Hivatalos: Nina Dobrev nem lesz többé Elena
2015. április 07. 13:32
Nélküle a sorozat már nem lesz az igazi, de valahol meg lehet érteni a döntését. Hiányozni fog a karaktere!
2015. április 07. 13:34
|
|
I love you13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 210355 offline
|
Miééééééééééééééééééééééééééééééééért! ;(
2015. április 07. 13:40
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
sajnálom, így már biztos nem lesz a régi
2015. április 07. 13:50
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Talán csak belefáradt.6 éve megállás nélkül forgatnak. Iannel közben szakítottak és így kényelmetlen egy párt alakítani. Mindenesetre köszönjük Nina az elmúlt 6 évet!
2015. április 07. 13:56
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Hát nem tudom,nem Elena a kedvenc karakterem a sorozatban,de ettől függetlenül nélküle tényleg nem lesz az igazi.
Mellesleg én a hatodik évadnál be is fejezném az egészet,már túl vontatott a sztori,ha pedig Elena karaktere kilép a sorozatból főleg nem érdemes folytatni.
Mellesleg én a hatodik évadnál be is fejezném az egészet,már túl vontatott a sztori,ha pedig Elena karaktere kilép a sorozatból főleg nem érdemes folytatni.
2015. április 07. 14:04
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
remek színésznő, remek alakítással, ami hiányozni fog. de ez van... :S
2015. április 07. 14:07
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Imádom Ninát, de Elena karaktere már kezdett unalmassá válni, és teljes mértékben megértem a döntését. Ha nélküle folytatódik a sorozat, szerintem ez egy tökéletes fordulat lenne.
2015. április 07. 14:08
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Tiszteletben kell tartani, ahogy döntött.
2015. április 07. 14:11
|
|
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline
|
Ha el jött az idő akkor el jött.. ha úgy érzi mennie kell akkor menjen. Azért hiányozni fog.. Remélem nem fogják kinyírni a sorozatban, mert akkor tuti hogy a hetedik évad a gyászolásáról fog szólni.
2015. április 07. 14:14
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online
|
Jól döntött lelép mielőtt még elkaszálnák a sorozatot mert lássuk be már vagy két évada csökken a nézetség egyre unalmasabb a történet és gyakorlatilag már mindenki lefeküdt mindenkivel a sorozatban kivéve Damon és Bonnie bár szerintem erre sem kell sokat várni. Az sem a legjobb ha az exeddel dolgozol aki napi szinten az orrod alá dörgöli milyen szerelmes az egykori közös barátotokba és babát akarnak ha túl is lépet rajta ez akkor sem lehet jó érzés
2015. április 07. 14:23
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Elhagyja a süllyedő hajót, amiért szerintem senki sem hibáztathatja. Bár tényleg nem tudom, hogy főszereplő nélkül mégis mi a fenét fognak kezdeni az írók ezzel a sztorival... Kicsit azért fáj a szívem ezért a sorozatért, régebben a kedvencem volt, a harmadik évad idejében minden héten tűkön ülve vártam az új részt, de az utóbbi kb. két évad egyszerűen nézhetetlen, már a negyedik is elég gyenge volt :/ Ninának meg sok szerencsét, akármit is tervez a jövőre nézve.
2015. április 07. 14:26
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Teljesen egyetértek rosa82-vel!
2015. április 07. 14:35
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Tiszteletben kell tartani, Nina döntését.
Én nem hibáztatom, hogy otthagyta a sorozatot, hiszen nagyon a lejtőn van már. Abba kellett volna hagyni a sorozatot a negyedik évadnál. Ellaposodott teljesen. Régebben hatalmas rajongója voltam a sorozatnak, de mára már számomra nézhetetlen az egész. Elena karaktere is teljesen jelentéktelenné vált szerintem, plusz ahhoz képest, mennyien hangoztatták egy csomószor, hogy mennyire utálják Elenát, mégis siratják a karaktert meg, hogy "Elena nélkül nincs TVD". Ez valljuk be, jogos.
Gondolom változást is akar. Szép volt az a 6 év. Köszönjük Nina!
Sok sikert kívánok neki a továbbiakhoz.
Én nem hibáztatom, hogy otthagyta a sorozatot, hiszen nagyon a lejtőn van már. Abba kellett volna hagyni a sorozatot a negyedik évadnál. Ellaposodott teljesen. Régebben hatalmas rajongója voltam a sorozatnak, de mára már számomra nézhetetlen az egész. Elena karaktere is teljesen jelentéktelenné vált szerintem, plusz ahhoz képest, mennyien hangoztatták egy csomószor, hogy mennyire utálják Elenát, mégis siratják a karaktert meg, hogy "Elena nélkül nincs TVD". Ez valljuk be, jogos.
Gondolom változást is akar. Szép volt az a 6 év. Köszönjük Nina!
Sok sikert kívánok neki a továbbiakhoz.
2015. április 07. 14:37
Sajnálom,hogy kilép,de egyetértek vele.Jó lenne ,hogy a 6.évadban kapna egy normális és jó befejezést a sorozat.Nina nélkül szerintem felesleges elkezdeni a 7.évadot is,mert főszereplő nélkül elég ciki lenne főleg úgy elvileg Elenáról szól az egész...Remélem még sok filmben /sorozatban láthatjuk.
2015. április 07. 14:48
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Ez most nagyon meglepett igaz , hogy Elena nem tartozik a kedvenceim közé főleg amióta vámpirt játszik...De nélküle el sem tudom képzelni a 7 évadot... Szerintem az lenne a legjobb ha nem is lenne 7 évad..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: