12 érdekesség Paul Walkerről
2015. április 08. 20:48
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Annyira sajnálom, hogy meghalt
2015. április 08. 22:02
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Jó kis cikk lett...
Jó lett volna látni a "Vissza hozzád" c. filmben
Számomra nagyon nagy tragédia,,, mai napig a kedvenc színészeim közé tartozik. Nagyon nagy egyéniség volt!!!! ♥ szerettem, minden filmjét láttam amibe szerepel (nem egyszer) A halálos iram című filmeket eddig kb összesen haa 50x nem láttam akkor egyszer sem... Most megyek moziba a 7. részre és nagyon várom.. ♥♥♥ Nagyon hiányzik... Jó lett volna még jóó sok filmben látni !!!
I love you, Paul ♥ ♥ ♥
Jó lett volna látni a "Vissza hozzád" c. filmben
Számomra nagyon nagy tragédia,,, mai napig a kedvenc színészeim közé tartozik. Nagyon nagy egyéniség volt!!!! ♥ szerettem, minden filmjét láttam amibe szerepel (nem egyszer) A halálos iram című filmeket eddig kb összesen haa 50x nem láttam akkor egyszer sem... Most megyek moziba a 7. részre és nagyon várom.. ♥♥♥ Nagyon hiányzik... Jó lett volna még jóó sok filmben látni !!!
I love you, Paul ♥ ♥ ♥
2015. április 08. 22:53
|
|
dreamer girl00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 240311 offline
|
Elég sok filmben szerepelt, bár még sokban játszhatott volna...
2015. április 09. 07:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Wow!!! Gratulálok, drágaságom! Remek cikk! Bár neked hála, kedves goldman, ezek nekem már annyira nem voltak újdonságok.
Kivéve a jiu-jitsu, arra nem emlékszem, hogy mesélted volna.
És az is most esett le igazán, hogy ír felmenőkkel rendelkezik. Megvan honnan volt neki ez a hihetetlen energia és életszeretet.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. április 09. 09:19
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Köszönöm ezt a cikket,jó volt Paul-ról olvasni.
A 6. pontban szereplőt tudtam meg hogy övé lett volna a Vissza hozzádból Dawson szerepe,de a többi számomra újdonság volt.Paul nagyszerű ember volt és nagyon sajnálom,hogy ennyire korán kellett közülünk távoznia.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. április 09. 12:56
|
|
Ashley21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 211203 offline
|
Nagyon jó cikk lett és örülök, hogy még most is írtok róla. Szerintem ha valaki, akkor ő az, aki megérdemli, hogy évekkel a halála után is emlékezzenek rá és elismerjék.
2015. április 09. 16:02
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ebbol csak a 6ost es 8ast tudtam.
Erdekes, pont az elobb mentettem le egy kepet rola, es meglattam a tetkotes, es akkor lattam az Meadow
Istenem, en a Vissza hozzas cimu filmen nagyon sokat sirtam..es most is elkezdtem konnyezni, mert csodas lett volna draga Pault latni abba a szerepben
Egy igazi romantikus hos szerepben nagyon jo lett volna lanti.
Tegnap gondolkodtam megint halala, hogy miert o..neki csak ennyi volt megirva? Elvegezte az elet feladatat? Miert vettekek el tenyleg nagyszeru embert errol a szemet vilagrol. Pont ilyen emberek kellenek ennek a Foldnek.
Erdekes, pont az elobb mentettem le egy kepet rola, es meglattam a tetkotes, es akkor lattam az Meadow
Istenem, en a Vissza hozzas cimu filmen nagyon sokat sirtam..es most is elkezdtem konnyezni, mert csodas lett volna draga Pault latni abba a szerepben
Tegnap gondolkodtam megint halala, hogy miert o..neki csak ennyi volt megirva? Elvegezte az elet feladatat? Miert vettekek el tenyleg nagyszeru embert errol a szemet vilagrol. Pont ilyen emberek kellenek ennek a Foldnek.
2015. április 09. 16:24
Az, hogy be is állt volna a hadseregbe nagyon is Paulra vall. A jószívűsége, és odaadása, sőt az emberekbe vetett hite és az értük való harcolás...egyből gondolhattam volna.
Annyira hiányzik ez az ember a Földről
2015. április 09. 17:02
A Halálosabb iramban 7-ben nagyon sírtam a végén... nagyon hiányzik és sosem fogom elfelejteni!!
2015. április 09. 19:19
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
érdekes
D sajnálom hogy ilyen korán meghalt...sokra vihette volna még
2015. április 09. 20:13
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
tök jó pontok ezek róla
szegénynek korán el kellett mennie...
2015. április 10. 16:09
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
A világ egyik legjobb filmjei és legjobb főszereplője sajnálom hogy már nincs köztünk...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.