Nina Dobrev végzett a Vámpírnaplókkal?
2015. április 07. 10:49
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Igaz a hir, Nina megerositette az instagramjan......
Eloszor Steven, most Nins..
Elena nelkul az a sorozat loszart (sorry) sem er, ugyanis rola szol az egesz. Kivancsi vagyok, hogy mi lesz a 7. evaddal, bar az csak 13 reszes lesz, Nina abban meg siman szerepelhetett volna, utana ugyis vege az egesz sztorinak.
Egyebkent az a hir jarja, hogy a Tyler Lockwood-ot alakito Michael Trevino is kilep. A 7. evadban fel fog tunni, de nem lesz allando szereplo.
Barkit is valasztanak majd a 7. evadban Nina helyett, senki nem tudja Elenat olyan jol eljatszani, mint o. SENKI!!
Nina nelkul mar nem fogom nezni a TVD-t, pedig imadom, de leginkabb Delena miatt neztem.. Oke, befejeztem, bar tudnek meg mit irni..
Koszonom ezt a 6 csodas evadot, Nina, hianyozni fogsz!!!❤❤❤❤❤
Eloszor Steven, most Nins..
Elena nelkul az a sorozat loszart (sorry) sem er, ugyanis rola szol az egesz. Kivancsi vagyok, hogy mi lesz a 7. evaddal, bar az csak 13 reszes lesz, Nina abban meg siman szerepelhetett volna, utana ugyis vege az egesz sztorinak.
Egyebkent az a hir jarja, hogy a Tyler Lockwood-ot alakito Michael Trevino is kilep. A 7. evadban fel fog tunni, de nem lesz allando szereplo.
Barkit is valasztanak majd a 7. evadban Nina helyett, senki nem tudja Elenat olyan jol eljatszani, mint o. SENKI!!
Nina nelkul mar nem fogom nezni a TVD-t, pedig imadom, de leginkabb Delena miatt neztem.. Oke, befejeztem, bar tudnek meg mit irni..
Koszonom ezt a 6 csodas evadot, Nina, hianyozni fogsz!!!❤❤❤❤❤
2015. április 07. 10:53
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Nocsak végén még visszatérek a sorozathoz.
Végre így hogy Nina lelép nem kell állandóan Elena vernyákolását hallgatni. xD Nem Ninával van bajom hanem a köré épített bulshittel amit ez a Plec csinál azt nem hívnám nagy munkának, konkrétan 12 éves lányokat elégít ki ezzel a stílussal. Nem véletlen hogy az Original szarrá alázza. Viszont Nina nélkül a TVD nem fogja megélni a 7. évad felét sem, max rövid évad lesz hisz már jó ideje megy. Már a 3. évaddal be kellett volna fejezniük. Nina nyilatkozata mindent elmond, volt minden a sorozatban már csak akasztott ember nem.
Elég szánalmas na.
Végre így hogy Nina lelép nem kell állandóan Elena vernyákolását hallgatni. xD Nem Ninával van bajom hanem a köré épített bulshittel amit ez a Plec csinál azt nem hívnám nagy munkának, konkrétan 12 éves lányokat elégít ki ezzel a stílussal. Nem véletlen hogy az Original szarrá alázza. Viszont Nina nélkül a TVD nem fogja megélni a 7. évad felét sem, max rövid évad lesz hisz már jó ideje megy. Már a 3. évaddal be kellett volna fejezniük. Nina nyilatkozata mindent elmond, volt minden a sorozatban már csak akasztott ember nem.
2015. április 07. 10:53
|
|
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline
|
HÁt szerintem ez egy trükk ,hogy azt hidd hogy eltűnik közben meg benne van a sorozatba.Mert , hogy a rajongók majd megnézik a kövi részt hogy Vajon akkor most benne van vagy nem ,ezzel is odavonzzák a rajongókat a tv/gép-hez és mikor kiderül ,hogy benne van sokan megofogják nézni a többi részt
2015. április 07. 12:01
szakadra rá 1mázsa sz*r!!!!!én most kiakadtam!!!hogy lehet ekkora gané?????
2015. április 07. 12:05
|
|
lilifivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 136252 offline
|
A hír igaz, maga a színéznő a saját instagram oldalán jelentette be egy hosszú levéllel, h a 6. évad az utolsó amiben szerepelt. Kiváncsi leszek h alakul majd nélküle a sorozat...
2015. április 07. 12:10
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
A sorozat elején egy elég meghatározó karakter volt, nyilván, mivel ő a főszereplő, de ahogy teltek az évadok egyre kimerült a személyisége, nem sok újat tudott már mutatni az utóbbi időkben, ezért nem lesz olyan elviselhetetlen a hiánya. Persze fura lesz, nagyon is..már csak Damon miatt is, mert elég jól összeboronálódtak erre az évadra. Hát kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg a rendezők.
2015. április 07. 12:10
|
helloworldiambrokenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 242271 offline
|
Gratu........ és azt hogy sikerült összehozni? Mert ha ő kilép akkor nincs értelme a sorozatnak. Csak saját magával bír foglalkozni de mi lesz a többi színésszel? Gondolom az lesz az indok rá hogy a családjával meg a barátaival nem foglalkozott eleget!
2015. április 07. 12:17
1részböl jó h kilép,más részböl pedig nem..pont 1föszereplö,aki ennek a sorozatnak köszönheti a hirnevét,pont ö hagyja ott???hát szánalmas a részéröl,tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. április 07. 12:20
Szerintem jókor száll ki, márcsak a sorozat hírnevét tekintve is. Ha innentől már csak lefelé van, akkor lehet, hogy az ő sikerének sem tenne jót. Na meg az a pletyka, hogy nincs jóban Iannel..
2015. április 07. 12:26
Nem kérem hogy kommentáljátok ezt,csak szeretném leírni saját véleményem...Aki nézi a sorozatot,és reálisan látja a dolgokat,annak leesett,hogy a sorozat a 4. évadtól egy sablonsztori.Addig érdekes volt,meg minden,de onnantól,valamikor a közepétől elkezdett ismétlődni a sztori,hogy Elena vergődik a két Salvatore között,életveszélybe kerül,majd megmenekül stb,és ez forgott körbe-körbe.Szerintem anno a sorozat készítői látták,mekkora az érdeklődés a sorozat után,ezért kezdték el ezt a stílust,mert ugyanúgy rajongtak érte,és azt hitték simán kihúzzák két évaddal tovább,csak sokkal több keresettel.
Maga az alap sztori nem rossz,csak a sok tökölés,időhúzás nem kellene bele.Őszintén bevallom,én az 5. évad eső 4 részéig jutottam el,mert onnantól képtelen voltam tovább nézni,mert rengeteg időmet elvette,és megnéztem pár részt,ugyanarra a kiindulópontra jutottam.Na de végre Ninának leesett,hogy ez az egész mire megy ki,és csak maga alatt vágja a fát,ha folytatja,mert ezzel a szereppel csak cseszekedik,miközben jobb szerepeket is elvállalhatnak.Gratulálok,valakinek végre eszébe jutott
De nem hiszem hogy nélküle nem lehet majd folytatni,hiszen csak véletlen eltemeti magát aztán cső
2015. április 07. 12:34
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
szeretem Ninát, de nem bánom hogy otthagyja a sorozatot, amin körülbelül "felnőttem". jobb lesz így neki. a sorozat unalmassá vált, a karakterét pedig amúgysem kedvelem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: