Taylor Swift édesanyja a rákkal küzd
2015. április 11. 11:28
Nem igazán vagyok Taylor bolond de tetszik.És jobbulást mert a rákot senkinek nem kívánom.
2015. április 11. 12:12
Remélem, hogy az édesanyja meg tudja nyerni ezt a csatát! Kitartást és sok erőt kívánok neki, Taylornak és családjuknak!
2015. április 11. 19:44
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Nagyon szép levelet írt Taylor a rajngókhoz.Annyira rendes tőle hogy ilyen közvetlen és figyelmes.Sajnálom és drukkolok hogy mihamarabb küzdje le.Erőt és egézséget!!!!!!
2015. április 11. 21:48
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
jobbulást!
2015. április 11. 21:49
Közel 3 éve Taylor a kedvenc énekesnőm,és tudom,hogy mennyire imádja Tay az anyukáját.És Andrea is egy csodálatos,tiszteletreméltó nő.Teljesen megértem Taylor helyzetét,hiszen én is imádom az anyukámat,és nem tudom mi lenne velem,ha nagy esély lenne rá,hogy elveszitem.Én mindenben támogatom Taylort,vele együtt sirok meg nevetek,ő a példaképem,és most is a sírás környékez.A rák nem olyan betegség,amiből könnyen ki lehet gyógyulni,az esetek többségében túl sem élik az emberek és...annyimindent mondanék még,de nem tudom.Az istenért Andrea...gyógyulj meg...Taylorért,Austinért és minden swiftieért a földön...hiszen egy harcos vagy...
2015. április 12. 09:22
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Nagyon-nagyon sajnálom,ami történt Taylor anyukájával
Igaz nem nagyon követtem Tay eddigi karierrjét,de most nagyon sajnálom és kívánok az anyukájának sok erőt a harc megvívásához!
2015. április 12. 11:59
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
szegény :'(
2015. április 12. 16:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ngayon sajnálom, remélem meggyógyul!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: