Klippremier: itt az Irigy Hónaljmirigy legújabb videója
2015. április 08. 20:02
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
a megszokott hülyeség tőlük
2015. április 09. 16:38
|
|
Gabicacska2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227418 offline
|
szerintem még jobb mint az eredeti
2015. április 10. 23:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Mivel a hideg is kiráz az ilyenfajta zenétől(???) fogalmam nincs kiket parodizálnak, így ez nekem most kapufa. Maradtak volna az első 1-2 lemez vonalánál, azok még értekis valamit.
2015. április 11. 17:52
Bár az eredeti "szerzeményt" nem vagyok hajlandó meghallgatni, mert nagyon távol áll tőlem ez a stílus, de mint minden amihez a Mirigy hozzányúl ez is ütős lett. No nem lett a kedvencem tőlük, hisz vannak ennél sokkal frappánsabb paródiáik is, de amit ki lehetett kihoztak ebből a számnak nem nevezhető valamiből
2015. április 11. 22:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Pont ma sikerült megnézni eme Mirigy paródiát, habár szerény személyemtől is messze áll ez a "zenei műfaj", így nem igazán tudtam, hogy kit parodizálnak. Jót mosolyogtam, de az is biztos, hogy kifejezetten nem kedvelem az ilyen mulatós cigány zenét. Az eredetitől szerintem a hátamon is felállna a szőr.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: