Starity

Filmes Idézetek

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 16. 20:18 #241
- törölt felhasználó -    
A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni.
Született feleségek c. film
2015. április 19. 09:53 #242
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
"Régen azt mondtam, negyed mérföldről, negyed mérföldre élek. És azt hiszem, ezért vagyunk testvérek. Mert te is így éltél.
Akárhol is vagy, legyen az negyed mérföldre, vagy a világ túlsó felén, mindig velem maradsz, és mindig a testvérem leszel." cray.gif

/Furious 7/

2015. november 29. 13:08 #243
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
-Hogy érzed magad?
-Mintha tökön rúgták volna a lelkem.
-Jó. Nem az a jó, hogy úgy érzed tökön rúgták a lelkedet, hanem az, hogy őszinte vagy. A titkok beteggé tesznek.
-Ez tetszik McKenna.
-Jegyezd meg!
-Igen is! Köszönöm! Az egészet.
-Értem is megtették, Te is megteszed valakiért.

"Istenem! Adj türelmet, hogy elfogadjam amin nem változtathatok, bátorságot, hogy megváltoztassam amit tudok, és bölcsességet, hogy felismerjem a különbséget!"

"Mindannyian emberek vagyunk, akik képesek megtapasztalni a szépséget és a misztériumot. De a tragédiákat és a veszteségeket is. Emberek milliói tudják, hogy a fájdalom valódi. De azt is tudjuk, hogy a remény is valódi. Mikor Renee eljött hozzánk, mi voltunk a kórháza, az egyháza, ami azért jött létre, hogy segítsen neki, hogy azt írjuk a karjára: szeretjük. Meg lehet menekülni. Isten még mindig megváltásban utazik. Az első lépést a legnehezebb megtenni a gyógyulás felé. De megéri. Az életért megéri harcolni."

/To Write Love On Her Arms/

2015. november 29. 14:39 #244
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

"Az a meggyőződésem, hogy a rabszolgatartás maga egy olyan gyűlöletes intézmény, amit nem lenne szabad senkinek támogatni. Legyen igazság, ha az ég leszakad is tőle!"

/Belle/
2016. július 19. 09:26 #245
sandorreka2000
sandorreka2000

StátuszA tánc érzés nélkül csak üres mozdulat az érzés tánc nélkül palackba zártszellem
Hozzászólás: 670
Csatolások: 233
Azonosító: 236388
Éhezők Viadala
"Remény. Az egyetlen dolog, ami erősebb a félelemnél."

Harry Potter és a Bölcsek köve
"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni"
"Bátor az, aki szembe mer szállni az ellenségeivel, de még bátrabb, ki a baráttal száll szembe."

Tudom ez nem film, hanem sorozat de nekem nagyin tetszik : Gyilkos Elmék
"A jó pásztor őrzi a nyájat, s ha kell, elűzi a farkast."
"A képzelőerő sokkal fontosabb a tudásnál, a tudás behatárolt. A képzelőerő felöleli az egész Világot!"

Csillagainkban a hiba♥
"Ez a fájdalomban a hiba. Muszáj érezni."
"Végtelenül sok szám van a 0 és az 1 között. Van 0,1 és 0,12 és 0,112, és még ezeken kívül is végtelen mennyiség. Természetesen ennél is végtelenebb mennyiségű szám van a 0 és a 2 között, vagy a 0 és az egymillió között. Egyes végtelenek nagyobbak, mint más végtelenek."
♥"I'm on a roller coaster that only goas up, my friend!"♥

2016. július 21. 23:32 #246
- törölt felhasználó -    
Marco Polo
"Ha egyszer hazudsz nekem, az a te szégyened. Ha másodjára hazudsz nekem, az az én szégyenem."
(Kubláj Kán)
2016. július 22. 16:51 #247
Hazel
Hazel
visszatérő vendég

StátuszSok a levél, de egy a fa. -A zöld urai-
Hozzászólás: 477
Csatolások: 32
Azonosító: 167208
Gilmore girls (Szívek szállódája)
Dean: "So it's a show?"
Rory: "It's a lifestyle."
Lorelai: It's a religion."

Egyszer volt, hol nem volt
Anna: "Abból, hogy nagyon furcsa, ahogy felbukkant, és abból, hogy jó emberismerő vagyok."
Kristoff: "Mondja az, aki 10 perccel az ismerkedés után eligérkezett Hans-nak."
Anna: "Még voltam és naiv."
Kristoff: "Nem volt annyira rég."
Anna: "Jó, fiatalabb." smileeee.gif
2016. július 22. 16:58 #248
Hazel
Hazel
visszatérő vendég

Harry Potter és az azkabani fogoly
"Mert álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk." -Albus Dumbledore.

Alice Tükörországban
"Csak úgy vihetjük véghez a lehetetlent, ha nem tartjuk lehetetlennek."
2016. július 22. 17:09 #249
Hazel
Hazel
visszatérő vendég

Heartland

Amy Fleming:

"We don't whisper things to horses. We just let them speak to us."
"Akár lóról, akár egy emberről legyen is szó: nem lehet rákényszeríteni semmire."
2016. július 23. 16:44 #250
bellaa10
bellaa10
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 198161
“what's life without a little risk?” - Harry Potter and the Order of the Phoenix

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.” - Harry Potter and the Order of the Phoenix

"The ones who love us never really leave us, you can always find them in here."
— Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

After all this time?"
"Always - Harry Potter and the Deathly Hallows II
2016. július 23. 16:47 #251
bellaa10
bellaa10
új tag
Mindegy, mi van belül elrejtve, csak az számít, amit teszel! - Batman Begins

Hős akárkiből lehet. Még abból is, aki megnyugtat egy kisgyereket csupán azzal, hogy a vállára terít egy kabátot, és tudatja vele, hogy a világnak még nincs vége - The dark knight rises

Miért zuhanunk a mélybe?
- Hogy megtanuljunk kimászni belőle. - Batman Begins

Az őrület olyan, mint a gravitáció. Csak egy kis lökés kell hozzá.
Ha valamiben jó vagy, ne csináld ingyen!
1 felhasználónak tetszik: Coreline
2016. július 25. 17:05 #252
bellaa10
bellaa10
új tag
Trónok harca idézetek:

Néhány régi seb sohasem gyógyul meg igazán és a legszelídebb szóra is újra vérezni kezd.

A halál olyan szörnyen végleges, míg az élet tele van lehetőségekkel

A félelem mélyebbre hatol, mint a penge.

Egy bénát kérsz rá, hogy tanítson meg táncolni egy nyomorékot. Legyen bármilyen szívből jövő is a lecke, az eredmény valószínűleg igen groteszk lesz.

A félelem megfertőzheti az emberi elmét és furcsa gondolatokat ébreszthet benne.

Soha ne feledd el, ki is vagy, mert a világ biztosan nem fogja! Tedd ezt az erősségeddé, s akkor sohasem lehet a gyengeséged. Viseld páncélként, és sohasem használják majd arra, hogy ártsanak vele!

Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút.
2016. július 25. 21:36 #253
- törölt felhasználó -    
Rambo-Első vér

"Mindet megölhettem volna. Téged is ugyanúgy. A városban tiéd a törvény, itt viszont az enyém. Ne erőltesd! Ne erőltesd, mert olyan háborút kapsz, hogy el sem hiszed!"

(John Rambo)
2016. július 25. 22:02 #254
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Gyilkos elmék

Ne feledd, sose láthatom magam, nekem mindössze annyi jut, hogy egy tükörképet láthatok.

A szenvedéstől megerősödik a lélek, a legerősebb jellemeket sebek borítják.

Egy sír felett a legkeserűbb könnyeket azokért a szavakért ejtjük, amelyeket nem mondtunk ki.

Amikor meggyógyul, emlékezzen, hogy a sebhelyek csak azt mutatják meg, ahol voltunk, de azt nem, hogy hová megyünk.

Egy egészséges ember nem kínoz másokat. Általában a megkínzottakból lesznek a kínzók.

Az éjszaka kiismerhetetlen. Nem tudni, mit rejt a sötétség. Nem azért, mert nem lehet látni, azért, mert nem lehet kiismerni. Van valami odakint, ami megfejthetetlen számomra. Valami, ami hideg és riasztó, valami embertelen.

Mit számít, hogy többé nem tündököl
Az a fény eltűnt a szemem elől
Az óra vissza sose jő
Mikor nyílt a virág, pompázott a mező
Nem szomorkodunk: az ad erőt, ami megmarad.
2016. július 31. 21:50 #255
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
"Az emberi szív ingatag. Nincs olyan, hogy örökké. A szerelem gyűlöletbe fordul, a szenvedély közönnyé hidegül, a csalódottságból hála lesz, a neheztelés megértéssé szelídül." - 49 Days

"Nem számít, mennyire nehéz, az égre nézel, a csillagokra. Nézed ezt a sok szépet, és olyan vagy, mint egy gyerek." - Coffee Prince

"Mégis mi a jó az egyoldalú szerelemben? A kezdetekben sem kell sokat költened. Egy kapcsolatban rengeteg pénzt lehet elszórni ajándékokra. Továbbá megmarad a szabadságod, nem kötnek ígéretek... nem kell folyton aggodalmaskodnod a másik miatt, nincsenek viták. S ha csak azzal kell beérned, hogy távolról nézhesd, legalább nem vársz tőle semmit. Ráadásul akkor vethetsz véget az egésznek, amikor csak akarod, mert magadon kívül másnak úgysem okozol vele fájdalmat." - Personal Taste

"Ne nézzünk vissza ezek után már. Nem akarom, hogy az utolsó emlékem rólad csupán az árnyékod legyen." - Winter Sonata
2016. augusztus 30. 17:56 #256
- törölt felhasználó -    
Egyik kedvenc Supernatural-momentumom a jó néhányból:

Dean: Szóval, egy szellemet kergettünk Long Island-en, és Sammel kórusban könyörögtünk apának, hogy bemehessünk a városba.
Sam: Kicsit morcos volt az öreg New York-ra: túl nagy, túl hangos, túl koszos.
Dean: És utálta a városiakat.
Sam: Ja, mint a francot.
Dean: De valahogy sikerült rávennünk. Bementünk, megnéztünk minden látványosságot. Metróztunk, pukkadásig ettük magunkat pizzával, a szokásos. Éjfélre apa és Sam teljesen beájultak, én meg úgy döntöttem, teszek rá, elmegyek a CBGB-be.
Sam: Igen. Dean akkor még eléggé kiskorú volt…
Dean: Szóval odaértem, belopóztam, és majd’ megőrültem. Mindenki piál, cigizik, tolják a kokaint. Egy kétszáz kilós, mohawkos fazon ordít a mikrofonba a színpadon. Kész voltam, azt sem tudtam, mit csináljak. Egyszer csak odalép hozzám egy csaj: „Miért nem ülsz ide velem a barátaimhoz? Ez az asztalunk.” Hát rendben.
Sam: És berúgatták. Először életében.
Dean: De nem „jó’ részegre. Fogalmam sincs, mit ittam. A szoba elkezdett forogni, én meg úgy éreztem magam, mint aki örökre hányni fog. És akkor meghallottam a hangját: „Dean Winchester!” Az öregem. Nem tudom, hogy, de megtalált. Teljesen bepánikoltam, mert csak állt ott, egy szót sem szólt. Körbenéztem, és mindenki más is be volt tőle pánikolva. Senki nem mert a szemébe nézni. Mire feláll egy hapsi egy biztosítótűvel az orrában, a karján „Kinyírok mindenkit!” tetkóval, ránéz, és azt mondja: „bocsánat, uram”. Ja, bocsánat uram. John francos Winchester.
Castiel: Megmentett téged.
Dean: Igen, és tudod, mit kapott érte cserébe? Ott rinyáltam neki, hogy mennyire leégetett. Az arcába vágtam, hogy utálom őt. Erre megállt, visszafordult, és azt mondta: „Fiam, nem bírsz engem? Az nem baj. Nem az a dolgom, hogy bírj engem…”
Sam: „Hanem, hogy rendes embert neveljek belőled.”
Dean: Ja. És megcsinálta.
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!