Április 8-án jelent meg Madonna legújabb videoklipje, amelyet a Ghosttown című dalához készített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Madonna - Ghosttown
2015. április 10. 11:41
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
érdekes, mindenkinek az jut eszébe, hogy mennyi sminkre volt itt szükség.
megérthetné már Madonna, hogy elszaladt az idő.
egyébként nem lett rossz a dal és a klip sem.
megérthetné már Madonna, hogy elszaladt az idő.
egyébként nem lett rossz a dal és a klip sem.
2015. április 10. 12:53
Bírom Madonnát, ez a dal is nagyon tetszik, de nem is tudtam, hogy még énekel. Szerintem már pihenésre van szüksége.
2015. április 10. 13:22
Nagyon jó lett a dal, ugyanúgy a klipp is. És Madonna is nagyon csinos benne.^^
2015. április 10. 13:23
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Sosem szerettem igazán Madonnát, de nem is utálom. Szerintem egészen fantasztikus, hogy még mindig aktív. Ha szereti amit csinál és tudja is csinálni miért kellene abba hagynia? Na és ha sok smink van rajta, attól még jól néz ki és a smink nem hat ki a mozgására, az pedig nem olyan, mint egy öregasszonyé (nem mintha közel a 60-hoz így kellene nevezni...).
A klip így elsőre tetszik, hallgatni meg úgysem fogom, max ha játsszák a rádióban. Egyébként engem nagyon emlékeztet Shakirára a klipben. Amikor megcsókolja a képet, de még nem néz fel a tükörben egy az egyben Shakira.
A klip így elsőre tetszik, hallgatni meg úgysem fogom, max ha játsszák a rádióban. Egyébként engem nagyon emlékeztet Shakirára a klipben. Amikor megcsókolja a képet, de még nem néz fel a tükörben egy az egyben Shakira.
2015. április 10. 13:46
Ez a Madonna dal egész jó lett! A klip sem rossz, bár nem az én világom!
2015. április 10. 14:36
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A dal maga fantasztikus!♥
2015. április 10. 15:28
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Szerintem az nagyon szép dolog, és dicséretes, hogy valaki még mindig aktív és ilyen sokáig folytatja, amit szeret s amiben jó.... de szerintem ezt lehetne olyan keretek között is, hgoy korához illő maradjon...
2015. április 10. 15:53
Nagyon szeretem ezt a dalt. Szerintem a klip is nagyon jó lett.
2015. április 10. 16:17
Őszintén bevallom, hogy Madonnáról mint "aktív" énekesnőről a 2000-es évek közepétől el is feledkeztem, a korábbi számait rendre hallgattam/hallgatom és szeretem, de amit napjainkba produkál már nem annyira nyerő számomra. Előítéletektől telve kezdtem hozzá ehhez a videóhoz is, 1-2 másodperc után már mosolyogtam is magamban, azon morfondíroztam vajon mennyi smink kellett az arcára, hogy tükörsimává váljon. Aztán ahogy peregtek a képkockák ráeszméltem, hogy a kora teljesen irreleváns. Közel jár a 60-hoz és jóval idősebb mint a legtöbb mai aktív pop sztár, de ezzel a számmal/videóval ismételten bebizonyította, hogy még mindig jelen tud lenni, alkotni és jobb abban amit csinál mint huszonéves kolléganői. Maga a klip kísértetiesen gyönyörű, imádom a poszt-apokaliptikus hangulatvilágát, a díszleteket és a ruhákat egyaránt. Ezen kisfilmen keresztül saját érzéseit mutatja be a társadalomról, és bár a videoklipben nincs sok történés, az mégis teljes egészében felöleli a dalszöveget. Káprázatos. Annak külön örülök, hogy a poposabb hangzás dominál az elektro felett, így ismét a "régi Madonnát" tisztelhetjük személyében, nem pedig a kézzel-lábbal kapálózót, aki próbál azonosulni a kor dominánsnak számító stílusirányzatával a fennmaradásért. Anno maga volt a stílus, ő diktálta azt, mindig meg tudott újulni, ezért is volt szomorú azzal szembesülni, hogy a 2000-es évek közepétől Ő is beállt a sorba. Valahol meg tudom érteni a mai tiniket, hogy csak egy erőlködő vén tyúkot látnak benne és nem értik, hogy nevezhetik őt a "pop királynőjének", holott másokat koppint, hangja meg nincsen,- valószínűleg teljesen helytelenül én is így vélekednék róla, ha most lennék tizenéves.
2015. április 10. 16:23
@AvrilSmile: Ebben a klipben milyen kivetnivalót találtál, ami a kora miatt nem ildomos?
Végre nem vonaglik, végre nem csak bugyiban és melltartóban feszít és twerkelő négus lányok popóit paskolja. Mit kellett volna csinálnia, öregek otthonában karosszékben pulóvert kötnie?
Az aztán nagy téma lehetett volna!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. április 10. 16:26
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Mennyire jó lett már ez a dal.. Nagyon jó lett. Persze a klip is. Gratula Madonna.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.