Valahol sajnálom, hogy igaz a hír, mert mégiscsak az egyik kedvenc sorozatomról van szó. Még így is, hogy a negyedik évadtól már nem igazán tud lekötni, annyira ellaposodott. Már ott véget kellett volna vetni a sorozatnak, nem pedig húzni tovább. Az ötödik évadot se néztem végig, a hatodikba bele se néztem, mert tudom, hogy a színvonal egyre rosszabb lett.
Elena egy nagyon meghatározó karaktere az egész sorozatnak, szinte minden köré lett építve, ezért is fog még jobban befuccsolni a történet. Mert ha nincs Elena, nincs Vámpírnaplók sem, mint ahogy írtam az előző cikknél. Szóval most már tényleg befejezhetnék a sorozatot. Szép, hogy már 6 évadot megélt, de ennyi bőven elég volt, sőt, még soknak is tartom.
Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena
2015. április 07. 18:34
2015. április 07. 18:46
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Sajnálom!
Voltak pillanatok mikor bírtam, és mikor nem. Tényleg kár érte
.
2015. április 07. 19:10
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Sajnálom hogy kilépett nagyon jó színésznőnek tartottam/tartom!
Remélem nem tűnik el a szemünk elől örökre!!
2015. április 07. 19:17
Sajnálom!! Nem tudom hogy milyen lesz nélküle a sorozat..
2015. április 07. 19:49
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Uhhh, hát őszintén szólva addig a pillanatig ki nem állhattam Elenát, amikor a 4. évadban visszakapcsolta az érzéseit, utána előfordult, hogy még kedveltem is, de soha nem vált a szívem csücskévé. Ennek ellenére, mivel ez az egész sorozat tulajdonképpen ELena karaktere köré épül, elég elképzelhetetlen számomra, hogy mi lesz a 7. évadban... Sajnos rendesen elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban, így nem igazán tudok rosszat mondani rá, de a hetedik évadot nagyon fel kell majd turbózni, úgyhogy kössék fel a készítők a gatyáikat.
2015. április 07. 19:54
Ahogy a sorozatot követők kommentjeit nézem mind itt korábbról, mind más helyeken, mondjuk úgy, hogy Nina elhagyta a süllyedő hajót.
2015. április 07. 20:00
Sose néztem a sorozatott nezni akartam de Nina nélkül biztos unalmas
2015. április 07. 20:43
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Régebben amikor megkérdezték tőlem, hogy mi a kedvenc sorozatom, mindig azt válaszoltam: Vámpírnaplók.
A sorozatot kb. 1 hónapja nem nézem. Ennek az oka pedig az, hogy belekezdtem egy másik sorozatba (Pretty little liars). Először amikor csak néhány részt láttam a Pll-ből, úgy gondoltam, hogy nem nézem tovább, mert én úgyis a Vámpínaplókat nézem... de beadtam a derekam és néztem tovább a Pll-t. Amikor már majdnem elértem az 1. évad fináléját, megnéztem egy részt a Vámpírnaplókból... és nagyon unalmas volt.
Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy ennek a sorozatnak tényleg már 5. és 6. évad sem kellett volna, nemhogy 7. Én imádtam ezt a sorozatot, de amikor már volt összehasonlítási alapom egy másik sorozattal, rájöttem, hogy ez tényleg már kezd eröltetetté válni. Régebben én is azok a rajongók közé tartoztam, akik háborút indítottak volna, csakhogy megvédjék az utálkozóktól a sorozatot, de mára már nem vagyok ilyen. Ninának sok szerencsét kívánok az életéhez, nagyon szeretem őt, mint színésznő.
Bár a 7. évadot Elena nélkül nem tudnám elképzelni, de arra kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog befejeződni a 6. évad
Bocsi hogy ilyen sokat írtam
A sorozatot kb. 1 hónapja nem nézem. Ennek az oka pedig az, hogy belekezdtem egy másik sorozatba (Pretty little liars). Először amikor csak néhány részt láttam a Pll-ből, úgy gondoltam, hogy nem nézem tovább, mert én úgyis a Vámpínaplókat nézem... de beadtam a derekam és néztem tovább a Pll-t. Amikor már majdnem elértem az 1. évad fináléját, megnéztem egy részt a Vámpírnaplókból... és nagyon unalmas volt.
Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy ennek a sorozatnak tényleg már 5. és 6. évad sem kellett volna, nemhogy 7. Én imádtam ezt a sorozatot, de amikor már volt összehasonlítási alapom egy másik sorozattal, rájöttem, hogy ez tényleg már kezd eröltetetté válni. Régebben én is azok a rajongók közé tartoztam, akik háborút indítottak volna, csakhogy megvédjék az utálkozóktól a sorozatot, de mára már nem vagyok ilyen. Ninának sok szerencsét kívánok az életéhez, nagyon szeretem őt, mint színésznő.
Bár a 7. évadot Elena nélkül nem tudnám elképzelni, de arra kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog befejeződni a 6. évad
Bocsi hogy ilyen sokat írtam
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. április 07. 20:47
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Most eszembe ötlött egy gondolat...lehet, hogy túl sokat képzelek bele, de mi van ha csak Elenától a karaktertől búcsúzunk, és visszajön helyette Kathrine?
Már csak erről jutott eszembe:
"Ha azt hiszitek, tudjátok, hogy mi jön, akkor tévedtek."
És miért csak Elenától búcsúzott, hiszen sokáig játszotta Kat-et is? Lehet csak képzelődöm...
Már csak erről jutott eszembe:
"Ha azt hiszitek, tudjátok, hogy mi jön, akkor tévedtek."
És miért csak Elenától búcsúzott, hiszen sokáig játszotta Kat-et is? Lehet csak képzelődöm...
2015. április 07. 21:21
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Van egy érzésem, hogy ez ugyanolyan lesz mint a Glee 5.évada Cory halála után (R.I.P). Egy főszereplő kilépése után SOHA nem lesz a sorozat olyan jó mint régen...szerintem nem kéne folytatni!!
2015. április 07. 21:47
Misuzu86 remélem igazad lesz..szeretném ha Nina csak másik karakterként térne vissza...álmodozni szabad nem???
2015. április 07. 22:07
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Még egy részt se láttam, a sorozatból.
De az ilyenek, sose jók, egy sorozatnak. .Mert a nezetseg az tuti, hogy csökkeni fog.
2015. április 07. 23:21
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Ez a sorozat már a 2. évadra leült és uncsi lett.
2015. április 08. 00:02
Imádom a sorozatot. Nagyon sajnálom, hogy kilép
De hát ez van. Egyszer mindennek vége.
2015. április 08. 10:31
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát így,hogy elmegy az egyik főszereplő nemtom milyen lesz tovább...de nagyon szép búcsú beszédet írt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.