Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena
2015. április 12. 20:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, ha már nem vállalja a 7. évadot,akkor belekezdeni is felesleges.Kezdetektől nézem a Vámpírnaplókat, egyik kedvenc sorozatom.Viszont már a 6. évadban is húzzák-vonják a dolgokat szerintem.De a lényeg,hogy nagy sikert zsebelt be ez a sorozat.Hiányozni fognak a színeszek/színésznők, már mondhatni a szívemhez nőttek.
2015. április 12. 23:05
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Annak ellenére, hogy a sorozat már nem olyan, mint amilyennek indult és már nagyon látszik, hogy a végét járja, nagyon fog Nina hiányozni a stábból és a sorozatból (ha lesz még több évad).
2015. április 18. 15:45
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nem néztem a Vámpírnaplókat, de nem tudom milyen lehet egy főszereplő nélkül a sorozat.. Gondolom mint a többi.. sz.r..
2015. május 15. 18:52
Neeeeeeeeeee
Ha eljutok a 7. évadig, akkor azt nem fogom nézni!
Ha eljutok a 7. évadig, akkor azt nem fogom nézni!
2015. augusztus 03. 19:48
nem jó hir
Ő volt a kedvencem.. Na meg Katerina Graham.. De mind1
egyszer mindennek vge lesz
Leht hogy inentől filmes karierbe kezdene..
2015. augusztus 16. 22:35
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Igazából én el sem tudom képzelni nélküle a showt, a minap megnéztem az új évadnak előzetesét és hát na.. érdekes. Viszont azt meg kell hagyni, hogy gyönyörűen varrták el az Elena szálat, de még jobb lett volna örökre elköszönnie a sorozatnak. Hiszen gondoljunk bele: maga a főszereplő hagyta ott a műsort, gyerekek ne vicceljünk.. Arról nem is beszélve, hogy a másik közkedvelt szereplő, Damon vagy annyira lesz le lesz törve, hogy még élvezhetetlenebb lesz a folytatás, vagy szembe köpi a szerelmet, és boldogon fog élni, míg a szeretet nője nem kell fel a "kómából", legalábbis addig biztosan nem, míg maga Bonnie él.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: