Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena
2015. április 07. 16:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Jól tette. Semmi értelme, hogy csak azért maradjon, mert "ez tette híressé". Egyszer úgyis el kellett volna engednie a sorozat kezét, jobb is, hogy nem hosszabbította meg a szerződését.
2015. április 07. 16:56
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Kár... Nélküle tényleg nem tudom elképzelni a sorozatot, de majd meglátjuk, hogy hogy fogják megoldani.
2015. április 07. 16:57
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Szerintem helyes döntést hozott
De ha a főhős nem lesz benne, akkor mi a tökömről fog szólni ???? Nem lenne értelme tovább fojtatni :/
LexiCobain igazad van
De ha a főhős nem lesz benne, akkor mi a tökömről fog szólni ???? Nem lenne értelme tovább fojtatni :/
LexiCobain igazad van
2015. április 07. 17:04
Szeretem ezt a sorozatot, de nem kéne már az a 7 évad. Csak egy jó befejezés és kész vége.
2015. április 07. 17:06
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nem is tudom erre mit reagálják, õszintén szólva vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Elena a sorozatban az idegeimre ment, Ninával pedig nem igazán volt sosem bajom, bár be kell vallani, hogy nem éppen egy Oscar-díjas színésznõ. Viszont úgy gondolom, hogy ezzel a sorozatnak is be fog fellegezni a hetedik évad után, Elena mégiscsak az egyik központi szereplõ volt, hiába lett mostanában sokak szemében ilyen ellenszenves.
2015. április 07. 17:07
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Jézusom!
Nee! Pont előbb olvastam fb-on, azt hittem nem jó az angol nyelvtudásom...
Nina, vagyis Elena nélkül, hogy folytatódhatna tovább?! Mi lesz Damonnel?
Lenne inkább most vége, egy szép kerek történet lenne.
Nina, vagyis Elena nélkül, hogy folytatódhatna tovább?! Mi lesz Damonnel?
2015. április 07. 17:13
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Tipikus: a sorozatot kellene már befejezni...
2015. április 07. 17:17
|
|
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline
|
Nagyon sajnálom hogy Nina otthagyja a sorozatot főleg most hogy már csak egy évad van vissza és az is csak 13 részes lesz...bár lehet hogy pont Nina távozása miatt van így. Mindegy a lényeg hogy nélküle nem lesz az igazi és most hogy nem lesz Elena kíváncsi vagyok miről szól majd a 7. évad!
2015. április 07. 17:26
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Nagyon fog hiányozni Nina, volt amikor idegesített a karaktere,de nehéz nélküle elképzelni a sorozatot. Bér alig várom,hogy lássam hogyan írják ki Elenát a sorozatból..talán beleveszi a gyógyírt?hmm..
2015. április 07. 17:27
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Nem csak szomorú hanem bosszantó is hogy Nina távozik a sorozatból, persze érthető hogy tovább akar lépni, új dolgokat kipróbálni stb...De ha a rajongók szemszögéből nézzük ez piszkosul nagy szemétség, mivel Nina karaktere Elena a fő-főszereplő és ha már 6 éve nézik a rajongók legalább annyival tisztelnének meg minket hogy egy normális lezárást készítenek a sorozatnak...Oké Nina kiszáll de akkor legalább lenne vége a 6. évaddal a sorozatnak is egy normális befejezéssel. El sem tudom képzelni hogy mit tudnak kihozni a 7. évadból női főszereplő nélkül. Arról nem is beszélve hogy az évek során a rajongók Stelena és Delena táborra oszlottak akik között néha szinte vérre menő csata dúlt...De ha a Salvatore tesók maradnak, Elena pedig megy akkor nyilván sem Stelena sem pedig Delena nem lesz a 6. évad végén....Szóval a rajongók mind a két tábora csalódottan tekinthet vissza életük elmúlt 6 évére amely során minden héten szántak időt a Vámpírnaplókra!
2015. április 07. 17:31
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Idézet (Emily Thorne @ 2015.04.07. 17:27)
Nem csak szomorú hanem bosszantó is hogy Nina távozik a sorozatból, persze érthető hogy tovább akar lépni, új dolgokat kipróbálni stb...De ha a rajongók szemszögéből nézzük ez piszkosul nagy szemétség, mivel Nina karaktere Elena a fő-főszereplő és ha már 6 éve nézik a rajongók legalább annyival tisztelnének meg minket hogy egy normális lezárást készítenek a sorozatnak...Oké Nina kiszáll de akkor legalább lenne vége a 6. évaddal a sorozatnak is egy normális befejezéssel. El sem tudom képzelni hogy mit tudnak kihozni a 7. évadból női főszereplő nélkül. Arról nem is beszélve hogy az évek során a rajongók Stelena és Delena táborra oszlottak akik között néha szinte vérre menő csata dúlt...De ha a Salvatore tesók maradnak, Elena pedig megy akkor nyilván sem Stelena sem pedig Delena nem lesz a 6. évad végén....Szóval a rajongók mind a két tábora csalódottan tekinthet vissza életük elmúlt 6 évére amely során minden héten szántak időt a Vámpírnaplókra!
Teljesen egyetértek!
2015. április 07. 17:40
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Most még mérhetetlenül szomorú vagyok, ugyan is 2009 óta ez a kedvenc sorozatom, Elena pedig a kedvenc főszereplőm volt. Nem is értem miért nem csinálnak a sorozatnak egy gyönyörű lezárást, ahol még minden főszereplő jelen van, és aztán lenne vége a sorozatnak, nem értem minek kell ezt már az egyik főszereplő nélkül folytatni..
2015. április 07. 17:49
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Az én személyes véleményem, amit nyilván nem írtam bele a cikkbe.
Először lesokkolódtam, hiszen, laposság ide, szenvedés oda, Elena mégis csak Elena, a sorozat főszereplője, a női karakter, akire minden épül. Igen, időközben a többi karakter is szépen fejlődött, és mostanra már Caroline mondható a legmeghatározóbb női karakternek, de Elena akkor is minden mozzanatnak a lelke. Tőle indult az egész, és én nem a folytatást nem tudom elképzelni, hanem a lezárást. Mi lesz a vége? Hogyan veszik ki őt a sorozatból? Meghal? Az eléggé gáz befejezés lenne. Ellovagol a naplementébe az egyik Salvatore-fiúval? Stefan most Caroline-párti, Damon jól érzi magát Mystic Fallsban, akkor talán marad Matt, az első pasi, vele lesz boldog? Szóval, én egyáltalán nem tudom elképzelni, mi lesz Elena sorsa. De nem aggódok, Julie Plec biztosan tökéletesen sz*r befejezést ír majd neki.
Ahogy mostanában minden mást is elront, amit megpróbál megvalósítani..
A folytatás szerintem nem biztos, hogy bukásra van ítélve, bár most magam ellen beszélek. Kicsit kiváncsi lettem, mit tudnak majd kihozni a sorozatból Nina nélkül, de az biztos, hogy nem lesz egy TVD-feelingje, ahogy azt megszoktuk az évek alatt. Legalábbis, nekem az már nem TVD lesz nélküle, hanem Mystic Falls elcseszett lakóinak az elcseszett életéről szóló elcseszett szappanopera. Meglátjuk.
Én sajnálom Ninát, de jól döntött, ami a saját karrierjét és életét illeti. Bőven sok volt ez a maszlag, amiben élt eddig.
Először lesokkolódtam, hiszen, laposság ide, szenvedés oda, Elena mégis csak Elena, a sorozat főszereplője, a női karakter, akire minden épül. Igen, időközben a többi karakter is szépen fejlődött, és mostanra már Caroline mondható a legmeghatározóbb női karakternek, de Elena akkor is minden mozzanatnak a lelke. Tőle indult az egész, és én nem a folytatást nem tudom elképzelni, hanem a lezárást. Mi lesz a vége? Hogyan veszik ki őt a sorozatból? Meghal? Az eléggé gáz befejezés lenne. Ellovagol a naplementébe az egyik Salvatore-fiúval? Stefan most Caroline-párti, Damon jól érzi magát Mystic Fallsban, akkor talán marad Matt, az első pasi, vele lesz boldog? Szóval, én egyáltalán nem tudom elképzelni, mi lesz Elena sorsa. De nem aggódok, Julie Plec biztosan tökéletesen sz*r befejezést ír majd neki.
A folytatás szerintem nem biztos, hogy bukásra van ítélve, bár most magam ellen beszélek. Kicsit kiváncsi lettem, mit tudnak majd kihozni a sorozatból Nina nélkül, de az biztos, hogy nem lesz egy TVD-feelingje, ahogy azt megszoktuk az évek alatt. Legalábbis, nekem az már nem TVD lesz nélküle, hanem Mystic Falls elcseszett lakóinak az elcseszett életéről szóló elcseszett szappanopera. Meglátjuk.
2015. április 07. 18:18
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Csak azt nem tudom minek csinálnak még évadokat. Már réges-régen nem olyan jó a sorozat, mint az elején volt. Most már csak megszokásból nézem, illetve Kai és Enzo miatt, az ő karakterük dobott egy kicsit a színvonalon. Damon mióta megjavult már nem szórakoztató.
2015. április 07. 18:24
Idézet (Fanncsii @ 2015.04.07. 17:49)
Az én személyes véleményem, amit nyilván nem írtam bele a cikkbe.
Ahogy mostanában minden mást is elront, amit megpróbál megvalósítani..
Én sajnálom Ninát, de jól döntött, ami a saját karrierjét és életét illeti. Bőven sok volt ez a maszlag, amiben élt eddig.
Julie Plec azt nyilatkozta, hogya következő évadban a Salvatore-fiúk életével fognak bővebben foglalkozni. Szerinte Ian akkor ász, hogy a rajongók akkor is odakapcsolnának a sorozatra, ha a telefonkönyvet olvasná fel. Érdekes hónapok elé nézünk.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: