Zayn Malik nem beszél a One Directionnel
2015. április 07. 17:17
|
|
Kövesi Heniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 242438 offline
|
Nagyit csalódtam Zaynben. Amúgy ha nem hazudott volna akkor nem lenne eből ekkora probléma. De sajnálom szegény fiúkat.
És szerintem most Zayn elég sok rajongóját veszítette el.
2015. április 07. 17:34
Bagyon nagyot csalódtam benne amikor egy turné közepette ott hagyta a bandatársait és a rajongókat.
2015. április 07. 19:08
A csapból is Zayn folyik... nade nem ezért kommentelek.
Kedves rajongók!
Ne foglalkozzatok a sok utálóval. Aki egy számára teljesen idegen, sőt, tőle távol élő embert utál, szánalmas. Én sem kedvelem a 1D-t, de nem nevezem magam utálónak, nem vagyok már 5 éves
Max a zenéjét, a tetteit lehet valakinek utálni, de nem őt, ha egyszerűen nem is ismered... vagy esetleg nem szimpi. Oké?
Most jöjjön a személyes véleményem erről a "Zaynkilépettaz1Dből" és hozzá kapcsolható cikkekről:
Szerintem ez egy elléggé béna döntés volt tőle. Pár év múlva senki nem fog emlékezni a nevére.
Azt is simán eltudom képzelni, hogy megopróbálja magát visszakönyörögni az együttesbe. Csak reménykedni tudok, hogy nem fogadják őt vissza ezek után.
Sajnálom szegény többi tagot, hoy Zayn így turné közepén (!!!) így cserben hagyta őket. Biztos nagyon akarta már élni az "áltagos 22 éves srác" életét. Jó duma volt, majdnem elhittem.
Arról, hogy a rajongók elpártolnak mellőle nem tudok mit mondani. Teljesen megértem, mert ez azért durva, de az igazi, vérbeli rajongók jóban-rosszban ott vannak... Szóval erről a témáról nem kívánok véleményt nyilvánítani, mert minden embernek más mennyiségű kitartása, eltökéltése, ugyan akkor szntén más mennyiségű türelme van. :3
Az, hogy Zayn nem áll szóba velük szánalmas és aragáns. Na majd ha nem fut be... mert nem fog...
Kedves rajongók!
Ne foglalkozzatok a sok utálóval. Aki egy számára teljesen idegen, sőt, tőle távol élő embert utál, szánalmas. Én sem kedvelem a 1D-t, de nem nevezem magam utálónak, nem vagyok már 5 éves
Max a zenéjét, a tetteit lehet valakinek utálni, de nem őt, ha egyszerűen nem is ismered... vagy esetleg nem szimpi. Oké?
Most jöjjön a személyes véleményem erről a "Zaynkilépettaz1Dből" és hozzá kapcsolható cikkekről:
Szerintem ez egy elléggé béna döntés volt tőle. Pár év múlva senki nem fog emlékezni a nevére.
Azt is simán eltudom képzelni, hogy megopróbálja magát visszakönyörögni az együttesbe. Csak reménykedni tudok, hogy nem fogadják őt vissza ezek után.
Sajnálom szegény többi tagot, hoy Zayn így turné közepén (!!!) így cserben hagyta őket. Biztos nagyon akarta már élni az "áltagos 22 éves srác" életét. Jó duma volt, majdnem elhittem.
Arról, hogy a rajongók elpártolnak mellőle nem tudok mit mondani. Teljesen megértem, mert ez azért durva, de az igazi, vérbeli rajongók jóban-rosszban ott vannak... Szóval erről a témáról nem kívánok véleményt nyilvánítani, mert minden embernek más mennyiségű kitartása, eltökéltése, ugyan akkor szntén más mennyiségű türelme van. :3
Az, hogy Zayn nem áll szóba velük szánalmas és aragáns. Na majd ha nem fut be... mert nem fog...
2015. április 08. 09:43
|
|
Saturdayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 237022 offline
|
Kicsit túl van már tárgyalva ez a téma... Kilépett, szuper, legyen boldog, de nem kell erről minden nap egy cikk. Egyedül természetesen már sosem lesz olyan sikeres mint a 1D. Így is csak a tinilánykák szerint cuki külsejük miatt jutottak el eddig. Talán visszahallgatta az eddigi borzalmaikat és úgy döntött a továbbiakban megkímél minket. Az meg számomra egyértelmű volt hogy ezután nem lesznek öribarik, nem értem mit kell ezen csodálkozni. A fiúkat is minek sajnálni, több pénzt keresnek és nekik ez a lényeg. Csak jól jártak.
2015. április 08. 09:57
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Jézusom!!!!
Úristen!!!!!!
Zayn kilépett!
Össze fog dőlni a világ!
De most komolyan ez az a kategória.Elegem van már ebből az együttesből,mertt 1 semmi tehetségük nincs 2 meg sem érdemelnék szerintem,hogy itt vagy bárhol cikket írjanak róluk.Én egyébként ha most elfolytom a mély utálatomat sajnálom azért a fiúkat a turné miatt, de másért nem.Különben is most mit hisztiznek??!!
csak jobban jártak, mert több pénzt keresnek és erről ennyit!
Úristen!!!!!!
Zayn kilépett!
Össze fog dőlni a világ!
De most komolyan ez az a kategória.Elegem van már ebből az együttesből,mertt 1 semmi tehetségük nincs 2 meg sem érdemelnék szerintem,hogy itt vagy bárhol cikket írjanak róluk.Én egyébként ha most elfolytom a mély utálatomat sajnálom azért a fiúkat a turné miatt, de másért nem.Különben is most mit hisztiznek??!!
csak jobban jártak, mert több pénzt keresnek és erről ennyit!
2015. április 08. 19:01
|
xxkingaxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 242503 offline
|
Annyira nevtek néhány kommenten. Te jó ég! Kedves ,,utálkozók''! Nehogy már azt állítsáok, hogy mennyire nincs jó hangjuk, Zayn jól döntött és ,,megkímél'' minket a szörnyű hangjával (tisztelet a kivételnek)! Igenis jó hangjuk van! Ha nem lenne jó hangjuk nem engedték volna tovább őket az X Factorban anno.. Nem Zayn döntött így egyedül, szó se róla. A Modest keze is benne volt bőven. Olvasgassatok néhány FaceBook-os csopiban egy csomó hihető elmélet van ÉRVEKKEL, miszerint a Modest okozta mindezt. Az egy dolog, hogy több szólója is kijött, és akkor? Harrynek is van szólója mégsem haltunk meg! Ne legyetek már ennyire hülyék könyörgöm! ._.
2015. április 08. 19:40
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Bagoly: teljesen igazad van
2015. április 10. 22:40
Hát ha neki így jó,akkor csinálja.
Az 1D nélküle is meglesz(ahogy elnézem még jobban),főleg ha nem is beszél velük. Csalódtam benne,de megértem,hogy vágyik a magánéletre. Az utálkozóknak csak azt üzenem,hogy legyetek egy picivel együttérzőbb a rajongókkal.Titeket is tragédiaként érne ha a kedvenc együttesedből kilép egy (tegyük fel kedvenc) tag. Vagy esetleg visszavonul végleg a kedvenc énekesetek. Sok itt a szánalmas komment.
Sőt,inkább nevetséges.
2015. április 10. 23:45
|
|
one.diractionfan1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 193772 offline
|
Ez fura mert egy másik oldalon azt olvastam, hogy Harry egy koncerten elmondta, hogy szinte 2 órát beszélt Zaynnel telefonon és Zayn Harry gyürűjét hordja a nyakláncán
2015. április 11. 19:50
|
|
Lilla011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.19. Hozzászólás: 124 Csatolások: 11 Azonosító: 240552 offline
|
mindig is utáltam Zaynt volt benne valami ellenszenvesség! A barátnőim meg leoltottak hogy ne mondj róla ilyen hülyeségeket, és tessék! Talán mégis csak nekem lett igazam?
2015. április 14. 18:04
Nagyon szeretem az 1D-t,csakazt nem értem hogy mi a guta ütött belé!!
Amúgy sajnálom a többieket!!Ennyit ér az "igaz"barátság Zayn-nek!!
2015. április 15. 19:29
Hahó...térjetek mán magatokhoz!!Zaynnek elege lett abbol h folyton turnéznak és nem tud a menyasszonyával lenni...csak ezért lépett ki...istenem olyan nehéz ezt felfogni?!Csak jót tehet neki ha soloban folytatja!!
2015. április 19. 15:48
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Alkalmasabb időpontot is találhatott volna a kilépésre, mint a koncert közepe:)) Megértem, hogy a magánélet fontosabb mindennél, de vannak pillanatok amikor másokra is oda kell figyelni. A srácok a barátai, tisztességesebb is lehetett volna.
2015. április 22. 16:55
|
|
sziszi_nagyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 242948 offline
|
Tisztazzuk, hogy akinek nem inge nem veszi magara. Annyira butak vagytok a legtobben, hogy az borzaszto. Egyreszt alaptalanul itelkeztek a rajongok es a banda felett. Nem hinnem, hogy az embereket az alapjan kene megitelni, hogy kiert,miert rajong es mi viseli meg az adott dologgal kapcsolatban es mi nem. A banda tagjai pedig nyilvan nem artottak nektek, utalkozoknak semmit sem. Sot, te mondhatsz rajuk barmit, barmifele tragar kifejezest, nekik akkor sem lesz egy rossz szavuk sem senkinek. Tudjatok,ezt nevezik embersegnek. A masik meg, hogy Zayn kilepese sok embert megviselt. Ti fel sem fogjatok ennek a sulyat. Mi (vagy legalabbis en, es meg gondolom sok rajongo) a One Direction-nel nottunk fel. 2010-ben alakult a banda, en akkor voltam 11 eves. Most 16 vagyok, veluk nottem fel, es igen, nagyon megvisel, hogy Zayn kilepett, sot... De szerintem ez egyaltalan nem elviccelni valo,sem pedig elitelni valo. Hogyha nem tudjatok felfogni es megerteni ezt a dolgot, akkor inkabb fogjatok be. Mert ezen nem lehet csak ugy tultenni magunkat. Es tudom,szolasszabadsag van, de a velemeny kifejezes mehetne szebben is,vagy mar az is elvbol hulyeseg, hogy egy One Directionos poszt alatt szidjatok a One Direction,es hab a tortan,hogy a rajongokat sem hagyjatok szo nelkul. Eskuszom, nem ertem, hogy miert foglalkoztok ezzel az egesszel,ha allitasotok szerint titeket ez nem erdekel
Mellesleg a cikk hulyeseg, nem kell mindent elhinni, amit ezen az oldalon irnak. Es meg egy dolog. Nem ertem mit vagyok fenn akadva azon,hogy mar megint Zayn-rol irnak. Nem kell aggodni,meg jo par honapig irni fognak rola,foleg a bandarol,mivel HIRESSEGEK,nem tudom feltunt-e. Es sajnos ebben a vilagban minden embert erdekel mindenkinek a maganelete. Na meg valami aztan befogom a szamat
Akik Zaynt szidjak, hogy igy ugy szemet meg mi tudom en. Bar nem alaptalan, de akkor is meglehet erteni Zayn-t. Csak kepzeljetek magatokat az o helyzetbe,vagy lassatok a dolgok moge. Nem kell ot ezert elitelni,foleg, ugy,hogy hivalatos ok nincs is,amiert ott hagyta a bandat. Szep napot, par ember pedig igazan felnohetne
Aki pedig nem irt semmi bantot,aki directioner,vagy aki csak szimplan NORMALISAN fogalmazta meg a velemenyet ,attol elnezest kerek,nem kell mindenkinek magara venni.
Mellesleg a cikk hulyeseg, nem kell mindent elhinni, amit ezen az oldalon irnak. Es meg egy dolog. Nem ertem mit vagyok fenn akadva azon,hogy mar megint Zayn-rol irnak. Nem kell aggodni,meg jo par honapig irni fognak rola,foleg a bandarol,mivel HIRESSEGEK,nem tudom feltunt-e. Es sajnos ebben a vilagban minden embert erdekel mindenkinek a maganelete. Na meg valami aztan befogom a szamat
Akik Zaynt szidjak, hogy igy ugy szemet meg mi tudom en. Bar nem alaptalan, de akkor is meglehet erteni Zayn-t. Csak kepzeljetek magatokat az o helyzetbe,vagy lassatok a dolgok moge. Nem kell ot ezert elitelni,foleg, ugy,hogy hivalatos ok nincs is,amiert ott hagyta a bandat. Szep napot, par ember pedig igazan felnohetne
Aki pedig nem irt semmi bantot,aki directioner,vagy aki csak szimplan NORMALISAN fogalmazta meg a velemenyet ,attol elnezest kerek,nem kell mindenkinek magara venni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: