És őszintén én annak örülnék legjobban ha Caroline-t atraknák a TO-ba.
Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena
2015. április 07. 14:58
Fura lesz nélküle a srozat,mert azért mégis csak ráépült az egész.Imádom Ninát,de Elenából már túl sok volt.Csak nyávogni tudott a sorozatba már nem volt izgalmas.Szívből kívánok neki sok sikert az elkövetkezendő időhöz.
2015. április 07. 15:00
|
|
viki virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230295 offline
|
Nagyon sajnálom!!Imádom ezt a sorozatot és Nina nélkül nem lesz ugyan olyan.
2015. április 07. 15:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Megértem a döntését, már ideje volt meglépnie. Ezt a sorozatot szerintem már évekkel ezelőtt bekellett volna fejezni, egyre rosszabb és rosszabb lesz csak.
2015. április 07. 15:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Az egyik legjobb döntés amit hozhatott,bár a helyében én máér rég kiléptem volna.Nem gúnyból vagy utálatból mondom,csak lehet jobban járt volna.Ahogy mondani szoktáh a csúcson kell abbahagyni,ez meg már a lejtőn lefelé menet volt.
2015. április 07. 15:09
Hiányozni fog a sorozatból, sokakkal ellentétben én ugyanis nagyon szerettem Elenát... Azonban teljes mértékben megértem Nina döntését, hiszen már 6 éve játszik a sorozatban, ideje tovább lépnie, ráadásul Ian is egyre gusztustalanabbul viselkedik vele.
Egyébként én személy szerint örülnék neki, ha már végre befejeznék az egészet... Nem fűzök nagy reményeket a 7. évadhoz, talán megnézem Stefan és Caroline jeleneteit, vagy ha Kai még benne lesz (bár kétlem) az övéit, de a többi szereplő nem igazán érdekel, főleg nem Damon, aki már kezd nagyon az agyamra menni.
Egyébként én személy szerint örülnék neki, ha már végre befejeznék az egészet... Nem fűzök nagy reményeket a 7. évadhoz, talán megnézem Stefan és Caroline jeleneteit, vagy ha Kai még benne lesz (bár kétlem) az övéit, de a többi szereplő nem igazán érdekel, főleg nem Damon, aki már kezd nagyon az agyamra menni.
2015. április 07. 15:13
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Én nem nézem a sorozatot, de sajnal a rajongókat.
2015. április 07. 15:15
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
És a búcsú levele nagyon aranyos.
:3
2015. április 07. 15:16
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Cancel TVD season 7
Minek a hetedik évad most komolyan? Onnan akarnak még lejjebb menni ahonnan szinte már lehetetlen...
Egyáltalán nem lepődtem meg Nina döntésén bár én azt gondoltam,hogy Paul lesz az aki előbb elmegy.Ő is sokkal jobbat érdemelne ennél az egésznél.
Minek a hetedik évad most komolyan? Onnan akarnak még lejjebb menni ahonnan szinte már lehetetlen...
Egyáltalán nem lepődtem meg Nina döntésén bár én azt gondoltam,hogy Paul lesz az aki előbb elmegy.Ő is sokkal jobbat érdemelne ennél az egésznél.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. április 07. 15:22
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
Nagyon sajnálom. Imádom Ninát ő az egyik példaképem. És tudom hogy ha ki is lép a sorozatból én akkor is ugyan olyan tehetségesnek és szerethetőnek fogom tartani. Hiányozni fog az biztos. Kívánok neki sok sikert az elkövetkezendő időhöz!
2015. április 07. 15:31
|
|
ModellFan4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 237577 offline
|
Hiányozni fog a sorozatból.
2015. április 07. 15:34
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.04.07. 15:03)
Az egyik legjobb döntés amit hozhatott,bár a helyében én máér rég kiléptem volna.Nem gúnyból vagy utálatból mondom,csak lehet jobban járt volna.Ahogy mondani szoktáh a csúcson kell abbahagyni,ez meg már a lejtőn lefelé menet volt.
2015. április 07. 15:49
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Hát én ennek a hírnek örülök, meg nem is. Elenát abszolút-e nem fogom sajnálni, mert szinte már kifulladt a karakter, Ninát sajnálom, hogy elmegy, mert hát azért a szívem legmélyén egy kicsit kedvelem. (Katherineként sokkal izgalmasabb volt…)
Spoiler (talán)
Amúgy az én véleményem az, hogy a 6×15 óta sokat ugrott a szememben a sorozat, végre élvezni tudom!! Nagyon jó volt az íróktól, hogy Carolineból előhozták ezt az oldalát és Stephannal remek párost alakítanak. Őszintén, szerintem ez a két karakter cipeli a hátán az egész sorozatot. Nekem nem hiányozne se Damon, se Matt, Tyler meg nem értem miért van még itt..?
Az összes karakter közül csak Jennát sajnáltam, akitől búcsút vettünk (meg Lexi), a többi… néha feltettem a kérdést, hogy ‘ez ki?’.
Abban is egyetértek, hogy húzzák a sorozatot már egy ideje, de mint ahogy írtam a 6×15 óta nekem ez felse tűnik, mert repül az idő.
Szóval mindenesetre várom a 7. évadot.
Megjegyzés: Ha jövőre kaszálják, nem fogom bánni, ha a The 100-at rendelik be helyette!
(Vagy a TVD helyett a Hart of Dixie kap 5. évadot!)
Spoiler (talán)
Amúgy az én véleményem az, hogy a 6×15 óta sokat ugrott a szememben a sorozat, végre élvezni tudom!! Nagyon jó volt az íróktól, hogy Carolineból előhozták ezt az oldalát és Stephannal remek párost alakítanak. Őszintén, szerintem ez a két karakter cipeli a hátán az egész sorozatot. Nekem nem hiányozne se Damon, se Matt, Tyler meg nem értem miért van még itt..?
Az összes karakter közül csak Jennát sajnáltam, akitől búcsút vettünk (meg Lexi), a többi… néha feltettem a kérdést, hogy ‘ez ki?’.
Abban is egyetértek, hogy húzzák a sorozatot már egy ideje, de mint ahogy írtam a 6×15 óta nekem ez felse tűnik, mert repül az idő.
Szóval mindenesetre várom a 7. évadot.
Megjegyzés: Ha jövőre kaszálják, nem fogom bánni, ha a The 100-at rendelik be helyette!
2015. április 07. 16:02
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Akkor miről fog szólni a hetedik évad? Az első a Salvatore-bratyók szemszögéből?
Ha már megy Nina, akkor húzzák le a rolót, mert akármilyen irritáló karakter is volt, nála futnak össze a szálak, tőle indult minden. Nélküle már az amúgy is rétestészta sorozat átmegy totális pénznyerő automatává.
Ha már megy Nina, akkor húzzák le a rolót, mert akármilyen irritáló karakter is volt, nála futnak össze a szálak, tőle indult minden. Nélküle már az amúgy is rétestészta sorozat átmegy totális pénznyerő automatává.
2015. április 07. 16:06
|
|
lilke2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 225543 offline
|
Nagyon fog hiányozni. ő volt a kedvenc szereplőm,de azt el kell ismerni, hogy látszott rajta, hogy már nem olyan átéléssel csinálta az 5-6. évadot mint az 1. Sok sikert kívánok a továbbiakban !!!
2015. április 07. 16:10
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Nem akarok gonosznak lenni, mert Ninával igazából nincsen semmi bajom emberileg (bár színészileg nem túl tehetséges) de komolyan jobb lesz szerintem nélküle a sorozat, én komolyan egyre jobban utáltam Elena karakterét szóval csak a 4. évadot láttam már, de ahogy utánaolvastam egyre csak rosszabb lett Elena mikor vámpír lett, szóval jobb lesz nélküle, és szerintem igen is megállja majd a helyét a sorozat nélküle is, mert szerintem ez a sorozat alapjábavéve a Salvatore-tesókról kellett volna hogy szóljon, főleg hogy ők jobb és érdekesebb karakterek, ha meg már női karakterekről van szó, sajnálom, de Caroline és Bonnie mérföldekkel jobbak mint Elena, de ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.