Zayn Malik nem beszél a One Directionnel
2015. április 05. 23:23
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Egészségünkre
2015. április 05. 23:32
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Annyi cikk jelent meg róluk a napokban, hogy az ember csak kapkodja a fejét, hogy most ezekből mi igaz, mi nem igaz. Az elmúlt időszakban, pár évben eltávolodtam a bandától, régen valahogy sokkal nagyobb varázsa volt a zenéjüknek, aztán kezdtek ellaposodni, legalábbis az én véleményem szerint. Sajnálom, hogy Zayn kilépett, nélküle már soha nem lesz a 1D egy teljes egész, szerintem ezt ők is be fogják idővel látni.
2015. április 06. 09:25
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
Ugyan már, olvassátok el még egyszer az utolsó bekezdést - ott van a "rejtély" kulcsa. Az egész dráma csak marketingfogás.
2015. április 06. 09:33
|
|
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline
|
Nem gondoltam volna hogy pár nap alatt így meg lehet utálni valakit, de nekem sikerült Zaynt! Annyira felháborító a viselkedése! Mikor kilépett még testrvérkeént beszélt róluk, most meg mi van? Egy undorító szemétláda!
2015. április 06. 09:34
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
"Ugyan már! Hogyan tekinthettek egymásra testvérként, mikor pár évvel ezelőtt rakták össze őket egy tehetségkutatóban? Még, ha együtt tologatták volna a kiskocsikat pelenkás korukban, még elhinném, na, de így? Maximum jó barátok voltak, amit nem lehet egy testvéri kötelékhez hasonlítani."
Ne
Az ilyen kommentek miatt fogok öngyilkos lenni.
Nekem van olyan barátom akit 6 éve ismerek, még is úgy tekintek rá mint egy testvérre, mert mindig ott volt velem ha baj volt, és ő volt az egyetlen aki észrevette, hogy nem vagyok jól (történt valami). 6 év, és testvérként tekintek rá.
' Hogyan tekinthettek egymásra testvérként mikor... "
Nem ismered őket. Én sem. Nehogy már mi mondjuk meg, hogy testvérként tekintettek e egymásra vagy nem. Együtt turnéztak, buliztak és a többi. Összenőttek, természetesen.
És mellékesen, nem vagyok nyáladzó directioner
Ne
Nekem van olyan barátom akit 6 éve ismerek, még is úgy tekintek rá mint egy testvérre, mert mindig ott volt velem ha baj volt, és ő volt az egyetlen aki észrevette, hogy nem vagyok jól (történt valami). 6 év, és testvérként tekintek rá.
Nem ismered őket. Én sem. Nehogy már mi mondjuk meg, hogy testvérként tekintettek e egymásra vagy nem. Együtt turnéztak, buliztak és a többi. Összenőttek, természetesen.
2015. április 06. 09:53
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
van egy teóriám.. Perrie rajongók nem olvassák tovább!!
szerintem az egész 'kiválásnak' az oka simán lehet, h Perrie választás elé állítótta.. ő vagy a banda. sima emberek között is eléggé gyakran van ilyen, hogy a csaj besokall és választás elé állítja a srácot, h ő vagy a barátai. simán elképzelhetőnek tartom ezt ebben az esetben is. mint tudjuk voltak problémák köztük. simán eltudom képzelni, h emiatt nem lép velük kapcsolatba..ebben az esetben viszont akkor brutál nagyot csalódtam Zaynben... úgy néz ki ebben a kapcsolatban Perrie hordja a nadrágot..
Amúgy, a grat a Modest!nek is.. mintha eddig nem zsebeltek volna be elég pénzt belőlük.. és most tessék.. még ebből is. látszik, mostmár amiből csak lehet pénzt csinálnak
szerintem az egész 'kiválásnak' az oka simán lehet, h Perrie választás elé állítótta.. ő vagy a banda. sima emberek között is eléggé gyakran van ilyen, hogy a csaj besokall és választás elé állítja a srácot, h ő vagy a barátai. simán elképzelhetőnek tartom ezt ebben az esetben is. mint tudjuk voltak problémák köztük. simán eltudom képzelni, h emiatt nem lép velük kapcsolatba..ebben az esetben viszont akkor brutál nagyot csalódtam Zaynben... úgy néz ki ebben a kapcsolatban Perrie hordja a nadrágot..
Amúgy, a grat a Modest!nek is.. mintha eddig nem zsebeltek volna be elég pénzt belőlük.. és most tessék.. még ebből is. látszik, mostmár amiből csak lehet pénzt csinálnak
2015. április 06. 10:57
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
"Arulta el egy bennfentes"
Aha,ha kiirnak egy konkret nevet,majd elhiszem
Aha,ha kiirnak egy konkret nevet,majd elhiszem
2015. április 06. 12:05
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
ez most komoly Zayn?
mondjuk igaz, hogy nem mindig szabad hinni, annak amit látunk.
de ez akkor is furi, én nem tudom miért, de kinézem Zaynből.
mondjuk igaz, hogy nem mindig szabad hinni, annak amit látunk.
de ez akkor is furi, én nem tudom miért, de kinézem Zaynből.
2015. április 06. 12:13
Hát én már semmit sem hiszek el. Az tény hogy Zayn manapság minden idejét Perrie nyakába tölti és elég "furcsa" lett...de ezt nem akarom elhinni. Zayn megváltozott. Vagy mindig is ilyen volt csak nem tudtuk...
2015. április 06. 14:08
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.04.06. 09:34)
"Ugyan már! Hogyan tekinthettek egymásra testvérként, mikor pár évvel ezelőtt rakták össze őket egy tehetségkutatóban? Még, ha együtt tologatták volna a kiskocsikat pelenkás korukban, még elhinném, na, de így? Maximum jó barátok voltak, amit nem lehet egy testvéri kötelékhez hasonlítani."
Ne
Az ilyen kommentek miatt fogok öngyilkos lenni.
Ne
Köszönjük Emese!
2015. április 06. 14:13
Nagyon megköszönném ha LEZÁRNÁK MÁR EZT A TRAGIKOMÉDIÁT!!!!!!!!!De most komolyan.Annyira gyerekesek mostanában.
2015. április 06. 14:38
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
2015. április 06. 14:40
Persze értem, hogy "összekaptak", de majd kibékülnek. Komolyan, annyira gyerekes mint az oviban. Fel kéne ébredni!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: