Zayn Malik nem beszél a One Directionnel
2015. április 05. 15:56
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Idézet (dori55 @ 2015.04.05. 15:31)
És ki az a bennfentes?
egy olyan valaki, akinek soha nincs feltüntetve sem neve, sem az, hogy mennyire is bennfentes az ügyekben, az pedig végképp nem, hogy kinek és miért árulta el az ügyet...de higgyünk neki, mert az interneten olvashatjuk amit mondott, tehát biztosan igaz
2015. április 05. 16:03
|
|
HelloPanda98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 242204 offline
|
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok ezzel, de engem nagyon feldühít ez az egész helyzet. Zayn váratlan kilépése (vagy nevezhetjük akár kirúgásnak is, mindenki gondoljon amit akar)meglepett... Soha nem gondoltam volna hogy pont Zayn hagyná el a bandát, mindig Harryre gondoltam, hogy majd ő lép ki egyszer (félre ne értsetek, imádom Harryt, de mindig is így gondoltam).
Azt hittem, hogy jóban vannak...
Nem tudom, hogy igaz-e amit az imént olvastam, de ha igen, akkor rettenetesen nagyot csalódtam Zaynben... Szörnyű, hogy így hátrahagyott csapot-papot, és eltűnt a fiúk életéből, és a bandából.
És ha már itt tartunk, az új szólódala szerintem, tuti hogy már egy ideje készülőben volt, és nem néhány nap alatt vették fel... Tehát a kilépését, biztos, hogy nem egy nap alatt döntötte el...szerintem..
Szomorú vagyok, de drukkolok Harrynek, Liamnek, Louisnak, és Niallnek, hogy ugyan olyan sikeresek legyenek Zayn nélkül, mint amilyenek vele voltak (vagy akár jobbak is
).
Azt hittem, hogy jóban vannak...
És ha már itt tartunk, az új szólódala szerintem, tuti hogy már egy ideje készülőben volt, és nem néhány nap alatt vették fel... Tehát a kilépését, biztos, hogy nem egy nap alatt döntötte el...szerintem..
Szomorú vagyok, de drukkolok Harrynek, Liamnek, Louisnak, és Niallnek, hogy ugyan olyan sikeresek legyenek Zayn nélkül, mint amilyenek vele voltak (vagy akár jobbak is
2015. április 05. 16:04
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Mille írta:
egyre inkább biztosabb vagyok abban, hogy Zayn nem kilépett, hanem kitették. Ezt gondoltam az elején is, aztán volt pár hír, ami becsapott, de most már tényleg 80%-ban biztos vagyok benne, hogy Cowell egy jó lehetőséget látott ebben az egész cirkuszban. A One Direction nézettsége rohamosan nő, a lemezeladások hatalmasat ugrottak, mindenki ezeken az újabb infókon csámcsog és ha nem lenne elég, Simon még egy remek ötlettel előállt, hogy ha már csak négyen vannak, keressünk egy új tagot egy tehetségkutató keretein belül. Mit gondoltok, mennyit fog kaszálni ezzel? Annyit, amennyit mi elképzelni sem merünk!
És gondolom, valamikor kipattant a fejéből ennek a tehetségkutatónak az ötlete és megvalósította hozzá a feltételeket: kitette az egyik tagot, aki történetesen Zayn lett, szerintem azért, mert mostanában egyre kevésbé illett ebbe a "jófiúkból álló, anyuci kedvence tinibanda" imázsba. Most mondhatnátok, hogy felnőttek és mindannyian megváltoztak, nem csak Zayn, de azért, ha belegondolunk Zayn vált a leginkább "rosszá".
És ha Simon eltervezte, hogy kirakja Zaynt, akkor ő nem mondhatta, hogy NEM, és a többiek sem állhattak mellé, ugyanis itt nem úgy mennek a dolgok, mint egy átlag bandában, ahol a banda önálló és senki nem áll felettük, legfeljebb mellettük, akit akkor rúgnak ki, amikor kedvük tartja. Simon tette őket azzá, amik. Ő alkotta meg a One Directiont, így innentől kezdve azt csinál velük, amit akar. És meg is teszi
Szerintem igazad van!
egyre inkább biztosabb vagyok abban, hogy Zayn nem kilépett, hanem kitették. Ezt gondoltam az elején is, aztán volt pár hír, ami becsapott, de most már tényleg 80%-ban biztos vagyok benne, hogy Cowell egy jó lehetőséget látott ebben az egész cirkuszban. A One Direction nézettsége rohamosan nő, a lemezeladások hatalmasat ugrottak, mindenki ezeken az újabb infókon csámcsog és ha nem lenne elég, Simon még egy remek ötlettel előállt, hogy ha már csak négyen vannak, keressünk egy új tagot egy tehetségkutató keretein belül. Mit gondoltok, mennyit fog kaszálni ezzel? Annyit, amennyit mi elképzelni sem merünk!
És gondolom, valamikor kipattant a fejéből ennek a tehetségkutatónak az ötlete és megvalósította hozzá a feltételeket: kitette az egyik tagot, aki történetesen Zayn lett, szerintem azért, mert mostanában egyre kevésbé illett ebbe a "jófiúkból álló, anyuci kedvence tinibanda" imázsba. Most mondhatnátok, hogy felnőttek és mindannyian megváltoztak, nem csak Zayn, de azért, ha belegondolunk Zayn vált a leginkább "rosszá".
És ha Simon eltervezte, hogy kirakja Zaynt, akkor ő nem mondhatta, hogy NEM, és a többiek sem állhattak mellé, ugyanis itt nem úgy mennek a dolgok, mint egy átlag bandában, ahol a banda önálló és senki nem áll felettük, legfeljebb mellettük, akit akkor rúgnak ki, amikor kedvük tartja. Simon tette őket azzá, amik. Ő alkotta meg a One Directiont, így innentől kezdve azt csinál velük, amit akar. És meg is teszi
Szerintem igazad van!
2015. április 05. 16:09
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Bizonyára volt ebben az egészben marketing.Ne mondják hogy azért lépett ki mert normális élet, nem érezte jól magát bla-bla-bla. A lemezek eladásának növekvésén nem is csodálkozom, jómagam is vettem a héte 2 1D lemezt. Amit most tehetünk az a várakozás. Ezek a források nem biztosak meg nem erősítettek, nem tudhatjuk hogy nem kitaláció. Meg kell várnunk míg ők mondják el.
2015. április 05. 16:11
|
|
Kiky18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 221897 offline
|
Hát gratulálok Zaynek... Ennyit arról, hogy milyen jóba is volt a banda tagokkal. Szerintem Harryék semmi rosszat nem tettek ellene, szóval nagyon nem értem Zayn viselkedését, de mindegy...
2015. április 05. 16:52
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Igen, ez minden normális kilépés esetében így szokott történni, nincs ezen semmi meglepődnivaló.
2015. április 05. 16:57
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Jaj, akik egy ilyen gyenge lábakon álló (semmi bizonyíték, "árulta el egy bennfentes", a srácok nyilatkozata semmi ilyesmiről nem árulkodik) gratulálgatnak meg elhordják mindennek szegény csávót, azok inkább maguknak gratuláljanak, hogy mindent bekajálnak, amit az interneten olvasnak...
2015. április 05. 17:23
|
|
L.D.H.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 236850 offline
|
egyébként már tényleg unalmas és ahonnan szedték ezt az infót legalábbis szerintem oda DIREKT ki volt írva HOGY EZ NEM BIZTOS INFÓ!mert aszem nem biztos a hollowood life írta (nem tuti) és mint mindegy pletyka lapban nem sok minden igaz!!
2015. április 05. 17:59
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nem értem miért veszik egyesek készpénznek, amit ez az állítólagos bennfentes állít, még a nevét sem tudjuk, akkor miért kell abban hinni, hogy a szavai mögött rejlik bármennyi igazság is. Én régen hatalmas One Direction rajongó voltam, most sem utálom őket, de Zayn biztosan nem tenne ilyet. Anno mikor felmerült, hogy külön válnak, vagy ha arra gondoltam, hogy valaki kilép a bandából mindig Harry-re saccoltam, nem tudom miért. Imádom Harryt, de úgy vélem, ő lett volna a legesélyesebb aki szólókarrierbe kezd. Különben is, abban sem vagyok teljes mértékben biztos, hogy ez az egész igaz, lehet csak a menedzserek hatására megjátsszák az egészet, majd néhány nap elteltével visszakúszik a bandába. Írták előttem, hogy talán Simon áll a történtek hátterében. Köszönöm azoknak, akik így gondolják! Első perctől kezdve gyanús volt nekem ez az egész, hiszen miért lépne ki olyan indokkal, hogy normális fiatal akar lenni, ha néhány óra múlva megjelenik egy saját dala? Irracionális nemde? Egyébként is, a One Direction nem egy átlagos banda, akik a garázsban kezdtek el zenélni, mindig is haverok voltak és együtt nőttek fel. Ugyan már, hiszen Simon rakta össze őket 5 éve, úgymond az ő teremtményei, szerintem az van amit ő mond, nem mernek és talán nem is ellenkezhetnek! Nagyon durva, hogy efféle eszközökhöz folyamodik, csak hogy az 1D továbbra is csúcson maradjon. Számíthatott volna arra, hogy Zayn nélkül csökken az érdekeltség, elvégre nélküle a One Direction nem One Direction. A One Directiont Niall, Louis, Harry, Liam és ZAYN alkotja! Erről ennyit! Egyszerűen felfordul a gyomrom ettől az egésztől, mióta Paul elment, minden a feje tetejére állt!
2015. április 05. 18:08
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Egy szóval nem mondom azt, hogy ez teljes mértékben igaz, de ha mégsem tartja a kapcsolatot az 1D-vel, akkor szerintem elég gyáva alak.
2015. április 05. 18:48
|
|
Jasmine2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 191317 offline
|
Az elején még szomorú voltam Zayn miatt... Most már hányingerem van tőle.!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: