Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy George R.R. Martin új szériát ír az HBO számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új sorozattal készül a Trónok harca alkotója
2015. április 07. 13:33
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Biztos jó lesz
2015. április 07. 14:39
Először a Trónok harcát írja meg nekünk majd csak utána kezdjen új projektbe !
2015. április 07. 15:03
|
|
viki virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230295 offline
|
Írja meg eloszor a Tronok harcat mert nem tudok mar varni azutan csinaljon mast.
2015. április 07. 15:24
|
|
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline
|
Hát én minden szavát örömmel olvasom, de könyörgöm, inkább a Tűz és Jég Dalával foglalkozzon előbb! Ha az megvan, felőlem annyi regényt ír, ahányat bír. <3
2015. április 07. 16:19
|
|
dettybeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 160274 offline
|
A Trónok harcát fejezze be előbb! Mert elmegyek Braavosba és Valar morghulis lesz..
Az első évad nézhető most meg előfizu nélkül az HBO GO-n http://bit.ly/TH1online
meg általában a legújabb részeket is regisztráció nélkül felrakják még a bemutató előtt
Az első évad nézhető most meg előfizu nélkül az HBO GO-n http://bit.ly/TH1online
meg általában a legújabb részeket is regisztráció nélkül felrakják még a bemutató előtt
2015. április 07. 17:03
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Carries egyetértek
2015. április 07. 18:34
|
|
TheSwanQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 234509 offline
|
Kezd elegem lenni GRRMból
az lesz a vége, hogy nem fogom elolvasni a könyveit (10 év múlva, pff) és csak a sorozatot fogom nézni, ami egyébként szerintem sokszor jobb mint a könyvek!
2015. április 07. 19:01
Ez mind szép és jó, de szerintem mindenkit jobban érdekelne a Tűz és jég dala folytatás...
Basszus, nekem meg egy havi ösztöndíjam arra ment rá, hogy megvettem az eddigi köteteket, de ha tudom, hogy ennyit pöcsöl a folytatáson, évente veszek egy könyvet.
Basszus, nekem meg egy havi ösztöndíjam arra ment rá, hogy megvettem az eddigi köteteket, de ha tudom, hogy ennyit pöcsöl a folytatáson, évente veszek egy könyvet.
2015. április 09. 14:52
ne... Mieert nem irja meg a tronok harca uj evadanak forgato konyvet is? Why?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: