Starity

Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 07. 16:30 #61
Hollywood
Hollywood
visszatérő vendég

Státusz~A girl has no name~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 251
Csatolások: 0
Azonosító: 179378
Biztos vagyok benne hogy igy nem is lesz 7.evad ! A főszereplő nélkül... Mind1 mar tenyleg mindent kijatszottak.
2015. április 07. 16:34 #62
- törölt felhasználó -    
Sajnálom......
2015. április 07. 16:38 #63
- törölt felhasználó -    
Hurráááááááááá!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2015. április 07. 16:39 #64
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Jól tette. Semmi értelme, hogy csak azért maradjon, mert "ez tette híressé". Egyszer úgyis el kellett volna engednie a sorozat kezét, jobb is, hogy nem hosszabbította meg a szerződését.
2015. április 07. 16:56 #65
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Kár... Nélküle tényleg nem tudom elképzelni a sorozatot, de majd meglátjuk, hogy hogy fogják megoldani.
2015. április 07. 16:57 #66
Csillámpóni_
Csillámpóni_

StátuszRitkán használom, szóval sry ha nem válaszolok!
Hozzászólás: 715
Csatolások: 2
Azonosító: 225146
Szerintem helyes döntést hozott smileeee.gif
De ha a főhős nem lesz benne, akkor mi a tökömről fog szólni ???? Nem lenne értelme tovább fojtatni :/
LexiCobain igazad van smileeee.gif
2015. április 07. 17:04 #67
- törölt felhasználó -    
Szeretem ezt a sorozatot, de nem kéne már az a 7 évad. Csak egy jó befejezés és kész vége.
2015. április 07. 17:06 #68
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Nem is tudom erre mit reagálják, õszintén szólva vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Elena a sorozatban az idegeimre ment, Ninával pedig nem igazán volt sosem bajom, bár be kell vallani, hogy nem éppen egy Oscar-díjas színésznõ. Viszont úgy gondolom, hogy ezzel a sorozatnak is be fog fellegezni a hetedik évad után, Elena mégiscsak az egyik központi szereplõ volt, hiába lett mostanában sokak szemében ilyen ellenszenves.
2015. április 07. 17:07 #69
Chocoberry
Chocoberry
visszatérő vendég

Státuszcoffee...books...cats...
Hozzászólás: 296
Azonosító: 182489
Jézusom! sad.gif Nee! Pont előbb olvastam fb-on, azt hittem nem jó az angol nyelvtudásom...
Nina, vagyis Elena nélkül, hogy folytatódhatna tovább?! Mi lesz Damonnel? ohmy.gif Lenne inkább most vége, egy szép kerek történet lenne.
2015. április 07. 17:13 #70
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
Hozzászólás: 424
Azonosító: 206949
Tipikus: a sorozatot kellene már befejezni...
2015. április 07. 17:17 #71
VampirePrincess
VampirePrincess
új tag

StátuszAne Brun ft. Linnea Olsson - Halo
Hozzászólás: 30
Azonosító: 228443
Nagyon sajnálom hogy Nina otthagyja a sorozatot főleg most hogy már csak egy évad van vissza és az is csak 13 részes lesz...bár lehet hogy pont Nina távozása miatt van így. Mindegy a lényeg hogy nélküle nem lesz az igazi és most hogy nem lesz Elena kíváncsi vagyok miről szól majd a 7. évad!
2015. április 07. 17:26 #72
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Nagyon fog hiányozni Nina, volt amikor idegesített a karaktere,de nehéz nélküle elképzelni a sorozatot. Bér alig várom,hogy lássam hogyan írják ki Elenát a sorozatból..talán beleveszi a gyógyírt?hmm..
2015. április 07. 17:27 #73
Emily Thorne
Emily Thorne
visszatérő vendég

StátuszMinden életemben téged választalak, ahogy te is mindvégig engem választottál!
Hozzászólás: 148
Azonosító: 216405
Nem csak szomorú hanem bosszantó is hogy Nina távozik a sorozatból, persze érthető hogy tovább akar lépni, új dolgokat kipróbálni stb...De ha a rajongók szemszögéből nézzük ez piszkosul nagy szemétség, mivel Nina karaktere Elena a fő-főszereplő és ha már 6 éve nézik a rajongók legalább annyival tisztelnének meg minket hogy egy normális lezárást készítenek a sorozatnak...Oké Nina kiszáll de akkor legalább lenne vége a 6. évaddal a sorozatnak is egy normális befejezéssel. El sem tudom képzelni hogy mit tudnak kihozni a 7. évadból női főszereplő nélkül. Arról nem is beszélve hogy az évek során a rajongók Stelena és Delena táborra oszlottak akik között néha szinte vérre menő csata dúlt...De ha a Salvatore tesók maradnak, Elena pedig megy akkor nyilván sem Stelena sem pedig Delena nem lesz a 6. évad végén....Szóval a rajongók mind a két tábora csalódottan tekinthet vissza életük elmúlt 6 évére amely során minden héten szántak időt a Vámpírnaplókra!
2015. április 07. 17:31 #74
Nina Dobrev Fan
Nina Dobrev Fan

StátuszTake my breath away And make it last forever
Hozzászólás: 704
Azonosító: 158625
Idézet (Emily Thorne @ 2015.04.07. 17:27)
Nem csak szomorú hanem bosszantó is hogy Nina távozik a sorozatból, persze érthető hogy tovább akar lépni, új dolgokat kipróbálni stb...De ha a rajongók szemszögéből nézzük ez piszkosul nagy szemétség, mivel Nina karaktere Elena a fő-főszereplő és ha már 6 éve nézik a rajongók legalább annyival tisztelnének meg minket hogy egy normális lezárást készítenek a sorozatnak...Oké Nina kiszáll de akkor legalább lenne vége a 6. évaddal a sorozatnak is egy normális befejezéssel. El sem tudom képzelni hogy mit tudnak kihozni a 7. évadból női főszereplő nélkül. Arról nem is beszélve hogy az évek során a rajongók Stelena és Delena táborra oszlottak akik között néha szinte vérre menő csata dúlt...De ha a Salvatore tesók maradnak, Elena pedig megy akkor nyilván sem Stelena sem pedig Delena nem lesz a 6. évad végén....Szóval a rajongók mind a két tábora csalódottan tekinthet vissza életük elmúlt 6 évére amely során minden héten szántak időt a Vámpírnaplókra!

Teljesen egyetértek!
2015. április 07. 17:40 #75
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Most még mérhetetlenül szomorú vagyok, ugyan is 2009 óta ez a kedvenc sorozatom, Elena pedig a kedvenc főszereplőm volt. Nem is értem miért nem csinálnak a sorozatnak egy gyönyörű lezárást, ahol még minden főszereplő jelen van, és aztán lenne vége a sorozatnak, nem értem minek kell ezt már az egyik főszereplő nélkül folytatni.. sad.gif
2015. április 07. 17:49 #76
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég

Státuszasd
Hozzászólás: 428
Azonosító: 151201
Az én személyes véleményem, amit nyilván nem írtam bele a cikkbe.
Először lesokkolódtam, hiszen, laposság ide, szenvedés oda, Elena mégis csak Elena, a sorozat főszereplője, a női karakter, akire minden épül. Igen, időközben a többi karakter is szépen fejlődött, és mostanra már Caroline mondható a legmeghatározóbb női karakternek, de Elena akkor is minden mozzanatnak a lelke. Tőle indult az egész, és én nem a folytatást nem tudom elképzelni, hanem a lezárást. Mi lesz a vége? Hogyan veszik ki őt a sorozatból? Meghal? Az eléggé gáz befejezés lenne. Ellovagol a naplementébe az egyik Salvatore-fiúval? Stefan most Caroline-párti, Damon jól érzi magát Mystic Fallsban, akkor talán marad Matt, az első pasi, vele lesz boldog? Szóval, én egyáltalán nem tudom elképzelni, mi lesz Elena sorsa. De nem aggódok, Julie Plec biztosan tökéletesen sz*r befejezést ír majd neki. biggrin.gif Ahogy mostanában minden mást is elront, amit megpróbál megvalósítani..
A folytatás szerintem nem biztos, hogy bukásra van ítélve, bár most magam ellen beszélek. Kicsit kiváncsi lettem, mit tudnak majd kihozni a sorozatból Nina nélkül, de az biztos, hogy nem lesz egy TVD-feelingje, ahogy azt megszoktuk az évek alatt. Legalábbis, nekem az már nem TVD lesz nélküle, hanem Mystic Falls elcseszett lakóinak az elcseszett életéről szóló elcseszett szappanopera. Meglátjuk. smileeee.gif Én sajnálom Ninát, de jól döntött, ami a saját karrierjét és életét illeti. Bőven sok volt ez a maszlag, amiben élt eddig.
2015. április 07. 18:00 #77
Berrybaba
Berrybaba
visszatérő vendég

StátuszI'm a goddamn mermaid.
Hozzászólás: 470
Csatolások: 3
Azonosító: 91292
ez annyira nem meglepő. a sorozat már a 2.évadra ellaposodott, nem csoda hogy ki akar szállni.
2015. április 07. 18:05 #78
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nem nézem a sorozatot, de azért sajnálom.
2015. április 07. 18:18 #79
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Csak azt nem tudom minek csinálnak még évadokat. Már réges-régen nem olyan jó a sorozat, mint az elején volt. Most már csak megszokásból nézem, illetve Kai és Enzo miatt, az ő karakterük dobott egy kicsit a színvonalon. Damon mióta megjavult már nem szórakoztató.
2015. április 07. 18:24 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fanncsii @ 2015.04.07. 17:49)
Az én személyes véleményem, amit nyilván nem írtam bele a cikkbe.
Először lesokkolódtam, hiszen, laposság ide, szenvedés oda, Elena mégis csak Elena, a sorozat főszereplője, a női karakter, akire minden épül. Igen, időközben a többi karakter is szépen fejlődött, és mostanra már Caroline mondható a legmeghatározóbb női karakternek, de Elena akkor is minden mozzanatnak a lelke. Tőle indult az egész, és én nem a folytatást nem tudom elképzelni, hanem a lezárást. Mi lesz a vége? Hogyan veszik ki őt a sorozatból? Meghal? Az eléggé gáz befejezés lenne. Ellovagol a naplementébe az egyik Salvatore-fiúval? Stefan most Caroline-párti, Damon jól érzi magát Mystic Fallsban, akkor talán marad Matt, az első pasi, vele lesz boldog? Szóval, én egyáltalán nem tudom elképzelni, mi lesz Elena sorsa. De nem aggódok, Julie Plec biztosan tökéletesen sz*r befejezést ír majd neki. biggrin.gif Ahogy mostanában minden mást is elront, amit megpróbál megvalósítani..
A folytatás szerintem nem biztos, hogy bukásra van ítélve, bár most magam ellen beszélek. Kicsit kiváncsi lettem, mit tudnak majd kihozni a sorozatból Nina nélkül, de az biztos, hogy nem lesz egy TVD-feelingje, ahogy azt megszoktuk az évek alatt. Legalábbis, nekem az már nem TVD lesz nélküle, hanem Mystic Falls elcseszett lakóinak az elcseszett életéről szóló elcseszett szappanopera. Meglátjuk. smileeee.gif Én sajnálom Ninát, de jól döntött, ami a saját karrierjét és életét illeti. Bőven sok volt ez a maszlag, amiben élt eddig.

Julie Plec azt nyilatkozta, hogya következő évadban a Salvatore-fiúk életével fognak bővebben foglalkozni. Szerinte Ian akkor ász, hogy a rajongók akkor is odakapcsolnának a sorozatra, ha a telefonkönyvet olvasná fel. Érdekes hónapok elé nézünk. biggrin.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok