Nina Dobrev végzett a Vámpírnaplókkal?
2015. április 06. 21:55
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Szerintem Nina ezzel egy nagyon hosszú kínlódás végére tenne pontot (már a sorozat szempontjából) és ha tényleg kiszáll, azzal csak jót tesz mindenkinek. Kit érdekel, hogy ez a sorozat hozta meg neki a sikert? Attól még nem kell maradnia, és hiszik a hard fanok vagy sem, a hála nem fog nézettséget produkálni, tehát előbb vagy utóbb elkasználnák a sorozatot.
2015. április 06. 22:05
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Én személy szerint bízom benne, hogy abba hagyják, mert a negyedik évadra totál kifulladt az egész sorozat , és semmi értelme sincs tovább folytatni. Viszont ha kilép mivel ő a főszereplő nem lenne nagyon értelme tovább folytatni, szóval így is úgy is vége lesz
kár pedig a negyedik évadig imádtam
2015. április 06. 22:05
|
|
Slytherin× dreamer × |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 3031 Csatolások: 51 Azonosító: 220905 offline
|
ez a sorozat már nagyon leáldozóban van. régen sokat néztem de az utolsó 2 évadban már nem nagyon tudtak újat felmutatni. szerintem felesleges újabb évadot csinálni.
2015. április 06. 22:14
Nagyon remélem, hogy nem fogja otthagyni a stábot. Nélküle már tényleg nem lenne értelme az egésznek.
2015. április 06. 22:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Alapjáraton nem úgy volt, hogy ez az egész befejeződik ezzel az évaddal, és nem lesz több? Mintha Paul és Nina is nyilatkozott volna már erről, sőt, ha emlékeim nem csalnak talán több ízben is kerültek fel ide cikkek. Mondjuk ez a sorozat már évek óta az utolsókat rúgja. Ha a CW nem kivételezett volna ennyire, akkor már a harmadik után kampec lett volna.
2015. április 06. 22:28
Hát azt nagyon sajnálom Steve R.McQueen othagyta a sorozatot,de azt hogy Nina is erre készül nem sajnálom,ellenkezőleg nagyon örülök.A sorozatot csak 6 személy miatt nézem. Paul Wesley,Ian Somerhalder,Steve R.McQueen,Kat Graham,Candice Accola,Claire Holt. Szerintem a sorozat nem nagyon érdekes,de én ezzek miatt a személyek miatt csak nézem.ENNYI!
2015. április 06. 22:34
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Na de jó :'(
2015. április 06. 22:44
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Ne kérlek! Ne menj el!!
2015. április 06. 22:48
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
A negyedik évadnál abbahagytam a sorozat nézését, pedig a kezdetektől fogva nyomon követtem az eseményeket. Viszont a harmadik évad után már nem volt olyan jó, mint azt megelőzően. Ezért is hagytam abba, egyszerűen úgy éreztem, hogy nem hozza a várt szintet. Szerintem semmi értelme még egy évadod csinálni, sőt én már a negyedik, ha nem a harmadik évad után befejeztem volna.
2015. április 06. 23:04
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Megertem a donteset.Rengeteg hires filmszerep lehet az ove,de csak ugy ,ha otthagyja a TVD-t.Plusz lehet hogy jol kijonnek Iannal de nem lehet a legjobb az exeddel szerelemes part jatszani :/
2015. április 06. 23:52
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Eddig is gyorsan csökkent a sorozat színvonala (bár az utóbbi kb. másfél évadot már nem is néztem, úgyhogy arról nem igazán tudok nyilatkozni..), de ha Nina lelép, akkor a TVDnek annyi. Na nem azért, mert egy legendás tehetséget veszítenek, hanem azért, mert az írók (szerintem) már most se nagyon tudnak mit kezdeni a sztorival, és ha többé nem vehetik számításba az egyik főszereplőt, akkor már tényleg nincs sok remény a sorozat számára...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: