Starity

Zayn Malik nem beszél a One Directionnel

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 07. 17:17 #161
Kövesi Heni
Kövesi Heni
új tag

Státusz♥♥Niall♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 242438
Nagyit csalódtam Zaynben. Amúgy ha nem hazudott volna akkor nem lenne eből ekkora probléma. De sajnálom szegény fiúkat. sad.gif És szerintem most Zayn elég sok rajongóját veszítette el.
2015. április 07. 17:34 #162
- törölt felhasználó -    
Bagyon nagyot csalódtam benne amikor egy turné közepette ott hagyta a bandatársait és a rajongókat.
2015. április 07. 19:08 #163
- törölt felhasználó -    
A csapból is Zayn folyik... nade nem ezért kommentelek.
Kedves rajongók!
Ne foglalkozzatok a sok utálóval. Aki egy számára teljesen idegen, sőt, tőle távol élő embert utál, szánalmas. Én sem kedvelem a 1D-t, de nem nevezem magam utálónak, nem vagyok már 5 éves smileeee.gif
Max a zenéjét, a tetteit lehet valakinek utálni, de nem őt, ha egyszerűen nem is ismered... vagy esetleg nem szimpi. Oké?
Most jöjjön a személyes véleményem erről a "Zaynkilépettaz1Dből" és hozzá kapcsolható cikkekről:
Szerintem ez egy elléggé béna döntés volt tőle. Pár év múlva senki nem fog emlékezni a nevére. smileeee.gif
Azt is simán eltudom képzelni, hogy megopróbálja magát visszakönyörögni az együttesbe. Csak reménykedni tudok, hogy nem fogadják őt vissza ezek után.
Sajnálom szegény többi tagot, hoy Zayn így turné közepén (!!!) így cserben hagyta őket. Biztos nagyon akarta már élni az "áltagos 22 éves srác" életét. Jó duma volt, majdnem elhittem.
Arról, hogy a rajongók elpártolnak mellőle nem tudok mit mondani. Teljesen megértem, mert ez azért durva, de az igazi, vérbeli rajongók jóban-rosszban ott vannak... Szóval erről a témáról nem kívánok véleményt nyilvánítani, mert minden embernek más mennyiségű kitartása, eltökéltése, ugyan akkor szntén más mennyiségű türelme van. :3
Az, hogy Zayn nem áll szóba velük szánalmas és aragáns. Na majd ha nem fut be... mert nem fog...
2015. április 08. 09:43 #164
Saturday
Saturday
új tag

Státusz:) ♡
Hozzászólás: 20
Azonosító: 237022
Kicsit túl van már tárgyalva ez a téma... Kilépett, szuper, legyen boldog, de nem kell erről minden nap egy cikk. Egyedül természetesen már sosem lesz olyan sikeres mint a 1D. Így is csak a tinilánykák szerint cuki külsejük miatt jutottak el eddig. Talán visszahallgatta az eddigi borzalmaikat és úgy döntött a továbbiakban megkímél minket. Az meg számomra egyértelmű volt hogy ezután nem lesznek öribarik, nem értem mit kell ezen csodálkozni. A fiúkat is minek sajnálni, több pénzt keresnek és nekik ez a lényeg. Csak jól jártak.
2015. április 08. 09:57 #165
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég

StátuszEurovision Song Contest <3
Hozzászólás: 379
Azonosító: 214123
Jézusom!!!!
Úristen!!!!!!
Zayn kilépett!
Össze fog dőlni a világ!
De most komolyan ez az a kategória.Elegem van már ebből az együttesből,mertt 1 semmi tehetségük nincs 2 meg sem érdemelnék szerintem,hogy itt vagy bárhol cikket írjanak róluk.Én egyébként ha most elfolytom a mély utálatomat sajnálom azért a fiúkat a turné miatt, de másért nem.Különben is most mit hisztiznek??!!
csak jobban jártak, mert több pénzt keresnek és erről ennyit!
2015. április 08. 19:01 #166
xxkingaxx
xxkingaxx
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 242503
Annyira nevtek néhány kommenten. Te jó ég! Kedves ,,utálkozók''! Nehogy már azt állítsáok, hogy mennyire nincs jó hangjuk, Zayn jól döntött és ,,megkímél'' minket a szörnyű hangjával (tisztelet a kivételnek)! Igenis jó hangjuk van! Ha nem lenne jó hangjuk nem engedték volna tovább őket az X Factorban anno.. Nem Zayn döntött így egyedül, szó se róla. A Modest keze is benne volt bőven. Olvasgassatok néhány FaceBook-os csopiban egy csomó hihető elmélet van ÉRVEKKEL, miszerint a Modest okozta mindezt. Az egy dolog, hogy több szólója is kijött, és akkor? Harrynek is van szólója mégsem haltunk meg! Ne legyetek már ennyire hülyék könyörgöm! ._.
2015. április 08. 19:40 #167
littleliar
littleliar
új tag
Hozzászólás: 77
Azonosító: 236180
Bagoly: teljesen igazad van smileeee.gif
2015. április 09. 20:04 #168
Kbari
Kbari
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Azonosító: 242010
Mivan Zayn- el?!
2015. április 10. 16:15 #169
xJadex
xJadex
új tag

Státusz~You are my heaven~
Hozzászólás: 71
Azonosító: 242541
Jól teszi...
2015. április 10. 22:40 #170
- törölt felhasználó -    
Hát ha neki így jó,akkor csinálja. biggrin.gif Az 1D nélküle is meglesz(ahogy elnézem még jobban),főleg ha nem is beszél velük. Csalódtam benne,de megértem,hogy vágyik a magánéletre. Az utálkozóknak csak azt üzenem,hogy legyetek egy picivel együttérzőbb a rajongókkal.Titeket is tragédiaként érne ha a kedvenc együttesedből kilép egy (tegyük fel kedvenc) tag. Vagy esetleg visszavonul végleg a kedvenc énekesetek. Sok itt a szánalmas komment. biggrin.gif Sőt,inkább nevetséges.
2015. április 10. 23:45 #171
one.diractionfan1
one.diractionfan1
új tag

StátuszProfessional Cindrella.
Hozzászólás: 27
Azonosító: 193772
Ez fura mert egy másik oldalon azt olvastam, hogy Harry egy koncerten elmondta, hogy szinte 2 órát beszélt Zaynnel telefonon és Zayn Harry gyürűjét hordja a nyakláncán
2015. április 11. 19:50 #172
Lilla011
Lilla011
visszatérő vendég

StátuszMáday néni csirkét süt
Hozzászólás: 124
Csatolások: 11
Azonosító: 240552
mindig is utáltam Zaynt volt benne valami ellenszenvesség! A barátnőim meg leoltottak hogy ne mondj róla ilyen hülyeségeket, és tessék! Talán mégis csak nekem lett igazam?
2015. április 14. 18:04 #173
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem az 1D-t,csakazt nem értem hogy mi a guta ütött belé!!sad.gif Amúgy sajnálom a többieket!!Ennyit ér az "igaz"barátság Zayn-nek!!sad.gif
2015. április 15. 19:29 #174
- törölt felhasználó -    
Hahó...térjetek mán magatokhoz!!Zaynnek elege lett abbol h folyton turnéznak és nem tud a menyasszonyával lenni...csak ezért lépett ki...istenem olyan nehéz ezt felfogni?!Csak jót tehet neki ha soloban folytatja!!
2015. április 19. 15:48 #175
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
Alkalmasabb időpontot is találhatott volna a kilépésre, mint a koncert közepe:)) Megértem, hogy a magánélet fontosabb mindennél, de vannak pillanatok amikor másokra is oda kell figyelni. A srácok a barátai, tisztességesebb is lehetett volna.
2015. április 22. 16:55 #176
sziszi_nagy
sziszi_nagy
új tag

Státuszélek
Hozzászólás: 5
Azonosító: 242948
Tisztazzuk, hogy akinek nem inge nem veszi magara. Annyira butak vagytok a legtobben, hogy az borzaszto. Egyreszt alaptalanul itelkeztek a rajongok es a banda felett. Nem hinnem, hogy az embereket az alapjan kene megitelni, hogy kiert,miert rajong es mi viseli meg az adott dologgal kapcsolatban es mi nem. A banda tagjai pedig nyilvan nem artottak nektek, utalkozoknak semmit sem. Sot, te mondhatsz rajuk barmit, barmifele tragar kifejezest, nekik akkor sem lesz egy rossz szavuk sem senkinek. Tudjatok,ezt nevezik embersegnek. A masik meg, hogy Zayn kilepese sok embert megviselt. Ti fel sem fogjatok ennek a sulyat. Mi (vagy legalabbis en, es meg gondolom sok rajongo) a One Direction-nel nottunk fel. 2010-ben alakult a banda, en akkor voltam 11 eves. Most 16 vagyok, veluk nottem fel, es igen, nagyon megvisel, hogy Zayn kilepett, sot... De szerintem ez egyaltalan nem elviccelni valo,sem pedig elitelni valo. Hogyha nem tudjatok felfogni es megerteni ezt a dolgot, akkor inkabb fogjatok be. Mert ezen nem lehet csak ugy tultenni magunkat. Es tudom,szolasszabadsag van, de a velemeny kifejezes mehetne szebben is,vagy mar az is elvbol hulyeseg, hogy egy One Directionos poszt alatt szidjatok a One Direction,es hab a tortan,hogy a rajongokat sem hagyjatok szo nelkul. Eskuszom, nem ertem, hogy miert foglalkoztok ezzel az egesszel,ha allitasotok szerint titeket ez nem erdekel
Mellesleg a cikk hulyeseg, nem kell mindent elhinni, amit ezen az oldalon irnak. Es meg egy dolog. Nem ertem mit vagyok fenn akadva azon,hogy mar megint Zayn-rol irnak. Nem kell aggodni,meg jo par honapig irni fognak rola,foleg a bandarol,mivel HIRESSEGEK,nem tudom feltunt-e. Es sajnos ebben a vilagban minden embert erdekel mindenkinek a maganelete. Na meg valami aztan befogom a szamat
Akik Zaynt szidjak, hogy igy ugy szemet meg mi tudom en. Bar nem alaptalan, de akkor is meglehet erteni Zayn-t. Csak kepzeljetek magatokat az o helyzetbe,vagy lassatok a dolgok moge. Nem kell ot ezert elitelni,foleg, ugy,hogy hivalatos ok nincs is,amiert ott hagyta a bandat. Szep napot, par ember pedig igazan felnohetne
Aki pedig nem irt semmi bantot,aki directioner,vagy aki csak szimplan NORMALISAN fogalmazta meg a velemenyet ,attol elnezest kerek,nem kell mindenkinek magara venni.
2015. április 23. 19:33 #177
Lili 999
Lili 999
visszatérő vendég

StátuszZene? Jöhet. Pop? Aha.
Hozzászólás: 219
Azonosító: 242926
Megértem Zayn-t. Bár a srácokkal azért szóba állnék...
2015. április 23. 19:34 #178
Lili 999
Lili 999
visszatérő vendég

StátuszZene? Jöhet. Pop? Aha.
Hozzászólás: 219
Azonosító: 242926
Megértem mellow.gif
2015. május 27. 14:40 #179
Orsay