Zayn Malik nem beszél a One Directionnel
2015. április 06. 19:04
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Szilvia22: egy kicsit kulturaltabban is lehetne
2015. április 06. 19:56
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Nem hiszem el hogy nem beszél már velük
2015. április 06. 23:04
|
|
Tori Vegavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 210795 offline
|
Pletyka. Szerintem túlságosan kötődnek egymáshoz ahhoz hogy Zayn meg szakítson mindent. Ez szerintem egy nagy hülyeség. De végülis mindenki azt hisz el amit akar
szoval...
2015. április 06. 23:10
|
|
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline
|
Lehet hogy én vagyok az egyetlen aki kiáll Zayn mellett de én akkor is imádom!
Ibbi427 mit gondolsz magadról hogy ilyeneket irogatsz?? Kopjon le normális vagy? Mert szerintem nem és mivel látom Louis az avatárod gondolom te is Directioner vagy ahhogy én is és igen én nem annyira bírom Louist de egy rossz szót sem ejtettem ki róla vagy bármeikükről szóval inkább te kopj le!
Ibbi427 mit gondolsz magadról hogy ilyeneket irogatsz?? Kopjon le normális vagy? Mert szerintem nem és mivel látom Louis az avatárod gondolom te is Directioner vagy ahhogy én is és igen én nem annyira bírom Louist de egy rossz szót sem ejtettem ki róla vagy bármeikükről szóval inkább te kopj le!
2015. április 06. 23:29
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Lehet, hogy csak én képzelek bele túl sokat ebbe a témába, de lehet, hogy csak marketing az egész. A cikk végén le is van írva, hogy mennyivel megnövekedett az összes albumuk keresete. Néhány hónap múlva pedig bejelentik, hogy Zayn mégis visszamegy.
De ettől függetlenül, hogy ha ez nem marketing-fogás, Zayntől ez nagy görénység volt.
De ettől függetlenül, hogy ha ez nem marketing-fogás, Zayntől ez nagy görénység volt.
2015. április 07. 09:56
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Én Zayn-t bírtam a legjobban, és el fogadtam a döntését de azt is írták h azért lépett ki h visszakaoja a magénéletét, de akkor mi a fr. kezdett szólókarrierbe?! Lehet h csak marketin az egész....
2015. április 07. 14:37
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
jó lenne, ha már lezárnák ezt a témát.
seriously, kit érdekel?
seriously, kit érdekel?
2015. április 07. 15:46
|
|
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline
|
Ez a Zayn nagyon kis huncut fiúcska lett :ss
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: