Starity

Filmes Idézetek

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 28. 20:46 #221
- törölt felhasználó -    
Miért nem hagyod abba és lépsz végre tovább? Nem az számít, hogy mi volt a múltban, vagy hogy mi lesz a jövőben. Az ég szerelmére, maga az út a fontos. Nincs értelme végigcsinálni ezt a sok sz*rságot, ha nem élvezed az utat. És tudod mit? Mikor a legkevésbé várod, jön valami remek dolog, jobb, mint amiről valaha álmodtál.-Derült égből Polly
2015. január 28. 20:47 #222
- törölt felhasználó -    
A szeretet és a szerelem nem ugyanaz. A Nike cipőm csak szeretem, az Adidasomat viszont imádom.-10 dolog amit utálok benned
2015. január 28. 20:47 #223
- törölt felhasználó -    
Gyűlölöm a szavaidat, a hajadat, s amit érzel,
Gyűlölöm, ahogy vezetsz, azt is, ahogy nézel,
Gyűlölöm cipőd, s ha átjár tekinteted tőre,
Gyűlöletem oly heves, hogy rímet hányok tőle.
Gyűlölöm, gyűlölöm, ha hazudsz,
és azt is gyűlölöm, ha nem,
Ha miattad nevetek, vagy ha könnyes lesz a szemem.
Gyűlölöm, ha nem hívsz fel, ha nem nézel felém,
S gyűlölöm, hogy nem gyűlöllek egy cseppet sem,
Szemernyit sem, nem gyűlöllek én.-10 dolog,amit utálok benned
1 felhasználónak tetszik: Dorinaa95
2015. január 28. 20:48 #224
- törölt felhasználó -    
-Remény. Az egyetlen dolog, ami erősebb a félelemnél. (Éhezők Viadala)
1 felhasználónak tetszik: Dorinaa95
2015. január 28. 20:48 #225
- törölt felhasználó -    
-Azt hiszem, ha valamit megtanultam ebben az évben, az az, hogy az lehetsz, aki szeretnél. De amikor jön a szerelem - úgy értem, az igazi szerelem - a legjobb dolog az, ha magadat adod! (LOL c. film)
2015. január 28. 20:49 #226
- törölt felhasználó -    
-A mama mindig azt mondta, hogy ha új életet akarsz kezdeni, hagyd magad mögött a múltat. (Forrest gump)
2015. január 28. 20:49 #227
- törölt felhasználó -    
Van úgy hogy változásra vágyunk, átmenetre,mint az évszakok. A tavaszunk csodálatos volt de a nyarunknak is vége, kihagytuk az őszt és most hirtelen olyan hideg lett annyira hideg minden megfagy... szerelmünk elaludt és a hóesés meglepte és ha elalszol a hóesésbe nem érzed a halál közeledtét. (Párizs szeretlek c. film)
2015. január 28. 20:50 #228
- törölt felhasználó -    
-Gyere el velem!
-Hova,hova?És miből élnénk?
-Szerelemből.Gyere és szökj meg velem,most!
-Bolond vagy. (Getto milliomos c. film)
2015. január 28. 20:51 #229
- törölt felhasználó -    
Néha meg kell szegni a szabályokat,nem lehet tudni mi lesz rád hatással. ( Fejjel a bajnak c. film)
2015. január 28. 20:51 #230
- törölt felhasználó -    
Az élet nagy ajándék , így nem áll szándékomban elpazarolni. Sosem tudni , ki osztja a következő lapot. Az ember megtanulja elfogadni a sorsát. Minden egyes nap számít.~ (Titanic c. film)
1 felhasználónak tetszik: Barbus87
2015. január 28. 20:52 #231
- törölt felhasználó -    
A szív oly okból tesz dolgokat, mi ésszel nem indokolható. ( Neveletlen hercegnő c. film )
2015. január 28. 20:52 #232
- törölt felhasználó -    
A legtöbben mennek a nyáj után. Csak tudod, a birkákat levágják. ( Tőzsdecápák c. film )
2015. január 28. 20:52 #233
- törölt felhasználó -    
A szerelem olyan akár a szél: nem láthatod, de érzed. (Séta a múltba c. film)
1 felhasználónak tetszik: Barbus87
2015. január 28. 20:53 #234
- törölt felhasználó -    
Ne hazudj, ne lopj, ne csalj, ne igyál.
Ám ha iszol, idd a kedvesed igaz szavait.
Ám ha lopsz, lopj csókot, édeset.
Ha hazudsz, hazudj kegyeset.
Ám ha csalsz, csalj mosolyt az arcára, és nem fogsz csalódni. (A randiguru c. film)
2015. január 28. 20:53 #235
- törölt felhasználó -    
Rád várni olyan, mint esőre várni aszályban: hasztalan és időrabló. (Los Angeles-i tündérmese c. film)
2015. január 28. 20:53 #236
- törölt felhasználó -    
Lehetsz mérges, mint egy veszett kutya, ahogy a dolgok alakultak, szitkozódhatsz, átkozhatod a sorsot, de amikor a végére érsz, tudnod kell ezeket elfelejteni. (Benjamin Button különös élete c. film)
2015. március 24. 14:36 #237
- törölt felhasználó -    
Patrick Bateman: Szereted Huey Lewist és a Newst?
Paul Allen: Hmm..elmennek.
Patrick Bateman: A korai munkájuk kissé túl új hullámos nekem. De mikor megjelent a Sports '83-ban, azt hiszem megtalálták magukat üzletileg, meg művészileg is. Az egész albumnak tiszta hangzása van, a tökéletes professzionalizmust tükrözi, ami tényleg lökést ad a daloknak. Elvis Costellohoz hasonlítják, de szerintem Huey sokkal keserűbb, és cinikusabb nála.
Paul Allen: Te, Halberstram..
Patrick Bateman: Igen, Allen?
Paul Allen: Miért hevernek szerte szét a Style példányai? Kutyád van talán? Egy kis palotapincsi?
Patrick Bateman: Nem Allen.
Paul Allen: Esőkabát van rajtad?
Patrick Bateman: Igen az! '87-ben Huey ezt adta ki: Négy (Four) a legtökéletesebb albumuk. Szerintem kétségtelen mestermű a "Hip to be Square", ami mindenkit annyira megragad, hogy nem is figyelnek a szövegére, pedig érdemes, most nem csak a konformizmus kényelméről, és a trendek fontosságáról szól, hanem egyben kiáltvány magáról az együttesről.
(feje fölé emel egy baltát)
Patrick Bateman: Hé Paul!
(Allen fejébe vágja a baltát, és Batemant beteríti vérrel)
Patrick Bateman (üvöltve):MOST FOGLALJ ASZTALT A DORSIÁBA TE BÜDÖS TETVES SZEMÉTLÁDA! TE MOCSKOS..SZEMÉTLÁDA!
A sok nyálas és nyáltalan belső monológ és "imádlak,szeretlek,te vagy a legjobb" típusú találkozások helyett bennem ez maradt meg a legjobban. blush.gif cool.gif
2015. április 16. 20:17 #238
- törölt felhasználó -    
Egész életemben arra vártam, hogy végre eljöjjön az igazi. Erre feltűntél te, és egész más voltál, mint akit vártam, mert te cinikus vagy és mogorva, lehetetlen alak. De az az igazság, hogy a veszekedéseinknél jobb dolog sosem történt velem. Azt hiszem minden esély megvan rá, hogy beléd szeretek.
27 idegen igen c. film
2015. április 16. 20:17 #239
- törölt felhasználó -    
Azokat a kötelékeket, amik összekötnek minket, néha lehetetlen megmagyarázni. Összekapcsolnak minket még azután is, hogy úgy tűnnek, ezek a kötelékek megtörtek. Néhány kötelék ellenáll a távolságnak, időnek és logikának. Mert néhány kötelék egyszerűen elrendeltetett.
Grace klinika c. film
2015. április 16. 20:17 #240
- törölt felhasználó -    
Nincs olyan nő, akit elcsábítani lehetetlen, csak olyan férfi, aki tehetetlen.
S.O.S. szerelem! c. film
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!