Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena
2015. április 08. 13:53
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A képeken látszik kik voltak igaz barátai és kik nem. A szakításnál a közös barátok és kollégák közül úgy látom néhányan Ian mellé álltak ez Candice-től nem szép mert korábban még öribarik voltak és Nina mutatta be neki Joe-t bár az esküvőjükön nem volt ott talán nem akart találkozni az exével aki időközben Joe egyik legjobb barátja lett. A barátnők álljanak ki egymás mellett mert nem biztos ,hogy a szerelmed örökéletű lesz de a barátodra mindig számíthatsz kivéve a Nina esetében
2015. április 08. 14:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Sajnálom a rajongókat.
2015. április 08. 15:14
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nehezen tudom elképzelni a sorozatot Elena karaktere nélkül. Abban reménykedtem hogy az utolsó évadot tisztességesen mindenki végig csinálja. Mérhetetlenül sajnálom hogy a kilépés mellett döntött, de tisztelem a döntését. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy miképpen írják ki a sorozatból..
2015. április 08. 16:28
Ne már.
Nagyon lesokkolt a hír. Ha nem lesz benne akkor lehet tovább sem nézem. Nélküle nem teljes a sorozat.
Nagyon lesokkolt a hír. Ha nem lesz benne akkor lehet tovább sem nézem. Nélküle nem teljes a sorozat.
2015. április 08. 16:28
|
|
ffruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 241245 offline
|
Nem értem miért nem bírja ki már azt az utolsó évadot. Nekem nem fog hiányozni az biztos, de furcsa lesz nélküle egy olyan sorozat ami róla szól. De amíg Damon benne van nekem olyan mindegy mi történik
2015. április 08. 17:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sajnálom,hogy véget ér a sorozat.
2015. április 08. 17:47
Nagyon sajnálom hogy elmegy. de úgy gondolom kellett neki egy ,,lökés" ami majd segít megtalálni magát. Csodálatos színésznővé fejlődött. Úgy érzem most már el fog boldogulni. Szeretünk Nina, hiányozni fogsz!!!
2015. április 08. 21:46
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Nekem nagyon fog hiányozni. Szerintem a hatodik évadnak most ismét van színvonala és érdekes is. Lehet az előző kettő borzasztó volt, de ez az évad vége tetszik. Remélem kapni fog egy jó kis befejezést. Ninának sok sikert.
2015. április 08. 22:00
Bár Elena karaktere sosem volt nagy kedvencem, mégis összeszorult a szívem miközben Nina sorait olvastam. Való igaz, hogy voltak a sorozatnak óriási hullámvölgyei, de szerintem ez a 6. évad egész korrekt, habár ehhez nagyban hozzájárul Kai és Enzo kissé elmebeteg karakterei. Hiányozni fog Nina és a sorozat is, ha majd egyszer véget ér, mert minden hibája ellenére nagyon hozzám nőtt az évek során.
2015. április 09. 13:06
Másnak sem örültem volna jobban mint a 7. évadnak, de Nina nélkül mi lesz az?! Nehéz ezt mondani, de így már nincs értelme a sorozatnak.
2015. április 09. 15:00
|
|
mogyiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 183458 offline
|
Hiányozni fog. Bár nem feltétlen rajongok Elena karakteréért, de Nináért viszont igen, mivel úgy gondolom egy fantasztikus színésznő. Kedvenc karakteremet is ő formázta Katherine személyében. Nagyon fog hiányozni!
2015. április 09. 16:21
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Most mar akkor ertem az elmult napokban miert tette tele kepekkel a stabrol meg rola a Facebookjat.
Nekem par nappal ezelott bolgar ismerosom mondta, hogy allitolag elmegy. Hat nem ra, hanem Ianra szamiottam inkabb.
ELeg nehez elkepzelni hogy lesz nelkule folytatas. Elkepzelni se tudom es hianyozni fog a karaktere mert nagyon megszerettem Ninat, de lehet tenyleg nem lesz nagy ur a sorozatban nelkule. Majd meglatjuk
Addig is mar nagyoooon varom a folytatast!
Nekem par nappal ezelott bolgar ismerosom mondta, hogy allitolag elmegy. Hat nem ra, hanem Ianra szamiottam inkabb.
ELeg nehez elkepzelni hogy lesz nelkule folytatas. Elkepzelni se tudom es hianyozni fog a karaktere mert nagyon megszerettem Ninat, de lehet tenyleg nem lesz nagy ur a sorozatban nelkule. Majd meglatjuk
Addig is mar nagyoooon varom a folytatast!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: