idei dalnak tartom.Annyira örülök neki,hogy ez a fantasztikus nő még mindig tud meglepetést okozni&képes alkotni,méghozzá nem is akárhogyan!Tetszett a klip hangulata,egyébként komolyan meglepődtem,hogyan képes magát ennyire jól tartani Madonna.Korához képest nagyon csinos,szexi.Szeretnék így kinézni ennyi idősen.Egyesek pampogását pedig nem értem.Miért ne sminkelhetne úgy,ahogy akar?Nonszensz... rolleyes.gif
Stílus+maximalizmus+tehetség+egy csipetnyi zsenialitás=Madonna
2015. május 23. 17:04 #37
Henyvi80
Henyvi80
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 220009
Madonna klipjei mindig is tetszettek pl: Papa Don 't Preach,Express Yourself,Vogue,Bad Girl,You 'll See,Frozen,Sorry,Hung Up,Give It To Me,Living For Love stb...És most it a Ghosttown,öszintén Madonna mindig eltalálja azt a zenei stílust amire vágyom.Szóval alig várom a Rebel Heart Tour-nét,amire biztos elmegyek.Amúgy Madonna nagyon fiatalos,csinos és tehetséges, nem értem miért fáj mindenkinek,hogy szeret élni, és addig így öltözködi,táncolni,szórakozni amig meg teheti!!!Nekem ő örök.És az,hogy túl sminkeli magát,nekem ne mondja senki,hogy selena gomez-en,miley cyrus-on vagy taylor swift-en nincs egy tonna vakolat és persze úgy,hogy 20-on évesek.Madonna ennyi idősen mint ők smink nélkül is szép volt,de úgy látszik ők csak sminkel azok.Madonna albuma szerintem olyan mint a Ray Of Light és a Confession on A Dance Floor stílusa egyben.Madonna hangja még mindig szép tiszta és egyedi bármikor felismerem.Szerintem még 60- évesen(ami nem öreg és csak egy szám ,valamint ha valaki mondjuk én 60 éves lennék biztos nem öltöznék virágos nagymama ruhákba és nem vágnám le a hajam fülig! ) is a szinpadon fog táncolni és énekelni.Remélem az elkövetkező években sok ilyen albuma lesz mint most.Madonna The Pop Queen!!!Forever
2015. május 25. 12:02 #38
Henyvi80
Henyvi80
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 220009
Idézet (candyxoxo @ 2015.04.11. 11:03)
hányingerem van ettől a nőtől... és ez a fogrés...
szerintem a szám is borzalmas...

Szia!
Csak gondoltam megkérdezem,hogy miért van hányingered Madonnától?
Mert,ha így vesszük akkor mindenkinek lehetne hányingere mindenkitől, pl; Lady Gaga,Miley Cyrus,stb...Miért pont Madonna?Szerintem a viselkedésével nincs baj(nekem Miley-tól van inkább hányingerem,pl; drogozik)a hangja is szép.Egy dala sem tetszik vagy klipje?Mert rengeteg van és mindegyik más stílús.Nem mondom,hogy legyen a kedvenced,de az,hogy rosszúl vagy tőle az túlzás.Persze az jó lenne,ha visszavonúlna és arról beszélnének,hogy volt egy Madonna és ennyi.Remélem sokáig fog énekelni és koncertezni.Legalább lesz ok a hányingerre.
2015. július 07. 12:25 #39
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
imádom a dalt smileeee.gif
2015. szeptember 27. 10:54 #40
romello
romello
új tag

StátuszI wanna hear love speak
Hozzászólás: 63
Azonosító: 146438
Ebben a klipben egyszerűen nevetséges! Egy röhej az egész, még provokációnak is gyenge.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 217.