Taylor Swift édesanyja a rákkal küzd
2015. április 10. 13:22
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nagyon sokat számít, hogy milyen típusú, és hogy milyen stádiumban fedezik fel, mert ha időben, még nagyon jó eséllyel lehet gyógyítani.
Gyógyulást kívánok az anyukájának, erőt és kitartást, az biztos, hogy Taylor minden követ meg fog tudni, és valószínűleg meg is mozgat majd.
Gyógyulást kívánok az anyukájának, erőt és kitartást, az biztos, hogy Taylor minden követ meg fog tudni, és valószínűleg meg is mozgat majd.
2015. április 10. 14:26
húh... nem is érezte magát rosszul.... remélem, hogy nem reményelen a gyógyulás mivel a mamám és a papám is egyfajta rákban haltam meg. Ez nem olyam dolog hogy hipp-hopp beveszem a lázcsilapitót és már jobban is vagyok, ez egy komoly dolog, nincs rá gyógyir (tabtella vagy megvehető dolgokra gondolok). Abban vagy szerencsédre a kórház megment, vagy.... anyi. Én jól tudom milyen érzés lehet nagyjából, de inkább apukám és testvérei. Amikor elmegy egy szülő dühös vagy: magadra hogy valamikor veszeketettek, a világra hogy téged választott a szomorúságra illetve a szülőt, Istenre is egy keveset hogy úgy érezte hogy már szügség van rá odafenn. Nagyon szomorú dolog az egész. Mindigélete FÉNYKORÁBAN hal meg mindenki. A mamám se, és a papám sem volt meg 15-felett és már kampecc.Nem akarok smylezni mivel ez egy olyan érzés amiket smyleyel nem tudod kifelyezni.
Remélem vele nem lesz az mint papámmal és mamámmal számomra példaképek voltak.....
Ennyivel be is felyeztem, hiszen ilyen szomorú dolog megvitatása nekem is fáj.
Remélem vele nem lesz az mint papámmal és mamámmal számomra példaképek voltak.....
Ennyivel be is felyeztem, hiszen ilyen szomorú dolog megvitatása nekem is fáj.
2015. április 10. 15:33
Remélem, hogy korai stádiumban fedezték fel (ha nem érezte magát rosszul akkor talán így van)... Sok ismerősöm/távolabbi családtagok haltak meg rákban, de ebbe belegondolni is szörnyű, nekik nem volt pénzük kezelésre, viszont Taylor anyukájának van szóval reélhetőleg nem érdemes őket egy lapon említeni.
2015. április 10. 16:03
|
|
FarFromNeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 225883 offline
|
Nagyon sajnálom
2015. április 10. 16:57
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Nagyon sajnálom, remélem legyőzi a rákot
2015. április 10. 17:21
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Nagyon sajnálom
Minden erőmből szurkolok neki mert az én apukám is rákban halt meg és remélem neki nem kell éreznie azt az érzést
2015. április 10. 17:27
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon sajnálom, de remélem, hogy Taylor anyukája meg fog gyógyulni.
2015. április 10. 17:58
Nagyon sajnálom, remélem mihamarabb felépül. Szörnyű érzés lehet ez, de legfőbben a családnak. Tudom, milyen majdnem elveszíteni valakit ebben a betegségben, nagyon-nagyon közeli családtagom már átesett rajta, példaképnek tartom. Ha ez van, nem megijedni kell, hanem harcolni.
2015. április 10. 19:27
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez valóban szörnyű!
2015. április 10. 20:29
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Na ez most lesokkolt.
Szegény, nem irigylem, szörnyű lehet ezen keresztül menni... Nekem is több ismerősöm/családtagom küzdött már ezzel, és sajnos nem mindig lett jó vége a betegségnek.. Viszont Taylor anyukája biztosan felépül, kitartást, erőt és egészséget kívánok neki!
Egyébként ezen a képen nagyon aranyosak, nem is láttam még sehol sem az anyukáját.
Egyébként ezen a képen nagyon aranyosak, nem is láttam még sehol sem az anyukáját.
2015. április 10. 22:35
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Remélem sikerül megnyernie a csatát és hamar meggyógyul.
Taylortól pedig kedves, hogy más emberekre is gondolt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: